HighRider 612 Report post Posted September 27, 2015 Trochę zimnej wody na rozgrzane głowy. Ciekawe jak długo utrzymają się na rynku? Kilka milionów zł. zainwestowanych w przynęty mało pasujące do polskich realiów, duży lokal - raczej wynajęty, niż własny (koszty), duża ilość personelu lub kradzieże przy małej ilości tychże... Bardzo wąska grupa docelowa klientów... Powodzenia życzę ! Share this post Link to post Share on other sites
januszz 180 Report post Posted September 27, 2015 15-tego będę w Warszwie na 100% odwiedzę ten przepastny sklep pełen światowych,renomowanych przynęt spinningu. Share this post Link to post Share on other sites
SzymusS 494 Report post Posted September 27, 2015 Super!:) Czy maja tam wedki st.croix? Jest jeden nowszy model który chciałbym pomacac:) Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted September 27, 2015 St. Croix więcej niż drzew w lesie :) Share this post Link to post Share on other sites
olo86 2,073 Report post Posted September 27, 2015 Miałem kupic silnik.. no nic.. Biorę urlop ;) Share this post Link to post Share on other sites
SzymusS 494 Report post Posted September 27, 2015 St. Croix więcej niż drzew w lesie :) Pieknie[emoji2] Juz nie mogę się doczekać[emoji4] Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted September 27, 2015 Tzn. jest spora kolekcja. Ale o wędkach za tydzień :) Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted September 27, 2015 (edited) Jakie za tydzień???!!! najdalej we wtorek , jadąc z pracy do domu, sam tam wpadnę :D (i tu jest ten problem...jadąc z pracy mogę "zahaczać o ten sklep :ph34r: :) ) Edited September 27, 2015 by BOB1 Share this post Link to post Share on other sites
popper 4,221 Report post Posted September 27, 2015 Jakie za tydzień???!!! najdalej we wtorek , jadąc z pracy do domu, sam tam wpadnę :D (i tu jest ten problem...jadąc z pracy mogę "zahaczać o ten sklep :ph34r: :) ) Już miałem Ci zazdrościć ale.... "po drodze", to już przeginka :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
mohave 389 Report post Posted September 27, 2015 Trochę zimnej wody na rozgrzane głowy. Ciekawe jak długo utrzymają się na rynku? Kilka milionów zł. zainwestowanych w przynęty mało pasujące do polskich realiów, duży lokal - raczej wynajęty, niż własny (koszty), duża ilość personelu lub kradzieże przy małej ilości tychże... Bardzo wąska grupa docelowa klientów... Powodzenia życzę ! To jest właśnie przykład tego starego myślenia. "Przynęty mało pasujące....". Człowieku, na takie przynęty a także inny sprzęt łowię już od lat ja i wielu moich kolegów. Tyle, że musieliśmy je sprowadzać z zagranicy. Mało tego, takie przynęty, wędziska i kołowrotki mają wędkarze ościennych krajów. W niektórych z tych krajów toczy się wojna! A w Polsce zaściankowi handlowcy zajmujący się sprzedażą sprzętu wędkarskiego wmówili niektórym wędkarzom, lemingom, kultowość Jaxona i Mikado! I że tylko Alga i Gnom! Uważam, że otwarcie takiego sklepu znakomicie podniesie poziom naszego wędkarskiego businessu. Właściciele "chińskiego lasu" będą musieli się podszkolić lub zamknąć wątpliwe interesy. Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted September 27, 2015 Pamiętajcie że otwarcie sklepu 9.10.2015 :) Wiec jeszcze trochę :) Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted September 27, 2015 :( wiem, ja tyko tak dla podkręcenia atmosfery :D Share this post Link to post Share on other sites
