dawidzcm 895 Report post Posted December 29, 2015 Witam. Wie ktoś czemu od wczoraj w żadnym z ich sklepów nikt nie odbiera, nie odpisuje na e-maile? Czekam chyba 4 dzien (Roboczy) na zwrot pieniędzy za wędkę która przyszła do mnie z wadami fabrycznymi i jakoś nie mogę się doczekać. Gdyby ktoś coś Wiedział będę wdzięczny za info. Share this post Link to post Share on other sites
mackot88 558 Report post Posted December 29, 2015 Może mają przedłużony weekend świąteczny ;) Share this post Link to post Share on other sites
PrzemekL 250 Report post Posted December 29, 2015 Trzeba naprawdę być nerwowym aby wymagać od wszystkich aby w końcówce roku pracowali. Dużo firm ma ograniczone zasoby ludzkie w tym czasie. Ludzie wykorzystują urlopy i się lenią :) Dawidzcm Ty s pracy na forum piszesz? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted December 29, 2015 (edited) Może jest jakiś remanent ? Albo testują wodery w wannach czy nie ciekną :D Edited December 29, 2015 by Tomasz eS Share this post Link to post Share on other sites
dawidzcm 895 Report post Posted December 29, 2015 No w sumie macie rację, może lekko przesadziłem. Zazwyczaj opisują na stronie ze w takich dniach nie pracują. Cierpliwie będę czekał :-) Share this post Link to post Share on other sites