ezehiel 4,670 Report post Posted October 2, 2015 Praca wre na najwyższych obrotach, mamy już dużo tematów ogarniętych. Jeszcze chwila i pojawi się pełna informacja odnośnie zawodów. Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted October 2, 2015 Mozna zabrac ze soba osoby towarzyszace nie zwiazane z wedkarstwem? Dziewczyne, zone, dziecko, znajomych ? Share this post Link to post Share on other sites
sacha 1,540 Report post Posted October 2, 2015 Kolejna impreza w tym samym terminie :( "Pożegnanie Lata". To jest super impreza ale nie wiem czy się wybiorę. Miejscówki nad rzeka rewelka. Share this post Link to post Share on other sites
paawelek83 366 Report post Posted October 2, 2015 ehh szkoda że będę wtedy na zawodach na ZZ. Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted October 2, 2015 ehhszkoda że będę wtedy na zawodach na ZZ.Pytanie czy nie będzie lepiej do nas przyjechać .... :) Share this post Link to post Share on other sites
paawelek83 366 Report post Posted October 2, 2015 nie przeczę ale drużyna jest wysoko i walczymy do końca. nie mogę odpuścić, zawiódł bym kolegów. indywidualnie również jestem wysoko i chcę utrzymać tą pozycję. Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted October 5, 2015 Dzisiaj jedziemy na wizję lokalną i ... pewnie pojawi się już oficjalny komunikat. Zapraszamy wędkarzy z Mazowsza. Będzie okazja by spotkać się nad wodą z innymi forumowiczami. Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted October 5, 2015 Wytrzymajcie jeszcze chwilę, Remek kończy szlifować papier. Osoby chętne do współzawodnictwa proszę już się zapisywać, będzie o co walczyć. Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted October 5, 2015 Oj będzie pula nagród jest ... na prawdę super :) Share this post Link to post Share on other sites
slava 290 Report post Posted October 5, 2015 (edited) Przywołany do porządku - bendem ;). Edited October 5, 2015 by slava Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted October 5, 2015 Ja również postaram się zwiększyć frekwencję ;). Slava... nie postaram się, tylko będę :D Naprawdę się napracowaliśmy aby zrobić coś fajnego. jak to kumpel mój mawia - będzie sex, koks i tajski boks Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted October 5, 2015 Wszystkie informacje w tym wątku: http://jerkbait.pl/topic/64067-street-fishing-poland-warszawa-zaproszenie/ Share this post Link to post Share on other sites