niedziel_jig 3,164 Report post Posted October 7, 2015 Czy ktoś się orientuje czy w sobotę 10. 10 2015 sklep będzie otwarty Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted October 7, 2015 I w sobotę i w niedzielę. W te 3 dni będzie zniżka 10% na hasło jerkbait. Godziny otwarcia kilka postów wyżej. Share this post Link to post Share on other sites
niedziel_jig 3,164 Report post Posted October 7, 2015 Podziękował @ReMKu nie doczytałem wędkarskie pozdrowienia Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted October 7, 2015 Spokojnie! :) Nie ma problemu. Podaje by nie odpowiadać w przyszłości na te same pytania :) Share this post Link to post Share on other sites
Modełator 5 Report post Posted October 7, 2015 Super sklep ! Super towar ! Super zniżki. :) Share this post Link to post Share on other sites
Paweł 70 0 Report post Posted October 7, 2015 Super sklep. Naprawdę robi wrażenie. Share this post Link to post Share on other sites
mariuszwf 179 Report post Posted October 7, 2015 Opinie będziemy wystawiać po roku działalności :D Share this post Link to post Share on other sites
Wesol 1,630 Report post Posted October 7, 2015 Boje się tam wchodzić, ale jak już wejde to będę bał sie do domu wracać. :huh: Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted October 8, 2015 A ja się zastanawiam, co miała na myśli moja lepsza połowa, pytając dzisiaj: jak jutro rano, będziesz wychodził z domu to zabierasz kartę płatniczą? :rolleyes: hmmmm....? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Lepton 405 Report post Posted October 8, 2015 A ja się zastanawiam, co miała na myśli moja lepsza połowa, pytając dzisiaj: jak jutro rano, będziesz wychodził z domu to zabierasz kartę płatniczą? :rolleyes: hmmmm....? ;) Zdziwisz się i :angry: Ona była przed tobą (w swoim sklepie). :D Share this post Link to post Share on other sites
Meme 1,992 Report post Posted October 8, 2015 A ja się zastanawiam, co miała na myśli moja lepsza połowa, pytając dzisiaj: jak jutro rano, będziesz wychodził z domu to zabierasz kartę płatniczą? :rolleyes: hmmmm....? ;) moze słyszała naszą rozmowe z wczoraj /;D Share this post Link to post Share on other sites
Ricci 1,072 Report post Posted October 8, 2015 ZK( ;) )pod kątem oferty przynęt miażdży "sławnego"Moritza. Nie wiem jak z wędziskami ,ale chyba też jest lepiej..jedynie kołowrotki(promocje cenowe)nadal za naszą zach.granicą wypadają lepiej. Z jednej strony zazdroszczę tym wszystkim którzy mogą cyklicznie ZK odwiedzać :D ,a z drugiej cieszę się,iż mam 500km do stolicy :D . Ach,i łatwiej o rozsądek w ZK,bo wobler za 70 działa na wyobraźnię,a za 17 niekoniecznie(EUR) :D . Share this post Link to post Share on other sites
watykanczyk 28 Report post Posted October 8, 2015 To chyba trzeba będzie jechać do Wawy. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Traq 813 Report post Posted October 9, 2015 Jak tam jest z parkingiem? Share this post Link to post Share on other sites
darulica 1 Report post Posted October 9, 2015 Witam. Czy już działa strona internetowa tego sklepu ? Share this post Link to post Share on other sites
dreadknight 1,213 Report post Posted October 9, 2015 Jak tam jest z parkingiem? Jest długi parking wzdłuż bloku - ale jak z wolnymi miejscami to nie wiem. Share this post Link to post Share on other sites
Qcyk 6,326 Report post Posted October 9, 2015 Jeśli dobrze kojarzę to nie powinno być problemy z zaparkowaniem...o ile się cały Jerk nie zwali na otwarcie.... Ja wpadnę pewnie dzisiaj wracając z pracy. Ale szczerze to się trochę boję :D Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted October 9, 2015 Witam.Czy już działa strona internetowa tego sklepu ?Jeszcze nie działa - w tym momencie z tego co widzę. Share this post Link to post Share on other sites
Pickerel 1,113 Report post Posted October 9, 2015 Jak tam jest z parkingiem? Wydaje mi się że po południu będzie dramat. W sklepie byłem około 11 i już było ciężko coś znaleźć. Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted October 9, 2015 Wydaje mi się że po południu będzie dramat. W sklepie byłem około 11 i już było ciężko coś znaleźć. Moze czesc tych ludzi z godziny 11 do po poludnia wyjdzie ;) Share this post Link to post Share on other sites
dreadknight 1,213 Report post Posted October 9, 2015 Wydaje mi się że po południu będzie dramat. W sklepie byłem około 11 i już było ciężko coś znaleźć. parking parkingiem - oby coś z asortymentu zostało. Share this post Link to post Share on other sites
Pickerel 1,113 Report post Posted October 9, 2015 Bardziej chodziło mi o powrót z pracy mieszkańców okolicznych bloków. Sklep nie posiada własnego parkingu. Share this post Link to post Share on other sites
holdfast 24 Report post Posted October 9, 2015 Czy rabat 10% na hasło obowiązuje tylko w dniu otwarcia,czy również dotyczy innych dni? Share this post Link to post Share on other sites
wujek 7,497 Report post Posted October 9, 2015 (edited) Byłem, parking jest, ale ciężko z miejscem. Co do asortymentu to na pewno ten sklep będzie jakąś alternatywą żeby kupić sobie coś nowego. Przynęt jest dużo, ale generalnie nie wiadomo co brać, musiałem sporo stać przed regałami żeby sobie wybrać w miarę fajnego bez sterowego dziwoląga pod bolenie, potem kupiłem jeszcze coś pod sumki. Większość przynęt będzie nieznana dla przeciętnego wędkarza, stąd ryzyko że kupimy coś co nie będzie spełniało naszych oczekiwać,a przynęty generalnie tanie nie są, ceny większości oscylują między 40, a nawet 100zł. Z drugiej strony istnieje możliwość że kupimy jakiś model który będzie bardzo skuteczny. Przynęty made in Japan na pewno ładne i jest co wybrać. Pierwsze wrażenie to sklep będzie warto odwiedzić jeżeli będziemy chcieli zaryzykować i kupić jakąś nową przynętę. Pozostały asortyment nie powala na kolana. Chciałem kupić przypony pod szczupłego, niestety znalazłem tylko jakieś zza wschodniej granicy i jakość agrafek budziła wątpliwość, więc trzeba będzie jeszcze zahaczyć o spójnię. Edited October 9, 2015 by wujek Share this post Link to post Share on other sites
dreadknight 1,213 Report post Posted October 9, 2015 Czy rabat 10% na hasło obowiązuje tylko w dniu otwarcia,czy również dotyczy innych dni? 3 dni do niedzieli Share this post Link to post Share on other sites