bartsiedlce 5,614 Report post Posted January 4, 2016 Hmmm. Jedna książka już napisana, choć nie Słowik ją popełnił. Niestety w naszych czasach ciężko coś wydać. "Z wędką przez 6 kontynentów". Żeby nie było wątpliwości, nie jestem autorem, tylko lobbuję na rzecz wydania tej wyjątkowej opowieści. Marna stówa załatwi problem. Sponsorów/udziałowców zapraszam do kontaktu. :D Share this post Link to post Share on other sites
maniek88 16 Report post Posted January 5, 2016 Bardzo fajny wywiad, zdjęcia coś pięknego ;) Share this post Link to post Share on other sites
Dawid@ 42 Report post Posted January 9, 2016 Rewelka !!! Share this post Link to post Share on other sites
stoner 1,741 Report post Posted January 9, 2016 Miałem okazję pooglądać zdjęcia i filmy Rafała,Mariusza i innych uczestników wypraw po świecie, a to za sprawą kolegi, który czasami im towarzyszy. Zawsze oglądam to wszystko pełen podziwu i z lekką nutką zazdrości. Mam nadzieję, ze przyjdzie taki czas kiedy i ja zamoczę nogi w królestwie tajmienia albo gdzieś w Patagonii Share this post Link to post Share on other sites
Muskie 139 Report post Posted January 11, 2016 Super. Ludzie z pasją spełniają marzenia każdego kalibru. Tak trzymaj ! Share this post Link to post Share on other sites
Byniek 574 Report post Posted January 20, 2016 Dariusz prawie jestem za,ale może byśmy tylko schowali te zabawki SARACENOWI jednemu. Rafał chylę swoje stare czoło, nie przerywaj. Pisz i pstrykaj foty. Pozdrawiam byniek Share this post Link to post Share on other sites
Muskie 139 Report post Posted January 24, 2016 raz się żyje, nie ma co tuchlić w skarpetę. Bez spełniania wędkarskich marzeń życie traciło by sens...... Share this post Link to post Share on other sites
slawek_2348 2,635 Report post Posted January 24, 2016 Słusznie prawisz, tylko u niektórych dziurawe skarpety ...... Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted March 1, 2016 Super :) Im wiecej sie jezdzi tym wiecej jest miejsc do zobaczenia ;) Share this post Link to post Share on other sites
marcinesz 628 Report post Posted March 5, 2016 Tylko pstrągi i pstrągi... Chyba coś jednak musi w nich być :-)... Super wywiad, a właściwie opowieść - przygoda, przygoda, każdej chwili szkoda... Share this post Link to post Share on other sites
marcinesz 628 Report post Posted March 5, 2016 Super wywiad, a właściwie opowieść. Przygoda, przygoda, każdej chwili szkoda... Tylko pstrągi i pstrągi - chyba coś musi w nich być :-)... Share this post Link to post Share on other sites