MarcinZet 1,479 Report post Posted November 21, 2015 Piekna woda, samdacze czekaja;) Share this post Link to post Share on other sites
MarcinZet 1,479 Report post Posted November 21, 2015 Na razie ogarniamy Oderkę przy Targowej. Jeszcze trochę będziemy... Share this post Link to post Share on other sites
MarcinZet 1,479 Report post Posted November 21, 2015 No i cholera uciekł nam ten ZED;) ale SF wykonane! Share this post Link to post Share on other sites
azhek 137 Report post Posted November 21, 2015 To ja jeden z 4 "Babiszonków" SFISHINGOWYCH, wielkie dzięki dla Organizatorów i wszystkich, którzy brali udział w imprezie,miło było poczuć tyle pozytywnych wibracji. Kto był ten poczuł,kogo zabrakło niech następnym razem będzie Share this post Link to post Share on other sites
Sebo 3,731 Report post Posted November 21, 2015 To ja jeden z 4 "Babiszonków" SFISHINGOWYCH, wielkie dzięki dla Organizatorów i wszystkich, którzy brali udział w imprezie,miło było poczuć tyle pozytywnych wibracji. Kto był ten poczuł,kogo zabrakło niech następnym razem będzie Ja z Wojtkiem już o was zadbamy niebawem :) Share this post Link to post Share on other sites