Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
remek

[Artykuł] Sklep - Złoty karaś - ZAPROSZENIE - cz. I (woblery, gumy)

Recommended Posts

Pierwsze, co ciśnie się na usta....

https://www.youtube.com/watch?v=7vJ6p6g9QEU

Szczęka na podłodze. Pięknie to wygląda i super się zapowiada.

Czekam na fotorelację z przeglądu kijów i kręćków ;)

Artykuł sponsorowany ?

A nawet jeżeli tak, to co?......na rabacie zyskają wszyscy forumowicze  :rolleyes:

Artykuł sponsorowany ?

Tak, na 100%. To ewidentne sponsorowanie "pralni", kierowanej przez "zorganizowane grupy", mające powiązania z "najwyższym szczeblem" :ph34r:

... ludzie, kurde, opamiętajcie się :D

A mówią że kobitkom odbija na widok biżuterii . A co ja mam bidny powiedzieć ? Wchodząc do Fishing Martu się gubię a tam ? . Wszedłbym , ale chyba z przewodnikiem .

Napisano dziś, 16:53

DonPablo, on 27 Sept 2015 - 16:49, said:snapback.png

A kijki i młynki?

Super relacja, ale niedosyt pozostaje.

Ogólnie inicjatywa o tyle zacna co brawurowa.

Ja na szczęście mam za daleko :D.

"Czytać, czytać, czytać :)"

@remek, są zdjęcia najdrobniejszych gumek a żadnego przykładu młynka? to co widać na filmie, to tylko mgnienie oka...

Edited by DonPablo

Tak jak remek napisał, w II części relacji będzie jeszcze grubiej - wędki, kołowrotki, linki.... pamiętajcie, że to co widzicie w I częsci relacji to zaledwie POŁOWA sklepu i POŁOWA oferty... nawet my nie widzieliśmy całości, bo po prostu część jest jeszcze w pudlach, dopiero wykładana na półki i nieometkowana.  Np. widziałem w pudlach przynęty Damiki, które na półki jeszcze nie były wyłożone.

Padło pytanie o ceny.... wybiórczo sprawdziłem je na paru rzeczach które mnie interesowały  - i np. ceny Kaitechów są więcej niż przyzwoite. A jak dojdzie 10% zniżlki na hasło JERKBAIT to będą już prawie dumpingowe ;)  warto ruszyć dupe i sie obkupić na otwarciu - moim zdaniem,

@ DonPablo: czytać, czytać, czytać .... ;)

Edited by slawek_2348

Drugą część od jutra piszę w wolnych chwilach. Publikacja w kolejną niedzielę :)

Po przeczytaniu tekstu, poinformowałem małżonkę...kochanie, mamy problem

Bob, może mają lombard - będziesz mógł zostawić historyczne sprzęty za kilka paczek gum?;-)

Ja nic swojej nawet nie mówię...

Tak, na 100%. To ewidentne sponsorowanie "pralni", kierowanej przez "zorganizowane grupy", mające powiązania z "najwyższym szczeblem" :ph34r:
... ludzie, kurde, opamiętajcie się :D

Mało tego, za wszystkim stoją Żydzi ;-)

Tego jeszcze nie udowodniono, więc tak daleko idących wniosków bym nie wysuwał. 

Aż  mi się gorąco zrobiło....

Zacznie się gromadzenie środków na nowe inwestycje...

O Mamo..

O słodki Jezu...

A fotki będzie można robić na otwarciu...strzelo se selfje przy większości półek...

I wystawio na FB..

Żeby niby już moje...

pozdrawiam

Alek.

No to ja mogę w czasie pracy podjechać. Co prawda jestem na urlopie ale jak za tydzień w poniedziałek wróce to zawsze sobie na 09.10 mogę ustawić pilną wizytę w UC na cargo ;-)

Panowie, to może zorganizujemy grupę wsparcia.

Dla Kolegów, co znajdą się w szoku z powodu obłędu i przerażenia z okazji ilości wydanej, nawet rabatowej gotówki.

Może jakaś wspólna kawka po i wspólna pierwsza ocena wrażeń.

Pozdrawiam

Alek

Guest Jarek K.
Pojedziesz kupisz gumek za 500 a kolega na wspólnym łowieniu złowi metrówkę na stara obrotowke , także panowie spokojnie

Słyszałem o tym sklepie będą w Polsce na urlopie.Wpadłem oczywiście do CW i po kilkuminutowej bajerce dostałem info,że cos takiego sie otwiera.Nie myslałem jednak,że będzie TAAKI i tak zaopatrzony.

Aż boje się pomysleć jak zawitam znowu w Polsce :D

Z drugiej jednak strony ciesze się,że Polski rynek coraz mocniej się rozwija i mamy dostęp do coraz większej ilości światowej klasy cudaków.

Jest to na pewno niebagatelna konkurencja do obecnych już w okręgu Mazowieckim sklepów.

Ciekaw jestem poziomu wiedzy obsługi i ich podejścia do tematu.

Dzięki Remku za opis.

Ale tak na poważnie to ciekawy jestem jak ceny wypadną w porównaniu z FromJapan itd. Czy będzie na grubo, czy rzeczywiście konkurencyjnie? To moim zdaniem skromnym najważniejszy parametr, który będzie decydował o powodzeniu przedsięwzięcia - ja wiem co za ile mogę sprowadzić, kalkulator przy sobie, sprawdzimy. Bo jeżeli będzie ok, to goodbye FJ i natręctwo trackingu paczki (tak jak @Remek napisał, mam do tej pory tą samą schizę z śledzeniem przesyłki - ale to już teraz chyba tylko fetysz;-)).

Guest Jarek K.
[quote name="R0BERT" timestamp="1443381574"]Artykuł sponsorowany ?[/quote] Może sponsorowany ,może zyskają forumowicze ale miło by było wiedzieć czy ktoś kto tak się zachwyca to robi to z własnej inicjatywy czy z inicjatywy Władysława jagiello w ilości n-tej wpychanego do jego kieszeni

@Fester, a nawet jeżeli tak -cudeńka czynią wiarę, wiara czyni cuda...
A o biżuterii i woblerach tak samo moja ślubna mówi:
"łapiemy się nawzajem za ręce żeby na chleb zostało".
I szkoda i dobrze że mam daleko - bo nawet nie kasa, ale bym tam wszedł rano, i wyszedł przy zamknięciu. Znając swój chory umysł z trzema- czterema przynętami i wiarą w ich moc Jedi.

Swoją drogą zaopatrzenie rzeczywiście super ale nazwa sklepu nie powala na kolana już  ;)  

No to się ludziska zaczną wyprzedawać z tych niełownych fishunterów , kopyt i innych phantomów czy predatorów którymi przez lata nas mamili .Teraz wyjdzie na jaw że u nas są wody pełne ryb .

No i się zaczyna kampania wyborcza. @Remek ściągaj zegarek, żeby nie było że od żony/matki/kochanki/sąsiadki w prezencie... Dajcie spokój, ja osobiście jak tam pojadę to oficjalnie ze szczęścia się spuszczę na którąś półkę. W końcu moje afrodyzjaki lokalnie będą dostępne, więc po co siać ferment. nie podoba się - nie odwiedzać. I nie czytać.

Super. Z pewnością odwiedzę ten sklep, a że jest on "rzut beretem" od domu może sie to okazać niebezpieczne dla domowego budżetu. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...