Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Paweł Bugajski

Paryż 13.11.2015

Recommended Posts

Masakra. Niech to będzie wieczór, w którym Europa się opamięta.

Ale szczerze mówiąc. Wątpię.

Pawle !

Stawiasz pytanie...W każdym z nas tkwi szcunek dla życia ! Życie człowieka ważne jest ponad wszystko ! Zapewne wiesz o tym , byc moze jak mało kto tutaj.. Stawałeś z nomen omen z "nożem" na przeciw śmierci. Z kazdym zabitym człowiekiem umiera świat ! Ile jeszcze niewinnych musi zgniąć by otworzyły sie oczy ! Widziałem wpis..."We are at war" - francuz, twitter. Ile ofiar trzeba by zrozumieć !? Ci wszyscy polegli w tej wojnie... Proszę by ci obdarzeni łaską wiary modlili sie za nich. Czy my jesteśmy gotowi oddać życie za nasze wartości !? A jak nie wartości to za dzieci i wnuki !?

Edited by Marcin Rafalski

Nikt rozumny nie jest zaskoczony, nikt postrzegający przytomnie rzeczywistość nie jest zaskoczony.

Sprawcy nie kryli intencji, intencje sprawców kryły przyszłe ofiary.

Obłęd.

Guest Piokowal

Może wreszcie to tępe bydło z UE przejrzy na oczy choć szczerze wątpię w to... Ile jeszcze trzeba ofiar ?!

Obawiam się, że niestety to nie jest koniec. Tego typu działania będą niestety powielane. Rasizm był mi całkiem obcy, wyznania obojętne. To się niestety zmienia. Boję się fanatyków każdej religii.

Mam nadzieję, że ten syf nie dojdzie do Polski, bo strach będzie iść na Uniwerek się uczyć.

Obawiam się, że niestety to nie jest koniec. Tego typu działania będą niestety powielane. Rasizm był mi całkiem obcy, wyznania obojętne. To się niestety zmienia. Boję się fanatyków każdej religii.

Proszę Cię.

Naprawdę boisz się fanatycznych Chrześcijan?

Tylko nie o krucjatach... proszę.

Proszę Cię.

Naprawdę boisz się fanatycznych Chrześcijan?
Tylko nie o krucjatach... proszę.

Szczerze? Tak. Boje się fanatyzmu każdej religii...

To ja napisałem, grzegoslaw, chrześcijanin wierzący i praktykujący :(

Pzdr

Nie ma czegoś takiego jak Chrześcijański fanatyzm.

Fanatyzm zabija. A Chrześcijaństwo to religia miłosierdzia. I jest tak od przynajmniej 100 lat.

sami sobie zgotowali taki los. pogięta europa sama wpuszcza do siebie hordy kozojebców a potem zdziwiona że takie rzeczy mają miejsce.

zastanawiam się ciągle ile jeszcze potrzeba tego typu zdarzeń żeby europejskie "elity" przejrzały na oczy.

już dawno granice europy powinny być zamknięte a na morzu śródziemnym marynarka wojenna krajów starego kontynentu powinna robić porządek z "uchodzcami"

moim zdaniem zachodnia europa stacza się po równi pochyłej do miejsca gdzie europejczycy będą gośćmi w swoich własnych krajach.

Nie ma czegoś takiego jak Chrześcijański fanatyzm.

Fanatyzm zabija. A Chrześcijaństwo to religia miłosierdzia. I jest tak od przynajmniej 100 lat.

https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Fanatyzm

No może i jest ale chyba jednak nie na naszym podwórku. Teraz pewnie będzie mniej ale mass media niejednokrotnie pokazywały bojówki moherowych beretów i nie tylko z taką przaśną i swojską filozofią "moja racja jest bardziej mojsza".

sami sobie zgotowali taki los. pogięta europa sama wpuszcza do siebie hordy kozojebców a potem zdziwiona że takie rzeczy mają miejsce.
zastanawiam się ciągle ile jeszcze potrzeba tego typu zdarzeń żeby europejskie "elity" przejrzały na oczy.
już dawno granice europy powinny być zamknięte a na morzu śródziemnym marynarka wojenna krajów starego kontynentu powinna robić porządek z "uchodzcami"
moim zdaniem zachodnia europa stacza się po równi pochyłej do miejsca gdzie europejczycy będą gośćmi w swoich własnych krajach.

.

No dobrze to nie wygląda. Zachodniej Europie już zdarzało się popełniać błędy, które miały tragiczne konsekwencje ale summa summarum to my ciągle ją gonimy i nasi rodacy chętnie zapuszczają tam korzenie. Wędrówki ludów są chyba istotą historii ludzkości, tak zdobywano dziki zachód i pewnie rdzeni mieszkańcy kontynentu amerykańskiego myśleli podobnie.

wędrówka ludów? raczej przemyślany najazd. nie bardzo interesuje mnie co się działo na dzikim zachodzie. interesuje mnie przyszłość moich bliskich w europie.

islamscy ekstremiści to wcielone zło, a lewackie rządy europejskie same otwierają przed nimi drzwi.

mam nadzieję że historia bardzo surowo oceni wszystkich tych którzy przyłożyli do tego rękę.

Tu nie powinno się ogłaszać stanu wyjątkowego tylko wojnę! Jak ktoś zabija 200 osób w taki sposób to trzeba wytoczyć mu wojnę. Myślę, że Euro we Francji może mieć problem przetrwać do samego końca turnieju... Ilu tych szaleńców ma w piwnicy pochowane kałasznikowy? Myślę, że z 500 osób na pewno! 

No może i jest ale chyba jednak nie na naszym podwórku. Teraz pewnie będzie mniej ale mass media niejednokrotnie pokazywały bojówki moherowych beretów i nie tylko z taką przaśną i swojską filozofią "moja racja jest bardziej mojsza".

chyba nie dostrzegasz różnicy. pani w moherze na głowie nie ***** Ci nożem głowy albo nie spali żywcem w klatce.

Przypominam że na forum nie używamy wulgaryzmów.

Edited by milupa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...