Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted February 27, 2016 Maciek gratuluję wygranej :) Share this post Link to post Share on other sites
mefik 347 Report post Posted February 27, 2016 Dzięki wszystkim! Gratulacje :) to mamy na wyjezdzie przynajmniej 2 zobowiązanych do złowienia porządnego okonia ;) A Friko twierdzi, że się nie da. Maciek - musimy mu udowodnić, że jest w błędzie ;) I złowić konkreta na 20 cm przynętę? :D Gratuluję Maćku! Cieszę się na kolejne spotkanie, tym razem na dłuższym wyjeździe :) Również się cieszę :) A Twój jerk z ostatniego spotkania nawet nie powąchał wody - prezentuje się na półeczce ze statuetkami, pucharami i medalami oraz wystawą Star Wars :D Można by napisać że zawody zostały wygrane okoniem ;) :good: I to samymi zawodniczymi 18,1 cm :D Gratuluje wygranej w konkursie :) do zobaczenia w maju na Stora Bellen ! Do zobaczenia! Share this post Link to post Share on other sites
bartsiedlce 5,614 Report post Posted February 27, 2016 Brawo Maćku, głosowałem na Ciebie. Daj popalić szwedzkim pasiakom i napisz o tym fajny tekst. :D Share this post Link to post Share on other sites
tomasz196209 41 Report post Posted February 28, 2016 Pouczający artykuł z wyraźnie wyczuwalnym własnym doświadczeniem . Share this post Link to post Share on other sites
grisza-78 949 Report post Posted February 28, 2016 Świetny artykuł. Z chęcią poczytałem. Share this post Link to post Share on other sites
mefik 347 Report post Posted February 28, 2016 (edited) Dzięki wielkie za miłe i motywujące do następnych tekstów słowa ;) Edited February 28, 2016 by mefik Share this post Link to post Share on other sites
Radosław Es 3 Report post Posted March 3, 2016 Świetny artykuł :) ostatnio byłem na rybach i stosowałem gumy rożnego rodzaju od imitacji dendrobeny po jaskółki, kopytka, przez nimfy itp. przeróżne kolory, odcienie i lipa totalna.. nic.. nie pomyślałem żeby spróbować coś typu "złom" czy "drewno w lakierze" co mogło zaowocować Share this post Link to post Share on other sites