remek 10,499 Report post Posted February 6, 2016 34 osoby ... na prawdę świetnie! Lista zaktualizowana i naczekamy na Wasze red tagi ... :) Share this post Link to post Share on other sites
Piotr123 82 Report post Posted February 6, 2016 Czy mogą to być czasami microjigi (np: do red taga dodam główkę wolframową). Jeśli tak to proszę o dopisanie do listy :) Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted February 7, 2016 Jakoś słowo szkoła nie najlepiej mi się kojarzy :D . Jednak taka lista uczniów pomogła przełamać te negatywne skojarzenia ;) . Proszę o dodanie mnie do listy :) . Share this post Link to post Share on other sites
siatkaz 752 Report post Posted February 7, 2016 A mi przeciwnie - tęsknię za tymi czasami a już szczególnie za szkółką wyższą - a kręcenie much to taka wyszcza szkoła jazdy dlatego się zapisałem. Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted February 7, 2016 Nie mam wszystkich materiałów i muszkarz ze mnie nijaki ale się zapiszę :) Share this post Link to post Share on other sites
szefo82 0 Report post Posted February 7, 2016 witam, poproszę o dopisanie do listy, co prawda trochę już kręcę ale nowej wiedzy i ewentualnego wyłapanae błędów w technice nigdy za wiele. Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted February 7, 2016 A mi przeciwnie - tęsknię za tymi czasami a już szczególnie za szkółką wyższą - a kręcenie much to taka wyszcza szkoła jazdy dlatego się zapisałem. Napisałem ,że źle mi się kojarzy słowo szkoła , a nie uczelnia ;) . Zaczynamy raczej od podstawówki :D . Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted February 8, 2016 Myślę, że uda nam się sprawnie przejść od podstawówki, przez liceum, do uczelni. Gimnazjum celowo pomijam, bo mogą zlikwidować w trakcie trwania szkółki :) Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted February 8, 2016 Koleżanki i koledzy! Został jeszcze tydzień na prezentację własnoręcznie zawiązanego Red Taga. W przyszły poniedziałek startujemy z kolejnym wzorem. Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted February 8, 2016 Lista zaktualizowana :) Share this post Link to post Share on other sites
llarg 36 Report post Posted February 9, 2016 I ja sie chętnie podszkolę Share this post Link to post Share on other sites
bartkano 37 Report post Posted February 9, 2016 Jesli jeszcze mozna to ja tez chce Share this post Link to post Share on other sites
harp 336 Report post Posted February 9, 2016 Proszę i mnie zapisać. Share this post Link to post Share on other sites
elefant68 57 Report post Posted February 10, 2016 Witam! Proszę o wpisanie i mnie na listę uczestników. Chętnie wezmę udział w naukach. Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted February 10, 2016 Aktualizacja wykonana. Share this post Link to post Share on other sites
Michal Flyfishing 376 Report post Posted February 10, 2016 Witam. Jeżeli można to ja też z chęcią wezmę udział. Share this post Link to post Share on other sites
Nag 33 Report post Posted February 10, 2016 Cześć. Chętnie dołączę do wykładów :) Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted February 11, 2016 Idziemy w kierunku 50 osób ... Jestem pod wrażeniem! Share this post Link to post Share on other sites
millku 45 Report post Posted February 11, 2016 Proszę i mnie dopisać :P Share this post Link to post Share on other sites
przemek1976 69 Report post Posted February 11, 2016 Witam, Jeżeli to jeszcze możliwe, proszę o dopisanie do listy :-) Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted February 11, 2016 Witam,Jeżeli to jeszcze możliwe, proszę o dopisanie do listy :-)Tak oczywiście i ... zapraszamy do pierwszego zadania. Share this post Link to post Share on other sites
przemek1976 69 Report post Posted February 11, 2016 Ok. Dziękuję, zabieram się do pracy :-) Share this post Link to post Share on other sites
penaro 10 Report post Posted February 11, 2016 Chętnie dołączę Share this post Link to post Share on other sites
dany76 0 Report post Posted February 12, 2016 Dołączę również Share this post Link to post Share on other sites
Durzy 543 Report post Posted February 12, 2016 (edited) Dobra, w całym swoim życiu, zrobiłem jedną muchę i to pod kierunkiem muszkarza, ale proszę o dopisanie do listy. Materiałów muchowych mam całe pudło (trafiło do mnie zrządzeniem losu), niestety, nie mam zielonego pojęcia co mam i do czego mogę to wykorzystać. Podane nazwy niewiele mi mówią, więc będę pewnie trochę improwizował. Brakuje mi imadła, ale coś wymyślę. Andrzej Edited February 12, 2016 by Durzy Share this post Link to post Share on other sites