Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
remek

[Artykuł] Sklep Złoty Karaś - Zaproszenie cz. 2 (wędki, kołowrotki)

Recommended Posts

Guest Arspin

Ciekawy film z symulacją holu szczupłego z tego sklepu ale na Ukrainie.

https://www.youtube.com/watch?v=c-HY-0p536c

Dzisiaj razem z @Dagonem odwiedziliśmy "Złotego Karasia". Dużo oglądaliśmy , trochę kupiliśmy . Przez godzinę spędzoną w sklepie , byliśmy jedynymi klientami.  Duże wrażenie zrobiły na nas spinningi MB. Jest spora oferta wędek St.Croix , między innymi muchówek ,ale ceny porównywalne z konkurencją.

W drodze powrotnej zahaczyliśmy o Centrum Wędkarstwa , tam dokupiliśmy to czego nie dostaliśmy na Puławskiej. Podstawowa różnica pomiędzy sklepami pomijając asortyment  , to w ZK pusto , a w CW pełno klientów. Będzie im ciężko utrzymać się na polskim rynku -_- .

Muszą trochę poszerzyć asortyment.Oczywiście też byłem, jest sporo fajnych przynęt, ale cenowo niezbyt atrakcyjnie to wychodzi. Poczekamy, zobaczymy. Życzę im wszystkiego przetrwalskiego!

to w ZK pusto , a w CW pełno klientów. Będzie im ciężko utrzymać się na polskim rynku -_- .

Czyli podobne jak moje odczucia gdzieś tak na początku wątku. Jeśli przeciągna do początku sezonu na wiosnę to może pójdzie dalej, jak się zniechęcą to lokal do wynajęcia.

Czyli podobne jak moje odczucia gdzieś tak na początku wątku. Jeśli przeciągna do początku sezonu na wiosnę to może pójdzie dalej, jak się zniechęcą to lokal do wynajęcia.

Dokładnie . Widać że walczą o przetrwanie ^_^ . Zwiększają asortyment dostosowując się do naszego rynku i to nie tylko spinningowego . Można już w ZK zaopatrzyć się w zanęty Trapera , tylko patrzeć jak pojawią się robaki :D . Podobno zaczynają sprzedaż hurtową i nawiązują współpracę z innymi sklepami.

To dobrze , bo szkoda by było gdyby się nie utrzymali .

Moim skromnym zdaniem skoro juz ukraińcy weszli do unii ;)  do powinni uruchomic sprzedaż internetową na rynki uni . Stronę machnać także w języku angielskim , niemieckim . Wystartować na Ebayu etc...  Jeżeli nie wiedza jak to zrobic niech zapytają Fishing Mart :P

Sporo przynęt takie bardziej na bassy, ciekawy gdzie toto w Polsce żyje ? 

Zaopatrzenie imponujące, nie chcę im źle wróżyć ale otwierają w momencie prawie zakończenia sezonu. Z tego co słyszę to od listopada do lutego w zasadzie totalny zastój w sklepach i hurtowaniach wędkarskich.  

Myślałem że max. rok się utrzymają. Nie dali rady, przejeżdżałem wczoraj i jest pusto więc zamkneli jakiś czas temu.

Myślałem że max. rok się utrzymają. Nie dali rady, przejeżdżałem wczoraj i jest pusto więc zamkneli jakiś czas temu.

I do tego mają się dobrze, z tego co wiem.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Wysokie ceny , ale duży wybór.

Lubię ten sklep.
Najlepsze kasztany są na Placu Pigalle.

Wysokie ceny , ale duży wybór.

Lubię ten sklep.
Najlepsze kasztany są na Placu Pigalle.

Wariat:-) Szakal wie co dobre. Wybór jest mega, z tym się w zupełności zgodzę.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Witam

Jesteśmy w nowej lokalizacji Puławska 430, tuż przed samym kościołem w Pyrach. I mamy się dobrze :)
Zapraszamy do odwiedzenia nowej siedziby jak również do wątku promocyjnego i naszego profilu na FB

https://www.facebook.com/zlotykaras/

http://jerkbait.pl/topic/65699-sklep-z%C5%82oty-kara%C5%9B-w%C4%99dki-major-craft-na-zam%C3%B3wienie/page-13#entry1942985

• Create New...