s4mo 96 Report post Posted November 21, 2015 Oczywiście we Wrocławiu tylko i wyłacznie piast :) Share this post Link to post Share on other sites
Erin 481 Report post Posted November 21, 2015 (edited) Oczywiście we Wrocławiu tylko i wyłacznie piast :) Taa..... Patrząc na wrocławskie skwery i ulice zasypane puszkowo - butelkowo śmieciem poalkoholowym to bardziej lubelska "Perła" rządzi ! :D To kto tam i co w dniu dzisiejszym złowił najdłuższego ?? Edited November 21, 2015 by Erin Share this post Link to post Share on other sites
s4mo 96 Report post Posted November 21, 2015 Erin dobrze że jeden odcinek był wyłączony z zawodów bo było by wstyd przed chłopakami :( Share this post Link to post Share on other sites
Erin 481 Report post Posted November 21, 2015 Obaj wiemy o co chodzi. No co robić. Wstyd i hańba tak zaprawdę... Share this post Link to post Share on other sites
Daaaro 98 Report post Posted November 21, 2015 Dobrze ze tam nie było bo by igły w nogi powchodzily jeszcze Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
K-Pon 1,271 Report post Posted November 21, 2015 Heh. Poczekajmy na oficjalną relację :) Share this post Link to post Share on other sites
s4mo 96 Report post Posted November 21, 2015 Dobrze ze tam nie było bo by igły w nogi powchodzily jeszcze Tam teraz jest zakaz łowienia... Share this post Link to post Share on other sites
Wesol 1,630 Report post Posted November 21, 2015 Nic nie widu nic nie słychu, bro się leje pewnie :rolleyes: A człowiek siedzi i czeka co i jak się działo. Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted November 21, 2015 Stracili łącze , albo to kara że nas nie było? :( http://img.wiocha.pl/images/a/a/aa949a3996e3352860997f6d735c8f72.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Wesol 1,630 Report post Posted November 21, 2015 Karą to już sama nieobecność :( Share this post Link to post Share on other sites
Sebo 3,731 Report post Posted November 21, 2015 Takie tam....... Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Sebo 3,731 Report post Posted November 21, 2015 Blebleble...... Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
strary 1,607 Report post Posted November 21, 2015 Noooooo, ostro dajecie :D Jakby ktoś na niedzielę został to sie zdzwonimy, chętnie sie spotkam. Pozdrówki. Share this post Link to post Share on other sites
Manniek66 677 Report post Posted November 21, 2015 Remek i cała ekipo, jesteście zajebiści. Rozmawiałem z kilkoma osobami i każdy był pod wrażeniem. Mam już postanowienie noworoczne, odwiedzić każdą imprezę bez wyjątku. Co by się nie działo będę...tego po prostu nie można przegapić. Dziękuję raz jeszcze i chylę czoła. Tylko jedno ale...dłużej! 5 godzin na obcej tak dużej wodzie to jest bardzo mało. Jeśli mamy jeszcze chodzić po punktach...mega mało. Mimo to daliśmy radę, chociaż nie powiem. Nogi po takim maratonie trochę bolały. Wrocław...mega magiczne miejsce. Mimo, że do świat jeszcze dużo czasu miasto kipi świąteczną atmosferą. Tylko zastanawia mnie jedno, czy grupa wędkarzy w samym centrum jarmarku świątecznego na starym rynku jest czymś nadzwyczajnym? Czuć było krzywe spojrzenia ludzi bez pasji, tylko dziewczyny z kurteczkami "przytul mnie" były dla nas bardzo miłe ;) Wszystko co dobre się szybko kończy. Do zobaczenia za jakiś czas...gdzieś w streetowych klimatach. Integracja...nagrody, zajebista atmosfera! Niestety...wszytko się kiedyś kończy, jestem już w pociągu do Szczecina. Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
MarcinZet 1,479 Report post Posted November 21, 2015 Noooooo, ostro dajecie :D Jakby ktoś na niedzielę został to sie zdzwonimy, chętnie sie spotkam. Pozdrówki. My z @meme za chwile idziemy te sandacze chwycić, nie damy sie tak latwo wykiwac! Share this post Link to post Share on other sites
cyfro68 89 Report post Posted November 21, 2015 Maniek spojrzenia i komentarze ludzi na rynku były bezcenne na długo pozostaną w wspomnieniach Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Waldi p 44 Report post Posted November 21, 2015 Może więcej informacji jak było z rybami. Share this post Link to post Share on other sites
Radeon 81 Report post Posted November 21, 2015 wygrał boleń + okoń, drugie szczupak....jak się mylę poprawić....okoń 25 cm dawał siódme miejsce, było dużo niewymiarowych szczupaczków, ja miałem 44cm . Share this post Link to post Share on other sites
s4mo 96 Report post Posted November 21, 2015 Może więcej informacji jak było z rybami. Na takich eventach nie liczą się ryby tylko ludzie i relacje międzyludzkie ... Czekam na ogólną fotorelacje ale to pewnie będzie jutro... Idę fishingować mam nadzieję że może spotkam jakąś zbłąkaną owieczkę z SFW :) Share this post Link to post Share on other sites
Radeon 81 Report post Posted November 21, 2015 . Idę fishingować mam nadzieję że może spotkam jakąś zbłąkaną owieczkę z SFW :) miałem iść na poprawkę...ale po dwóch kuflach emocje opadły i straciłem zapał :D Share this post Link to post Share on other sites
MarcinZet 1,479 Report post Posted November 21, 2015 miałem iść na poprawkę...ale po dwóch kuflach emocje opadły i straciłem zapał :D Oj tam oj tam, nie poddawac sie, poprawiac!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Booseib 69 Report post Posted November 21, 2015 Dzieki Panowie za wspaniala impreze w naszym wedkarskim gronie, to byla wyjatkowe i kapitalnie zorganizowane spotkanie przy kiju! Organizacja miod, malina! Do nastepnego! :-) Share this post Link to post Share on other sites
Radeon 81 Report post Posted November 21, 2015 My z @meme za chwile idziemy te sandacze chwycić, nie damy sie tak latwo wykiwac! ktoś z Wawy pokazywał mi hol tego sandała z pod mostu w drodze na wyspę jak wracaliśmy, to Wy ? Wybieracie się po niego? Jak go nie dorwiecie to w tygodniu go poszukam :D Share this post Link to post Share on other sites
MarcinZet 1,479 Report post Posted November 21, 2015 To nie my, ale jak go dorwiemy na pewno damy Ci znać;) Share this post Link to post Share on other sites
Radeon 81 Report post Posted November 21, 2015 To nie my, ale jak go dorwiemy na pewno damy Ci znać ;) kurde kusicie, po tych kuflach tramwajem już mi się nie chce jechać, a gdzie będziecie i do której ? Share this post Link to post Share on other sites