Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sign in to follow this  
remek

Zaczynamy - Zaproszenie do Szkoły wiązania much

Recommended Posts

Zanim pojawią się pierwsze filmy związane z meteorytyką naszej Szkoły wiązania much zapraszamy do pierwszej naszej produkcji - tym razem krótkie omówienie kursu i zaproszenie dla wszystkich tych, którzy jeszcze nie są do końca zdecydowani. Będziecie mieli również okazję zobaczyć przy pracy Joannę, która pokaże muchę, która będzie opublikowana w stepie numer 2. Jaka to mucha? Ile trwało jej zawiązanie?

https://www.youtube.com/watch?v=8kPSoiA7n-Q&feature=youtu.be

Też tak chciałbym potrafić to robić :mellow: ,ale nawet nie zacznę :P

6 min. i muszka gotowa - super  :)

Pozdrawiam szkołę :)  :)  :)

Jasny gwint , przyszła do mnie paczka z pakietem startowym , ale jak widzę pracę tej pani to nie będzie to łatwe.

Najlepsze było nagrywanie tzw. kolejnej muchy  - specjalnie nie podaję nazwy byście nie wyprzedzali materiału ... Przed nagraniem powiedziałem do Joanny "tylko musisz powoli to zrobić by wszyscy zobaczyli jak ją robisz" a Mirek w chwilę po tym "ale ... na prawdę powoli ...." :) 

Bardzo mi się podoba ta inicjatywa, bardzo mi się podoba ten filmik - serdecznie pozdrawiam jego bohaterów, spośród których z Panią Joasią i Mirkiem miałem okazję się już poznać w realu. Zawsze twierdziłem, że to najlepszy wędkarski portal na świecie. Brawo.

pisarz, może się kiedyś znajdzie, ale to nie jest mucha dla początkujących...

Moja fascynacja muchami plecionymi zamieniała się w obsesję . Po niezliczonych próbach  udało się zapleść coś takiego.

Edited by pisarz

Sign in to follow this  

• Create New...