Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sign in to follow this  
remek

Szkoła wiązania much "Sztuki Łowienia" - lista uczestników - EDYCJA #1

Recommended Posts

34 osoby ... na prawdę świetnie! Lista zaktualizowana i naczekamy na Wasze red tagi ... :)

Czy mogą to być czasami microjigi (np: do red taga dodam główkę wolframową). Jeśli tak to proszę o dopisanie do listy :)

A mi przeciwnie - tęsknię za tymi czasami a już szczególnie za szkółką wyższą - a kręcenie much to taka wyszcza szkoła jazdy dlatego się zapisałem. 

witam, poproszę o dopisanie do listy, co prawda trochę już kręcę ale nowej wiedzy i ewentualnego wyłapanae błędów w technice nigdy za wiele.

A mi przeciwnie - tęsknię za tymi czasami a już szczególnie za szkółką wyższą - a kręcenie much to taka wyszcza szkoła jazdy dlatego się zapisałem. 

Napisałem ,że źle mi się kojarzy słowo szkoła , a nie uczelnia ;)  . Zaczynamy raczej od podstawówki :D .

Myślę, że uda nam się sprawnie przejść od podstawówki, przez liceum, do uczelni.

Gimnazjum celowo pomijam, bo mogą zlikwidować w trakcie trwania szkółki :) 

Koleżanki i koledzy!

Został jeszcze tydzień na prezentację własnoręcznie zawiązanego Red Taga. W przyszły poniedziałek startujemy z kolejnym wzorem.

Witam,
Jeżeli to jeszcze możliwe, proszę o dopisanie do listy :-)

Tak oczywiście i ... zapraszamy do pierwszego zadania.

Dobra, w całym swoim życiu, zrobiłem jedną muchę i to pod kierunkiem muszkarza, ale proszę o dopisanie do listy.

Materiałów muchowych mam całe pudło (trafiło do mnie zrządzeniem losu), niestety, nie mam  zielonego pojęcia co mam i do czego mogę to wykorzystać. Podane nazwy niewiele mi mówią, więc będę pewnie trochę improwizował.

Brakuje mi imadła, ale coś wymyślę.

Andrzej

Edited by Durzy

Sign in to follow this  

• Create New...