Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Żbiku

Sklep Mutlifishing Warszawa - masakra!

Recommended Posts

Zakupiłem kilka dni temu w tym sklepie Daiwę Luvias 1003 za 1150zł. Dziś otrzymałem przesyłkę. Rozpakowuję i co widzę? Sami popatrzcie...

Odpryski na lakierze, brud...

Chyba któryś z "panów sprzedawców" sobie go potestował dobrze przez sprzedażą...

Edited by Żbiku

Ostatnio widziałem testy czegoś tam przeprowadzane przez sklep wędkarski nad wodą- wszystkie kije z folią na rękojeściach. Przypadek? Nie sadzę hehehe. Do MF fatyguję się osobiście także takie niespodziewanki mnie mijają, ale "testowanie" nowości to chyba niechlubna praktyka wielu sklepów.

Mozę to jak z wobkami hand made "każdy testowany osobiście"  :D  :D , a tak poważnie co dalej chyba odeślesz , ale pewności , że następny będzie lepszy chyba nie ma ...

Wcale bym się nie ździwił jak to jest egzemplarz (oni to nazywają) powystawowy !!!

przecież to model z 2007 roku, jak się tyle lat obijał po gablotce, to nie dziwne, że tak wygląda, a wykręcone (przez oglądających klientów), to ma pewnie więcej niż wiele "używanych" kołowrotków

Edited by bazyloss

Oczywiscie odesłałem dzis od razu kołowrotek do tego sklepu i napisałem oficjalnego maila ze zdjęciami i nakazem natychmiastowego zwrotu kwoty na konto.

Jesli sprzedają nawet taki model, który leży na polce, ma ślady jakies, to można to opisać, przecenić trochę i nie byłoby tematu. Ale nie brak jakichkolwiek informacji i sprzedaz za taka kwotę.

No właśnie... u nas można kupić sprzęt na giełdzie, gdzie 90% kołowrotków to nówki, nawet do kija (i kije do kołowrotków) nie przykręcane lub ewentualnie 1 raz nad wodą (w celach testowych oczywiście) :rolleyes:

PS. ale ze strony sklepu to rzeczywiście wtopa niezła...

Edited by Jano

No trzeba być niezłym ignorantem aby coś takiego klientowi zapakować bez słowa.

Dzis rano dostałem telefon ze sklepu Multifishing z przeprosinami i zapewnieniami, ze kołowrotek był na pewno nowy, a jedynie wystawowy i z tego tytułu był przeceniony (co jest nie do konca prawda, bo w opisie nie było słowa o stanie ani o przecenie).
Zaproponowano mi zakup innego modelu kołowrotka z oferty sklepu z upustem. Odmówiłem i zażądałem zwrotu kwoty. Późnym popołudniem miałem juz zwrot na koncie.

W sumie to się trochę dziwię, że złą opinie wystawiasz. Sklep popełnił błąd to ewidentne. Jednak nie miałeś kłopotów z reklamacją. Kontakt z propozycją rozwiązania problemu był, Twoje oczekiwania zostały spełnione. Nie kombinowali, że tak nie było, że stan był super i w ogóle kołowrotek cacy. Czasami szlak potrafi trafić jak udowadniasz, że nie jesteś "wielbłądem".
Z mojego doświadczenia zawodowego wynika że, to właśnie sposób rozpatrzenia reklamacji świadczy o wysokkm poziomie obsługi - bo błędy się poprostu zdarzają. Pozdrawiam.

W sumie to się trochę dziwię, że złą opinie wystawiasz. Sklep popełnił błąd to ewidentne. Jednak nie miałeś kłopotów z reklamacją. Kontakt z propozycją rozwiązania problemu był, Twoje oczekiwania zostały spełnione. Nie kombinowali, że tak nie było, że stan był super i w ogóle kołowrotek cacy. Czasami szlak potrafi trafić jak udowadniasz, że nie jesteś "wielbłądem".
Z mojego doświadczenia zawodowego wynika że, to właśnie sposób rozpatrzenia reklamacji świadczy o wysokkm poziomie obsługi - bo błędy się poprostu zdarzają. Pozdrawiam.

Chodzi o to, ze taka sytuacja nie powinna mieć absolutnie miejsca. To nie była reklamacja związana z wadą produktu, której nie można było zauważyć przed wysyłka, nie była to wada ukryta, ktora wyszła w trakcie użytkowania. Kołowrotek ewidentne był używany i nie mieli prawa sprzedac go jako nowy. Zmarnowali tylko mój czas i obrot pieniędzmi, bo w tym czasie mogłem kupić gdzie indziej taki kołowrotek i cieszyć sie jego nowością i użytkować bez nerwów.

Stad nie robili łaski, aby oddać pieniądze i przyjac odesłany kołowrotek.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...