Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
slowik

[Artykuł] Słowika z wędką przez świat

Recommended Posts

Hmmm. Jedna książka już napisana, choć nie Słowik ją popełnił. Niestety w naszych czasach ciężko coś wydać. "Z wędką przez 6 kontynentów". 

Żeby nie było wątpliwości, nie jestem autorem, tylko lobbuję na rzecz wydania tej wyjątkowej opowieści. Marna stówa załatwi problem. Sponsorów/udziałowców zapraszam do kontaktu. :D  

Miałem okazję pooglądać zdjęcia i filmy Rafała,Mariusza i innych uczestników wypraw po świecie, a to za sprawą kolegi, który czasami im towarzyszy. Zawsze oglądam to wszystko pełen podziwu i z lekką nutką zazdrości. Mam nadzieję, ze przyjdzie taki czas kiedy i ja zamoczę nogi w królestwie tajmienia albo gdzieś w Patagonii

Dariusz prawie jestem za,ale może byśmy tylko schowali te zabawki SARACENOWI jednemu.     Rafał chylę swoje stare czoło, nie przerywaj. Pisz i pstrykaj foty.                                                               Pozdrawiam byniek

raz się żyje, nie ma co tuchlić w skarpetę. Bez spełniania wędkarskich marzeń życie traciło by sens......

Tylko pstrągi i pstrągi... Chyba coś jednak musi w nich być :-)...

Super wywiad, a właściwie opowieść - przygoda, przygoda, każdej chwili szkoda...

Super wywiad, a właściwie opowieść. Przygoda, przygoda, każdej chwili szkoda...

Tylko pstrągi i pstrągi - chyba coś musi w nich być :-)...

• Create New...