s4mo 96 Report post Posted November 20, 2015 Że tak zapytam. Od mostu grunwaldzkiego po stronie grunwaldu jest tam murek na którym można stać ? Bo jakoś kojarzę to miejsce że jest tylko betonowy wał. Share this post Link to post Share on other sites
daz wroc 24 Report post Posted November 20, 2015 jest murek teraz az d omostu pokoju ale zejscia tam nie ma trzeba po kamieniach na skos schodzic od pokoju masz zejscie przy katedrze tam tez jest opaska ;) Share this post Link to post Share on other sites
Meme 1,992 Report post Posted November 20, 2015 Wrocław nadjeżdżamy!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted November 20, 2015 Breslau... Bójcie się nadciąga Wunderwaffe!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
s4mo 96 Report post Posted November 20, 2015 jest murek teraz az d omostu pokoju ale zejscia tam nie ma trzeba po kamieniach na skos schodzic od pokoju masz zejscie przy katedrze tam tez jest opaska ;) Ą że tak zapytam : głęboko ? z zaczepami ? :P ciekawie ? Share this post Link to post Share on other sites
daz wroc 24 Report post Posted November 20, 2015 szczerze to srednio zaczepow kupa bo kamieni nasypali ale raczej plytko przy pokoju troche glebiej sie robi ;) Share this post Link to post Share on other sites
s4mo 96 Report post Posted November 20, 2015 szczerze to srednio zaczepow kupa bo kamieni nasypali ale raczej plytko przy pokoju troche glebiej sie robi ;) chętnie się tam wybiorę w przyszłym tyg. jesteś chętny ? Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted November 20, 2015 Ostatni banner dojechał!!! [attachment=278804:ImageUploadedByTapatalk1448051357.835943.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted November 20, 2015 Wrocław i miejscy łowcy ... idą na trening :). [attachment=278805:ImageUploadedByTapatalk1448051411.295463.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
K-Pon 1,271 Report post Posted November 20, 2015 Trzymam kciuki za Organizatorów. Niezły nalot widzę musicie ogarnąć. Za rok nie odpuszczę uczestnictwa. Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted November 20, 2015 Kolejna ekipa dotarła. Witamy Wrocław. Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted November 20, 2015 (edited) Trzymam kciuki za Organizatorów. Niezły nalot widzę musicie ogarnąć. Za rok nie odpuszczę uczestnictwa. A ja z niecierpliwością będę czekał , kiedy SF zagości w Krakowie. Tak się składa , że mam tam teściową i szwagra . U teściowej spanko , a u szwagra jak to u szwagra ;) .Dlatego tam na pewno się pojawię. Kraków też ma wspaniałe warunki do SF :) . Teraz trzymam kciuki za warszawską ekipę , koledzy połamania :highfive: . Wierze w to, że jak ktoś łowi na przetrzebionej warszawskiej Wiśle , to w Wrocławiu da radę :) . Edited November 20, 2015 by pisarz Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted November 20, 2015 Kraków w następnym roku będzie :) ... pod Wawelem :) Share this post Link to post Share on other sites
MarcinZet 1,479 Report post Posted November 20, 2015 A ja z niecierpliwością będę czekał , kiedy SF zagości w Krakowie. Tak się składa , że mam tam teściową i szwagra . U teściowej spanko , a u szwagra jak to u szwagra ;) .Dlatego tam na pewno się pojawię. Kraków też ma wspaniałe warunki do SF :) . Teraz trzymam kciuki z warszawską ekipę , koledzy połamania :highfive: . Wierze w to, że jak ktoś łowi na przetrzebionej warszawskiej Wiśle , to w Wrocławiu da radę :) . @Pisarz, Warszawa juz zbiera intel na temat łowiska, gumy grzejemy w specjalnym naparze, główki uzbroiliśmy w barwy wojenne, tylko jeszcze wieczorne błogosławieństwo i atak;) postaramy się jak możemy, ale Breslau Team mocna, zwarta, zdeterminowana! Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted November 20, 2015 No to jestem bardzo ciekawy jakie miasto jutro wygra ... :) Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted November 20, 2015 Wrocław vs Warszawa .... a moze inne miasto? .... jesteśmy przygotowani :) [attachment=278823:ImageUploadedByTapatalk1448055689.194515.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
MarcinZet 1,479 Report post Posted November 20, 2015 Ja jutro z rana zrobie dwadziescia pompek i wygra... Warszawa. Share this post Link to post Share on other sites
Zed Zgred 1,925 Report post Posted November 20, 2015 No to jestem bardzo ciekawy jakie miasto jutro wygra ... :) Ale pozory zachowujesz Remku...WROCŁAW!!!! :D Share this post Link to post Share on other sites
jaceen 2,829 Report post Posted November 20, 2015 Wrocławski Street Fishing i jego unikalne chwile:) [attachment=278826:P1170807_easyHDR-BASIC-2 - Kopia.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
MarcinZet 1,479 Report post Posted November 20, 2015 Ja Wam pokażę unikalne chwile;) Share this post Link to post Share on other sites
Meme 1,992 Report post Posted November 21, 2015 Dokładnie:) Share this post Link to post Share on other sites
Kamil G 1,251 Report post Posted November 21, 2015 Warszawooo! Doładowanie w drodze! Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted November 21, 2015 Warszawooo! Doładowanie w drodze! Chyba tak taka :D Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted November 21, 2015 Wrocław trenuje z opadu, Warszawa też... Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted November 21, 2015 Wstaliśmy i .... za chwilę na wyspę !!!! Share this post Link to post Share on other sites