JackRipper 0 Report post Posted October 16, 2015 Czołem, jestem w posiadaniu Daiwa - mega force casting 50-120g + Abu Garcia black max. Bardzo bym prosił o opinię forumowiczów na temat zestawu. Kij "dostałem" na próbę, w celu przekonania się do castingu. Proszę o ewentualną wycenę sprzętu? Czekam na opinię, pozdrawiam? Share this post Link to post Share on other sites
coma 9,345 Report post Posted October 16, 2015 Czołem, jestem w posiadaniu Daiwa - mega force casting 50-120g + Abu Garcia black max. Bardzo bym prosił o opinię forumowiczów na temat zestawu. Kij "dostałem" na próbę, w celu przekonania się do castingu. Proszę o ewentualną wycenę sprzętu? Czekam na opinię, pozdrawiam? Dobre, dobre :D To prosisz w końcu o tą wycenę sprzętu czy nie? I nas się pytasz czy pozdrawiasz? ^_^ Pasowało by się też przywitać w odpowiednim wątku. Share this post Link to post Share on other sites
kolo807 43 Report post Posted October 16, 2015 Witam nie ma co wyceniac bo to twoja decyzja ile jestes w stanie dac za zestaw , jak dostales to sprawdzaj osobiscie nie uzywalem takiego kompletu i nie pomoge ale jest duze gron bardziej doswiadczobych forumowiczow odemnie napewno ktos pomoze. Ps.Przywitaj sie kolego. Pozdrawiam Seba. Share this post Link to post Share on other sites
Jano 4,021 Report post Posted October 16, 2015 (edited) Kij "dostałem" na próbę, w celu przekonania się do castingu. No to próbuj, nie przekonasz się do castingu od opinii innych czy też czytania forum... PS. nowy max 350-400 zł Edited October 16, 2015 by Jano Share this post Link to post Share on other sites
Durzy 543 Report post Posted October 16, 2015 Świeżutki jestem w castingu i niewiele wiem, ale wg. mnie, do tego kija to potrzebny jest inny multik. Black Maxa zarżniesz w krótkim czasie stosując przynęty w zakresie c/w wędki. Share this post Link to post Share on other sites
Jano 4,021 Report post Posted October 16, 2015 Świeżutki jestem w castingu i niewiele wiem, ale wg. mnie, do tego kija to potrzebny jest inny multik. Black Maxa zarżniesz w krótkim czasie stosując przynęty w zakresie c/w wędki. No i dobrze, popróbuje, połowi, może nawet zarżnie (czego życzę, bo to znaczy, że rzeczywiście połowił) i... będzie wiedział czego chce, potem kupi coś lepszego wielkiej straty nie będzie... Share this post Link to post Share on other sites
coma 9,345 Report post Posted October 16, 2015 Nie sądzę żeby kolega miał ochotę spróbować skoro pyta o wycenę. Share this post Link to post Share on other sites
kolo807 43 Report post Posted October 16, 2015 Hehe moze chce wiedziec ile bedzie kosztowac choroba. Share this post Link to post Share on other sites