Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
remek

[Artykuł] Sklep - Złoty karaś - ZAPROSZENIE - cz. I (woblery, gumy)

Recommended Posts

Znalezione na sąsiednim forum. Przytoczę tylko część cytatu właściciela sklepu, który zamieścił ogłoszenie poszukując pracowników:

cyt: "A sklep wkrótce otworzymy, i będzie to jeden z najlepszych sklepów w Polsce. W planach jest otwarcie sieci sklepów na terenie całego kraju. Pracownicy potrzebują dużo. Jestem z Ukrainy, na Ukrainie mamy dwa duże sklep i hurtownia. Jesteśmy oficjalnymi przedstawicielami różnych Japońskich i Amerykańskich marek."

A karasia z Jaksona majo?  :ph34r:  ;)

"Urządzenie dzięki, któremu można sprawdzić jak zachowuje się wędka podczas ... walki z rybą. Przednia zabawa! Friko wyholował szczupaka na levelu 3 oraz karpia na levelu .... 1. Odjazdy były na prawdę bardzo realne ... a karp walczył lepiej niż szczupak ale kogo to dziwi?"

Genialne! Dla samego tego chyba bym się tam wybrał :)

Z naszych firm widziałem jedynie ofertę Dragona - Salmo + oczywiście wędki.

Może sponsorowany ,może zyskają forumowicze ale miło by było wiedzieć czy ktoś kto tak się zachwyca to robi to z własnej inicjatywy czy z inicjatywy Władysława jagiello w ilości n-tej wpychanego do jego kieszeni

A co Cię to obchodzi? Pozostańmy przy własnych kieszeniach

Maszyna będzie pokazana w kolejnym wpisie. Zrobiłem film kiedy Friko walczył najpierw ze szczupakiem a pózniej z karpiem. Kołowrotek ładnie grał przy odjazdach a wędeczka pięknie pracowała.

z punktu widzenia wędkarza to tylko się cieszyć, rośnie konkurencja więc i ceny powinny spadać.

Większy wybór to ból głowy dla wędkarza co wybrać ale i większe możliwości.

To czy artykuł sponsorowany czy nie to chyba sprawa między autorem a sklepem, Nikt nikomu nie broni otworzyć swoje forum i pisać same sponsorowane artykuły i czesać za to kasę. Obecnie trudno odróżnić reklamę od informacji. Dla mnie ten artykuł to info o sklepie, do którego nie wiem czy trafię, bo Warszawa niby nie daleko ale sklepy stacjonarne odwiedzam rzadko, kupowanie w sieci jest zwykle szybsze i tańsze. Warszawiacy mający sklep na miejscu mogą jeszcze pomacać i powąchać to co kupują, i to jest plusem, że sklep nie jest tylko wirtualny. To tez trzeba docenić, ze ktoś inwestuje nie małe pieniądze w duży sklep, w państwie, które nie sprzyja przedsiębiorcom.

Haters gonna hate, i psy szczekają a karawana niech jedzie dalej

Edited by wuran

Znalezione na sąsiednim forum. Przytoczę tylko część cytatu właściciela sklepu, który zamieścił ogłoszenie poszukując pracowników:

cyt: "A sklep wkrótce otworzymy, i będzie to jeden z najlepszych sklepów w Polsce. W planach jest otwarcie sieci sklepów na terenie całego kraju. Pracownicy potrzebują dużo. Jestem z Ukrainy, na Ukrainie mamy dwa duże sklep i hurtownia. Jesteśmy oficjalnymi przedstawicielami różnych Japońskich i Amerykańskich marek."

Jeśli cytujesz to po całości:
http://www.fors.com.pl/forum-wedkarskie/9-forum-ogolne/114130-oferujemy-prace-sprzedawcy-do-sklepu-wedkarskiego-zloty-karas

No to się ludziska zaczną wyprzedawać z tych niełownych fishunterów , kopyt i innych phantomów czy predatorów którymi przez lata nas mamili .Teraz wyjdzie na jaw że u nas są wody pełne ryb .

Kiedyś spotkałem się z opinią że cała gama przynęt, kolorów, kształtów nie jest dla ryb tylko dla wędkarza. Opinię taką raczył wyrazić jeden z producentów.

Ciesze sie, ze takie miejsce powstanie.

Oby sie utrzymalo.

Chetnie popatrze  - szczegolnie na wedki JDM.

Pytanie techniczne : czy jest ograniczenie czasowe, kiedy bedzie obowiazywac ow "Jerkbait - 10 %" ? 

Jeszcze pare tygodni bede za granica...a chcialbym sie zalapac ;)

Pozdrawiam i czekam na druga czesc reportazu

Pytanie techniczne : czy jest ograniczenie czasowe, kiedy bedzie obowiazywac ow "Jerkbait - 10 %" ?

9-10-11.10.2015 (trzy dni piątek i weekend)

9-10-11.10.2015 (trzy dni piątek i weekend)

:(

Dzieki za szybka odpowiedz!

Guzu - promocja będzie trwała 3 dni, piątek, sobota i niedziela.

A od poniedziałku...... ruch na naszej giełdzie (szczególnie w dziale sprzedam)

znacząco wzrośnie.   :P

Ceny można porównać w ich sklepie na Ukrainie.

http://zolotoykaras.com.ua/

Różowo raczej nie jest.

Porównywałem akurat keitech Swing Impact FAT w polsce srednio 4,5 zł a na stronie karasia ok 3,6 zł (kurs hrywny liczyłem 0,175).

p.s. już wiem gdzie pojadę 9 października podczas przerwy obiadowej :) z mordoru mam rzut beretem.

Edited by rower26

przydała by się jeszcze wyciągarka przy drzewie na zewnątrz,  żeby mieli mnie jak wyciągnąć :)

swoją droga jak się na coś tam zdecydować i nie stracić wszystkich pieniędzy ??

Ale żabki, kamelemon i inne zaskrońce wypas! ;) :)

Pewien twórca z forum, robi myszy i ptaszki! A co tam taki kameleon ;)

A nawet jeżeli tak, to co?......na rabacie zyskają wszyscy forumowicze  :rolleyes:

Ale kodeks etyczny reklamy wyraźnie mówi, że tekst sponsorowany powinien być jednoznacznie określony...

A Ty na prawdę masz już twarde dowody na to, że autor tekstu wziął za to twardą  kasę? 

Kolego, skończ już. Tak łatwo spierdolić atmosferę. 

Pamiętaj, że jak masz wiedzę na temat nie zgodnego z prawem uzyskania korzyści to musisz zgłosić to do prokuratury. Zrób to i daj tutaj spokój!

Ale kodeks etyczny reklamy wyraźnie mówi, że tekst sponsorowany powinien być jednoznacznie określony...

Czarny pas w biciu pian z niczego.

Nawet nie trzeba mydla by sie pienilo.

"Szacun" :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...