jacekp29 4,262 Report post Posted January 1, 2016 (edited) Proszę wszystkich tych co nie zdecydowali na co przeznaczyć 1% o pomoc! W zeszłym roku nie mówiłem, w tym roku umiem wszystkie samogłoski, sylaby na go,gu,ga,ge,gi,ma,mu,me,mi,ma,ta,to,te,i kilka innych mówię mama , tato , baba Jestem super gosciem , i chcialbym mówić mimo że droga jeszcze daleka pozdrawiam [attachment=287438:IMG_2491.png] Edited January 1, 2016 by jacekp29 Share this post Link to post Share on other sites
Hesher 7,835 Report post Posted January 2, 2016 Cieszę się, że coś tam poszło do przodu. Masz u mnie zaklepane :) Share this post Link to post Share on other sites
spinnerman 9,064 Report post Posted January 2, 2016 U mnie też ;) Share this post Link to post Share on other sites
jacekp29 4,262 Report post Posted January 2, 2016 Dziękuje .Początek dość łatwy bo samogłoski łatwo pokazać, dalej dużo trudniej spółgłoski, sylaby i całe wyrazy to wyższa szkoła .większość logopedów odpuszcza po paru wizytach,Wreszcie trafiliśmy do neuro logopedy i codziennie ćwiczymy sami w domu. I nie chodzi tylko o mowę ale o próbę nauczenia logicznego myślenia Share this post Link to post Share on other sites
5384 3,789 Report post Posted January 2, 2016 Cześć Ja też się dorzucę :D Share this post Link to post Share on other sites
platynowłosy 737 Report post Posted January 2, 2016 Już mówiłem wcześniej, w tym roku też jestesmy z Żoną z Wami. Pozdrawiam Alek Share this post Link to post Share on other sites
Hesher 7,835 Report post Posted January 2, 2016 Już mówiłem wcześniej, w tym roku też jestesmy z Żoną z Wami. Pozdrawiam Alek Dobrze, że przynajmniej starą szkołę można liczyć. Jacek jest spoko koleś więc jego młody musi być naprawdę spoko gość :) Wszytkich zapraszam do pomocy, Mały od ubiegłego roku zrobił wielkie postępy a sam Jacek jest bardzo pozytywnym typem. Share this post Link to post Share on other sites
urasenty 725 Report post Posted January 3, 2016 W tym roku też jestem z Wami. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
martek 248 Report post Posted January 4, 2016 Ja z żoną podobnie jak rok temu też przekażemy procenta---pzdr :) Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted January 23, 2016 (edited) W zeszłym roku nie mówiłem, w tym roku umiem wszystkie samogłoski, sylaby na go,gu,ga,ge,gi,ma,mu,me,mi,ma,ta,to,te,i kilka innych mówię mama , tato , baba Jestem super gosciem , i chcialbym mówić mimo że droga jeszcze daleka pozdrawiam Cieszę się razem z Tobą z postępów Janka :) . Oczywiście , tak jak w zeszłym roku mój księgowy dostał odpowiednie dyspozycje. Pozdrawiam. Edited January 23, 2016 by pisarz Share this post Link to post Share on other sites
Hesher 7,835 Report post Posted April 27, 2016 Podbijam dla podatkowych leniwców (jak ja :) ) Share this post Link to post Share on other sites
platynowłosy 737 Report post Posted April 30, 2016 Jacek Procent poszedł. Pozdrawiam Alek Share this post Link to post Share on other sites
Darek P 644 Report post Posted April 30, 2016 Jak zawsze na ostatnią chwilę złożyłem PIT ;) 1% przekazałem. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
dreadknight 1,213 Report post Posted May 1, 2016 Poszło i ode mnie 1% pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
jacekp29 4,262 Report post Posted May 1, 2016 Dziękuje wszystkim za zrozumienie i wsparcie . pozdrawiam serdecznie Jacek Popławski Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted January 29, 2017 Dziękuje wszystkim za zrozumienie i wsparcie . pozdrawiam serdecznie Jacek Popławski Jacek , rozumiem że dalej walczymy :) . Może napisz nam o postępach Janka ^_^ , będzie zachęta do pomocy . Ja już w księgowości dyspozycje wydałem . :) Share this post Link to post Share on other sites
jacekp29 4,262 Report post Posted January 29, 2017 Cześć Oczywiście że walczymy . Janek pomalutku idzie do przodu . Troszkę mówi ,co prawda bardzo rzadko i nie kończy wyrazów ale ...... U Pani logopedy mówi większość wyrazów w domu jak wyżej Dwa razy w tygodniu jest u neuro surdologopedy (jakoś tak to się pisze), dwa razy integracja sensoryczna , raz hipoterapia , dwa razy na EEG Biofeedback . To zajęcia po przedszkolu w różnych rejonach Warszawy, także trzeba troszkę w korkach pojeździć :P no i oczywiście zajęcia w domu Z nowych przypadłości , właśnie 7 lutego jedziemy na analizę chodu do Zagórza bo po sześciu latach neurolog stwierdził że to jak Janek chodzi to nie jest problem ortopedyczny tylko neurologiczny :( . Bardzo proszę wszystkich tych co nie zdecydowali na co przeznaczyć 1% o pomoc! Share this post Link to post Share on other sites
Hesher 7,835 Report post Posted January 30, 2017 Jak co roku możesz na mnie liczyć, tyle że w bieżącym dołączy się mój lakiernik (mama :)). Trzymam kciuki za postępy Jaśka. Share this post Link to post Share on other sites
jacekp29 4,262 Report post Posted January 30, 2017 (edited) [attachment=383276:20170130_180801 (720x1280).jpg] Dane fundacji i numer Janka te same Jak któregoś dnia będzie miał chęć pogadać to nagram i wstawię Edited January 30, 2017 by jacekp29 Share this post Link to post Share on other sites
rally 237 Report post Posted January 30, 2017 Powodzenia w nauce i terapii, mamy podobnie, grunt to się nie poddawać :) Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted February 3, 2017 Powodzenia w nauce i terapii, mamy podobnie, grunt to się nie poddawać :) Im trudniejsza walka , tym wspanialsze zwycięstwo . Powodzenia :doh: Share this post Link to post Share on other sites
minecjusz 1,021 Report post Posted February 21, 2017 Żona przekazała 1% Jak się uda zrobić korektę, to ja też przekażę Share this post Link to post Share on other sites
Darek P 644 Report post Posted April 25, 2017 Przekazałem. Jak zwykle na ostatnią chwilę się rozliczam :) Ode mnie i od żony. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Hesher 7,835 Report post Posted April 28, 2017 Poszło. Powodzenia. Share this post Link to post Share on other sites
jacekp29 4,262 Report post Posted February 23, 2018 Witam Jak co proszę wszystkich tych co nie zdecydowali na co przeznaczyć 1% o pomoc! Mój Jasiek jest autystą ze przężeniem niedosłuchu 100% , implantowaty w Kajetanach. Postępy są, trochę gadam ;) , co prawda mało i niezbyt płynnie ale jest dobrze :D zaczynam liczyć(chodzę na matematykę) tak do 8 I taka ciekawostka przy pracy w domu , układamy wzory .Łatwe , siedzimy parę minut . Trudne(sam nie potrafiłem z marszu) 3 sekundy [attachment=486792:SAVE_20180223_190345.jpeg] Share this post Link to post Share on other sites