Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
remek

Street Fishing Game - 2015 - ONLINE

Recommended Posts

Że tak zapytam. Od mostu grunwaldzkiego po stronie grunwaldu jest tam murek na którym można stać ? Bo jakoś kojarzę to miejsce że jest tylko betonowy wał. 

jest murek teraz az d omostu pokoju ale zejscia tam nie ma trzeba po kamieniach na skos schodzic od pokoju  masz zejscie przy katedrze tam tez jest opaska ;)

jest murek teraz az d omostu pokoju ale zejscia tam nie ma trzeba po kamieniach na skos schodzic od pokoju  masz zejscie przy katedrze tam tez jest opaska ;)

Ą że tak zapytam : głęboko ? z zaczepami ? :P ciekawie ?

szczerze to srednio zaczepow kupa bo kamieni nasypali ale raczej plytko przy pokoju troche glebiej sie robi ;)

chętnie się tam wybiorę w przyszłym tyg. jesteś chętny ?

Ostatni banner dojechał!!!

[attachment=278804:ImageUploadedByTapatalk1448051357.835943.jpg]

Wrocław i miejscy łowcy ... idą na trening :).

[attachment=278805:ImageUploadedByTapatalk1448051411.295463.jpg]

Trzymam kciuki za Organizatorów.
Niezły nalot widzę musicie ogarnąć.
Za rok nie odpuszczę uczestnictwa.

Trzymam kciuki za Organizatorów.
Niezły nalot widzę musicie ogarnąć.
Za rok nie odpuszczę uczestnictwa.

A ja z niecierpliwością będę czekał , kiedy SF zagości w Krakowie. Tak się składa , że mam tam teściową i szwagra . U teściowej spanko , a u szwagra jak to u szwagra ;)  .Dlatego tam na pewno się pojawię.

Kraków też ma wspaniałe warunki do SF :) .

Teraz trzymam kciuki za warszawską ekipę , koledzy połamania :highfive: . Wierze w to, że jak ktoś łowi na przetrzebionej warszawskiej Wiśle , to w Wrocławiu da radę :) .

Edited by pisarz

A ja z niecierpliwością będę czekał , kiedy SF zagości w Krakowie. Tak się składa , że mam tam teściową i szwagra . U teściowej spanko , a u szwagra jak to u szwagra ;) .Dlatego tam na pewno się pojawię.
Kraków też ma wspaniałe warunki do SF :) .
Teraz trzymam kciuki z warszawską ekipę , koledzy połamania :highfive: . Wierze w to, że jak ktoś łowi na przetrzebionej warszawskiej Wiśle , to w Wrocławiu da radę :) .

@Pisarz, Warszawa juz zbiera intel na temat łowiska, gumy grzejemy w specjalnym naparze, główki uzbroiliśmy w barwy wojenne, tylko jeszcze wieczorne błogosławieństwo i atak;) postaramy się jak możemy, ale Breslau Team mocna, zwarta, zdeterminowana!

Wrocław vs Warszawa .... a moze inne miasto? .... jesteśmy przygotowani :)

[attachment=278823:ImageUploadedByTapatalk1448055689.194515.jpg]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...