HighRider 612 Report post Posted September 27, 2015 To jest właśnie przykład tego starego myślenia. "Przynęty mało pasujące....". Człowieku, na takie przynęty a także inny sprzęt łowię już od lat ja i wielu moich kolegów. Tyle, że musieliśmy je sprowadzać z zagranicy. Mało tego, takie przynęty, wędziska i kołowrotki mają wędkarze ościennych krajów. W niektórych z tych krajów toczy się wojna! A w Polsce zaściankowi handlowcy zajmujący się sprzedażą sprzętu wędkarskiego wmówili niektórym wędkarzom, lemingom, kultowość Jaxona i Mikado! I że tylko Alga i Gnom! Uważam, że otwarcie takiego sklepu znakomicie podniesie poziom naszego wędkarskiego businessu. Właściciele "chińskiego lasu" będą musieli się podszkolić lub zamknąć wątpliwe interesy. Tak jak napisałem - powodzenia życzę... Lepsi od nich padali, no chyba że to "pralnia"... :D Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted September 27, 2015 Dobrze, że im dobrze życzysz ale gdyby było można kliknąć "nie lubię tego" zrobił bym to na pewno Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted September 27, 2015 Darku, Darku .... Życzmy jak najlepiej. Może ta szarówka w Polsce stanie się bardziej kolorowa a nie tylko kopyto i opad (nie twierdze, że zły). Trza otwierać głowę na nowe, ciekawe, inne. Czas jest najlepszym sędzią podejmowanych przez ludzi wyborów. Share this post Link to post Share on other sites
HighRider 612 Report post Posted September 27, 2015 (edited) Masz rację Remku. Czas zweryfikuje wszystko... Edited September 27, 2015 by Gadda Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted September 27, 2015 Właśnie o to mi chodzi. Niech czas zweryfikuje fakty a my, zawczasu nie zaklinajmy negatywnie rzeczywistości. Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted September 27, 2015 Tak jak remek napisał, w II części relacji będzie jeszcze grubiej - wędki, kołowrotki, linki.... pamiętajcie, że to co widzicie w I częsci relacji to zaledwie POŁOWA sklepu i POŁOWA oferty... nawet my nie widzieliśmy całości, bo po prostu część jest jeszcze w pudlach, dopiero wykładana na półki i nieometkowana. Np. widziałem w pudlach przynęty Damiki, które na półki jeszcze nie były wyłożone. Padło pytanie o ceny.... wybiórczo sprawdziłem je na paru rzeczach które mnie interesowały - i np. ceny Kaitechów są więcej niż przyzwoite. A jak dojdzie 10% zniżlki na hasło JERKBAIT to będą już prawie dumpingowe ;) warto ruszyć dupe i sie obkupić na otwarciu - moim zdaniem, Share this post Link to post Share on other sites
pawello 749 Report post Posted September 27, 2015 (edited) Aż strach się bać, tym bardziej że mam po drodze z pracy :huh:. Panowie, czy mają nieeksportowe marki np. Bonito,RH? Edited September 27, 2015 by pawello Share this post Link to post Share on other sites
theYard 83 Report post Posted September 27, 2015 Dobrze, że już w Wawie nie pracuję bo też bym miał po drodze ;) Share this post Link to post Share on other sites
Manniek66 677 Report post Posted September 27, 2015 O kurczaki! Dawno mnie tak nie zatkało, przez kilka minut z rozdziawioną gębą scrollowałem kolejne zdjęcia. Czyli tak wygląda raj... Share this post Link to post Share on other sites
WIL 970 Report post Posted September 27, 2015 Grubo :o Cały dzień starczy na ogarnięcie co gdzie leży? :P Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted September 27, 2015 Na pewno będzie małe trzęsienie ziemi na warszawskim rynku wędkarskim , a może i polskim ^_^ . Życzmy powodzenia , bo my wędkarze możemy tylko zyskać :) .Ciekawi mnie jaką będą mieć ofertę dla muszkarzy, bo w tym segmencie w Warszawie jest bardziej niż kiepsko :( . Share this post Link to post Share on other sites
PLECIONA 426 Report post Posted September 27, 2015 Ale żabki, kamelemon i inne zaskrońce wypas! ;) :) Share this post Link to post Share on other sites
HighRider 612 Report post Posted September 27, 2015 O kurczaki! Dawno mnie tak nie zatkało, przez kilka minut z rozdziawioną gębą scrollowałem kolejne zdjęcia. Czyli tak wygląda raj... Manniek66 - raj to szumìaca rzeka pełna wyglodnialych, metrowych łososi, a nie jakiś sklep, choćby najlepiej wyposażony. .. Chyba, że jesteś kolekcjoner, nie wedkarz... Share this post Link to post Share on other sites