Tomek.M 5,665 Report post Posted March 2, 2016 I za jednym zamachach pozbywając się żony zdobyłeś wolną chatę ;) To kiedy coś oblewamy w męskim towarzystwie :D Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted March 3, 2016 Wpadnij jutro do Supraśla. Jesteśmy w 5-ciu Dębach :D Share this post Link to post Share on other sites
Tomek.M 5,665 Report post Posted March 3, 2016 Mirek chyba samolotem ;P Share this post Link to post Share on other sites
wuran 1,418 Report post Posted March 6, 2016 [attachment=303832:swm1.jpg] większość zrobiona inaczej, nie jestem zadowolony z "efektu" pióra kury, trzeba popracować, przy kolejnych może będzie lepiej jeżynka robiona z druciku kreatywnego, hak jakby większy, mniejszych nie używam Share this post Link to post Share on other sites
llarg 36 Report post Posted March 7, 2016 [attachment=304115:redtagwet.jpg] W końcu mam kilka dni wolnych, a więc zabrałem się do "roboty" i postanowiłem odrobić zaległości. Początki ciężkie, jak na razie bardzo często zrywam nić, często zahaczam o ostrze haka i d.....a! Ale mam nadzieję, ze jednak będzie jakiś progres ( w krótce????) Na początek pierwsza.......... Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted March 7, 2016 Podsumowanie tego stepu znajdziecie w zestawieniu poniżej. Osoby, które jeszcze nie wykonały ... cały czas czekamy. Warto przesłać swoją propozycję.LISTA WYKONANYCH ZADAŃ DOMOWYCH Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted March 7, 2016 llarg - spróbuj na haczyku standardowym do mokrych much, nie jigowym. Ogonek krótszy, jeżynka wymaga staranności. Głowa do góry, będzie lepiej. Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted March 7, 2016 wuran - nie wiem co to za patent, ale przypomina mi krewetkę (kształtem). Będzie świetny na trocie, choć z Red Tagiem którego wiążemy w szkółce niewiele ma wspólnego. Share this post Link to post Share on other sites
sucharfishing 68 Report post Posted April 11, 2016 Mój red tag Share this post Link to post Share on other sites
sucharfishing 68 Report post Posted April 12, 2016 (edited) hak 14 tułów paw ogonek włóczka przewijka złoty drucik jeżynka kura bronz troszkę lepsze zdjęcie aparatem a nie telefonem. [attachment=313444:IMG_1805.JPG] czy muchy w ramach domowych zadań tu wklejamy czy oddzielny temat jest ? Edited April 12, 2016 by sucharfishing Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted April 12, 2016 Bardzo dobrze! Oczywiście publikujemy je w tym wątku. Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted April 13, 2016 sucharfishing - brawo! Precyzja i staranność, tak trzymaj! To jeden z najładniejszych Red Tagów zaprezentowanych w tym wątku. Jak widać ostatni będą pierwszymi. Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted March 30, 2018 (edited) Szkoła zamknięta , to można trochę powspominać. ^_^ To były moje pierwsze w życiu ukręcone samodzielnie muchy :( . Mirek skomentował je "Jest dobrze :D , a będzie jeszcze lepiej" :o -_- No i wersja bardziej współczesna ;) Edited March 30, 2018 by pisarz Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted March 31, 2018 pisarz - powiem nieskromnie, że się nie myliłem. Jest lepiej! Brawo! Share this post Link to post Share on other sites