Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
remek

[Artykuł] Sklep Złoty Karaś - Zaproszenie cz. 2 (wędki, kołowrotki)

Recommended Posts

Kuuuurde! Ale dobrze, że w Warszawie jest ten sklep nie w Krakowie :) Zbankrutowałbym a żona by się ze mną rozwiodła :D

Chcesz zacytować tą znaną piosenkę?..."nie przenoście wędkarskiego do Krakowa"?! :D

Edited by BOB1

@Elton

sprzętu muchowego wiele nie widziałem - kilka kołowrotków muchowych (trudno mi ocenić jakiej klasy), trochę linek - to pamiętam. Ale możliwe że po prostu nie zwróciłem uwagi jako osoba nie łowiąca na muchę

Ilość i jakość przynęt powala na kolana , żeby jeszcze na zeszyt dawali.

Jeśli rybostan naszych wód będzie  się w dalszym ciągu tak degradował , to taki symulator za dziesięć lat, będzie podstawowym narzędziem każdego wędkarza.

Szału na ceny Ryobi nie ma...

Należy pamiętać o jednym. Sklep stacjonarny kosztuje. Wedle relacji chłopaków wybór szykuje się  PRZEOLBRZYMI. Towaru za darmo ani w komis nie dostają i płacić trzeba prawie od razu. Prosta zależność. Im większy wybór "od ręki" tym niestety ceny wyższe.

Jeśli ceny będą niewiele wyższe od najtańszych ofert w necie to wróżę powodzenie. 10% na przykład. Wolę kupić przykładowo Biomastera w stacjonarnym sklepie za 770 niż ściągać go np. z Niemiec za 700. Można pokręcić i wybrać egzemplarz. Gwarancja.

To samo dotyczy odzieży, wędek , przynęt i wszystkich innych dóbr.

Jeśli ceny będą niewiele wyższe od najtańszych ofert w necie to wróżę powodzenie. 10% na przykład. Wolę kupić przykładowo Biomastera w stacjonarnym sklepie za 770 niż ściągać go np. z Niemiec za 700. Można pokręcić i wybrać egzemplarz. Gwarancja.
To samo dotyczy odzieży, wędek , przynęt i wszystkich innych dóbr.

To jest największa sieć sklepów wędkarskich na wschód od edenu.
Pomyśl ile mają upustu.

Nie wiem jak to wygląda w innych sklepach ale wzięliśmy do ręki paczkę Kaitechów i na naklejce było 25pln. Porównajcie do innych ofert.

Sporo przynęt takie bardziej na bassy, ciekawy gdzie toto w Polsce żyje ? 

Zaopatrzenie imponujące, nie chcę im źle wróżyć ale otwierają w momencie prawie zakończenia sezonu. Z tego co słyszę to od listopada do lutego w zasadzie totalny zastój w sklepach i hurtowaniach wędkarskich.  

To akurat kwestia strategii. Z jednej strony jest końcówka sezonu. Z drugiej czas na łażenie po sklepach. A do tego akurat w zimę ludzie się dowiedzą, odwiedzą sklep, pooglądają żeby od początku następnego sezonu być gotowym na zakupy....

Mając taki budżet jak oni, te 4-5 miesięcy mogą sobie spokojnie przeczekać. 

9.10
W artykule źle wpisałem - poprawię jak będę przy komputerze.

W ten piątek otwierają czyli 9.10.2015 o godz 11.00.

chciałem zapytać o rabat czy nie będzie przedłużony do poniedziałku 12,10? w weekend będzie pełno ludzi, a na spokojnie w poniedziałek ...

O ile z powodu asortymentu przynęt klaskałem uszami, o tyle wybór wędek i kołowrotków nie zrobił na mnie jakiegoś szczególnego wrażenia. Jedno co mnie cieszy to możliwość "wymacania" Megabassów. Za to duży +.

9.10
W artykule źle wpisałem - poprawię jak będę przy komputerze.

W ten piątek otwierają czyli 9.10.2015 o godz 11.00.

Uffff ... to całe szczęście bo już wpisałem w pracy, służbowe wyjście na sesję naukową :P  :D

WITAM Można dostać oczopląsów.Wymiotą trochę konkurencji w Wa-wie.Jak będą mieli sklep internetowy to masakra.Cena np.plecionki zaskakująco niska.

Sprawdzone ... Duo sporo na stanie :) W każdym razie na teraz przed otwarciem sklepu :)

No i znowu kolorowy zawrót głowy...

Miałem jechać w piątek, ale nie dostałem urlopu, więc w sobotę dostanę najpierw oczopląsu, a potem zawału...

• Create New...