remek 10,499 Report post Posted November 20, 2015 Zaczynamy! Mimo, że to piątek to dla nas organizatorów zawody już wystartowały. Pewnie i większość z uczestników albo jedzie już do Wrocławia albo się przygotowuje albo co najmniej myśli o naszej imprezie. Wiele osob Brdzie nas śledziło ja internecie. Tym razem zaczynamy nadawać już od tego momentu online w specjalnym wątku tak byście mogli śledzić nasze wydarzenie krok po kroku. Zapraszamy! [attachment=278669:ImageUploadedByTapatalk1447994683.018876.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted November 20, 2015 Pierwsza produkcja w drodze do Wrocławia. http://youtu.be/G551HW1vstU Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted November 20, 2015 A co z tymi punktami premiowymi?http://youtu.be/oN5tLJJLwkc Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted November 20, 2015 Bez zespołu ani rusz ...http://youtu.be/NuLYyNMN79Y Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted November 20, 2015 Trochę o nagrodach http://youtu.be/ujzayJpfU2Q Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted November 20, 2015 Obejrzałem wszystkie filmiki i jednego nie można nie zauważyć ^_^ . Im bliżej Wrocławia , tym ładniejsza pogoda :) . Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted November 20, 2015 Chcecie zobaczyć gdzie jutro łowimy? I ... jeszcze jedna akcja ...http://youtu.be/F0kUfUb-a9g Share this post Link to post Share on other sites
Rafal.Bednarkiewicz 480 Report post Posted November 20, 2015 Świetny pomysł. Czekam na pierwsze hole on-line z Wrocławia :D Share this post Link to post Share on other sites
peekol 417 Report post Posted November 20, 2015 Wrzućcie coś nowego. Siedzę w pracy i nogami przebieram... nie mogę doczekać się jutra :) Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted November 20, 2015 Wrzućcie coś nowego. Siedzę w pracy i nogami przebieram... nie mogę doczekać się jutra :) Cenzura nie pozwala [emoji14] Share this post Link to post Share on other sites
Gobio Gobio 752 Report post Posted November 20, 2015 (edited) Hit! Nie lubię łowić w mieście ale idea zwiedzania i poznawania miasta połączona z wędkarstwem jest super juz czekam na kolejną edycję SFG Kraków...może wiosna 2016?! Miasto oferuje kilka fajnych check pointów zlokalizowanych blisko rzeki. Udanej pogody życzę bo o klimat zawodów nie muszę się martwić. Edited November 20, 2015 by Gobio Gobio Share this post Link to post Share on other sites
Bluzer 372 Report post Posted November 20, 2015 Hit! Nie lubię łowić w mieście ale juz czekam na kolejną edycję SFG Kraków...może wiosna 2016?! tak bez sumów?neeee...;p Share this post Link to post Share on other sites
Gobio Gobio 752 Report post Posted November 20, 2015 tak bez sumów?neeee...;p No ale jak street z trola? ;) Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted November 20, 2015 No ale jak street z trola? ;) Na rowerze [emoji14] Share this post Link to post Share on other sites
jaceen 2,829 Report post Posted November 20, 2015 Wrzućcie coś nowego. Siedzę w pracy i nogami przebieram... nie mogę doczekać się jutra :) Peekol, nie przebieraj, tylko o 20-ej przychodź na Most Młyński- Świętego Marcina. Sami coś dorzucimy do tematu:) Przecież jutro święto wędkarskie we Wrocławiu! Przerzucimy kilka gumek, woblerków i przed 24-tą wracamy. Są chętni na nocne zmagania? Ktoś dzisiaj będzie spał? :P Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted November 20, 2015 Jaceen chyba ty [emoji14] Share this post Link to post Share on other sites
jaceen 2,829 Report post Posted November 20, 2015 Dopiero po północy;) Share this post Link to post Share on other sites
kefaspirit 142 Report post Posted November 20, 2015 Dzisiaj wieczorem to przewiduje prędzej zmagania z kuflem piwa- pewnie nie jednym :D Share this post Link to post Share on other sites
jacolann 32 Report post Posted November 20, 2015 Coś czuję, że przyda się dzisiaj Wam ktoś to łowienia patyków :) Share this post Link to post Share on other sites
daz wroc 24 Report post Posted November 20, 2015 gdzie patyki tam wyniki ;) Share this post Link to post Share on other sites
MARCIN W 10 Report post Posted November 20, 2015 Peekol, nie przebieraj, tylko o 20-ej przychodź na Most Młyński- Świętego Marcina. Sami coś dorzucimy do tematu:) Przecież jutro święto wędkarskie we Wrocławiu! Przerzucimy kilka gumek, woblerków i przed 24-tą wracamy. Są chętni na nocne zmagania? Ktoś dzisiaj będzie spał? :P Dobrze, że zmagania trwają tylko 5 godzin, bo co gdyby trwały 24 ;D Nie obiecuję może zaglądnę, ale naprawdę w domu ciężko wysiedzieć :P Share this post Link to post Share on other sites
s4mo 96 Report post Posted November 20, 2015 Wszędzie tam gdzie pokazywał Remek gdzie będziecie łowić to zawsze myślałem że jest tam zakaz łowienia ^^ Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted November 20, 2015 Wszędzie tam gdzie pokazywał Remek gdzie będziecie łowić to zawsze myślałem że jest tam zakaz łowienia ^^ Do wszystkich uczestników - każdy z Was otrzyma mapę. Wolno łowić TYLKO w wyznaczonych miejscach! By nikogo nie pokusiło łowić tam gdzie się mu podoba bo może się to skończyć mandatem. Share this post Link to post Share on other sites
Manniek66 677 Report post Posted November 20, 2015 Pzyupominam o naszej mapie online. Możecie otworzyc w aplikacji google maps. https://www.google.com/maps/d/embed?mid=z9L78Eg1AdL0.kgscdZXOPYfg Share this post Link to post Share on other sites
peekol 417 Report post Posted November 20, 2015 Peekol, nie przebieraj, tylko o 20-ej przychodź na Most Młyński- Świętego Marcina. Sami coś dorzucimy do tematu:) Przecież jutro święto wędkarskie we Wrocławiu! Przerzucimy kilka gumek, woblerków i przed 24-tą wracamy. Są chętni na nocne zmagania? Ktoś dzisiaj będzie spał? :P Hehe Jacek jak zwykle nie do zdarcia :D Ja dzisiaj odpuszczam. Share this post Link to post Share on other sites