Hunter_pike 878 Report post Posted November 4, 2015 (edited) Pytanie do Redakcji, właścicieli forum Dlaczego tego typu wpisy jak ten SOB z tematu C&R vs rzeczywistość PZW są na forum akceptowane? Oczywiście nie jestem bez winy bo odpisując na tym samym poziomie by SOB zrozumiał napisałem mu dwa posty ten - klik i tym - klik (aż dziw że największy wazeliniarz SOB niejaki Krzyś z Wielunia tego drugiego nie wychwycił.) takim samym stylem jak SOB, obrażając go tak samo jak on obraża innych użytkowników, przyznaję również złamałem tym regulamin forum. Zrobiłem to wyjątkowo, celowo bo jak da się zauważyć nie piszę tak cały czas (co można prześledzić po moich wpisach na jerku) w przeciwieństwie do SOB. Nie otrzymałem też odpowiedzi na zadane oficjalnie pytanie tym poście - klik Jemu na tym forum wolno wszystko?, każdy inny użytkownik po takich wpisach jak w temacie C&R vs rzeczywistość PZW wyleciał by z hukiem z jerka, powiedzcie włodarze forum dlaczego są równi i równiejsi, czy Bronikowski płaci za to by mógł pisać swoje kocopoły i obrażać jawnie użytkowników, łamiąc przy tym wszelkie zasady na forum i podważając ideę C&R jaką tutaj propagujecie, jaką się osobiście zaraziłem,? Kazaliście olać tego kretyna i nie czytać co napisał na forum, ale uwierzcie mi nie da się, wielu z forum zapewne by to potwierdziło bo potwierdzają to na priv ale jawnie się nie chcą wychylić by nie wylecieć z jerka. Wytłumaczcie mi proszę, szczególnie proszę o odpowiedź Friko i Remka bo to zdaje się główni właściciele tego portalu. Edited November 4, 2015 by CarIvan Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted November 4, 2015 Przemo, Friko odpowie w tej sprawie (obecnie przebywa na wyjeździe wędkarskim). Natomiast piszę to by nie było, że nie widzę tego wpisu. Share this post Link to post Share on other sites
Hunter_pike 878 Report post Posted November 4, 2015 Dzięki Remku, zatem czekam na odpowiedź Friko. Może inni forumowicze też mają w tej sprawie coś do powiedzenia, czy mogą dodać tutaj swoje wpisy, czy temat zamkniesz? Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted November 4, 2015 Zamknę. Friko poinformowałem o wątku. Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted November 9, 2015 Witam po powrocie, dziękuję za zablokowanie wątku. Generalnie redakcja nie ma zwyczaju tłumaczenia się ze swoich decyzji moderacyjnych, ale że okoliczności są wyjątkowe to wyjątkowo to uczynię. Przeczytałem zalinkowane dyskusje i co widzę: Widzę agresję Kolegi @Carlvana, brak kultury dyskusji i naruszanie pkt. 1 regulaminu tego portalu. I w związku z tym będą przyznane pkt. ostrzeżeń i czasowe zawieszenie konta. W poglądach możemy się różnić, ale kultura osobista obowiązuje wszystkich. W wypowiedziach Kolegi @Sławek 'Oppeln' Bronikowski nie ma nic co podważałoby ideę C&R propagowana na tym portalu. Jest natomiast próba merytorycznej dyskusji o C&R i stawiania trudnych pytań. Cieszę się, że takie próby są podejmowane na tym portalu i mam nadzieję że nadal będą. I że będziemy w stanie dyskutować merytorycznie i na argumenty, a nie przy pomocy wyzwisk. ps. tytuł niniejszego wątku, który uważam za skandaliczny sam w sobie, edytowałem Share this post Link to post Share on other sites