P.Rozbiecki 167 Report post Posted September 10, 2015 Dzień dobry Byłbym wdzięczny, gdyby Koledzy mogli pomóc w uzyskaniu aktualnych namiarów do p. Piotra (na priv). Niełatwo się z nim skontaktować. A może kontaktów wręcz unika? Pozdrawiam, Piotr Share this post Link to post Share on other sites
kogut 1,148 Report post Posted September 10, 2015 Może przez Toruń........ :) Sorka,nie mogłem się powstrzymać. Powodzenia. Share this post Link to post Share on other sites
P.Rozbiecki 167 Report post Posted September 10, 2015 Oooo tak. Szczęście przyda się :( A może ktos wie, czy z p. Piotrem jest jakikolwiek kontakt? Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted September 10, 2015 Przez fejsa, konto tam ma Share this post Link to post Share on other sites
tofik 1,131 Report post Posted September 10, 2015 Temat jest jak film pt."Dzień świstaka"....................... :lol: Share this post Link to post Share on other sites
pabik 170 Report post Posted September 11, 2015 W swoim wątku zawsze powtarzał , że jest mocno przepracowany więc może po prostu pojechał na urlop , wypocznie i wróci , byle nie przez Toruń ;) Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted September 11, 2015 dla uszczypliwych kontakt tylko przez Watykan,a kolegę PRozbiecki zapraszam na priv na fejsa Share this post Link to post Share on other sites
P.Rozbiecki 167 Report post Posted September 11, 2015 Panie Piotrze Ma Pan całkowitą racje. Trzeba do Pana anielskiej cierpliwości i bycia świętym, by znieść Pana ignorancje klienta. Pomoc Wszystkich Świętych na pewno nie zaszkodzi. Za wskazówkę dziękuję. Chciałbym jednak, by po 3 miesiacach kluczenia, zbywania i ignorancji zechcial wywiązać sie Pan ze zobowiązania. Amen! Jakiego? Zachęcam do zajrzenia do korespondencji, ktora wysylalem do Pana nascie juz razy. Ze nie wspomnę o kilku rozmowach telefonicznych. Chyba wystarczy, czy życzy sobie Pan potraktowania, jak papieża? Zachęcam, może uda sie w tym roku juz. Dla spokoju sumienia Pana i bliźniego swego. Z pozdrowieni Piotr P.S. Koledzy wybacza prywatę via forum, ale wyczerpałem juz wszystkie inne możliwości kontaktu. Poza zamówieniem mszy w intencji... Cudu. Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted September 11, 2015 Z tego co doczytałem w korespondencji to nie włożyłem do zamówienia jednego krąpia,który był domówiony dodatkowo ale tez pisałem do pana 3 razy co jest nie tak i nie dostałem odpowiedzi Share this post Link to post Share on other sites
P.Rozbiecki 167 Report post Posted September 11, 2015 Proszę o powagę... Proszę. Warto. Na prawdę warto. Czytają to i dorośli. Ciekawe, ze teraz byl Pan w stanie przeczytać, zaś kilkanascie juz w sumie wczesniej nie byl odczytać maili... Na maile Pan nie odpowiadal, a jesli juz to pytając kilka razy, co bylo nie tak. Za każdym razem odpisywalem cierpliwie. I nie pamięta Pan o kilku rozmowach telefonicznych. To pelna ignorancja wymieszana z kłamstwem, ze nie odpowiadałem na Pana maile. Dzis nagle Pan dostal i zrozumiał moja wiadomość? Cud? Zewnetrzna motywacja? Czyli świadomość bledu miał Pan, co sam potwierdza w swojej wypowiedzi. Ale olał sprawę. Fajny PR. Prosze po prostu wywiązać sie ze zobowiązania i nie kompromitować. Obiecał Pan to na priv. Liczę na dotrzymanie słowa. Co będzie tez miłym znakiem dla innych Pana Klientow. Z pozdrowieniami Piotr Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted September 11, 2015 Napisał pan na poczcie ze wszystko jest we wcześniejszych wiadomościach ,sprawdziłem i domyśliłem sie ze nie było tego krapia ,prosze sprawdzic wiadomosci w ktorych pisałem co jest nie tak to dosle ,a pan tylko odpisywał co z moimi woblerami ,a skompromitował to sie pan ta ostatnia wiadomością na pocztę ile ma byc tych gratisow i przeprosiny na jakiejs specjalnej kartce Share this post Link to post Share on other sites
P.Rozbiecki 167 Report post Posted September 11, 2015 Panie Piotrze Jak cos komuś obiecam i nie spelnie obietnicy, to przepraszam. I wyrównuje stratę. Pokazując że zalezy mi na człowieku i traktuje go poważnie. Kwestia kultury, wychowania i szacunku dla ludzi. Jesli popelnie blad przyznaje sie do niego i naprawiam, pamiętając, ze poza słowami są jeszcze maile. Rozmów nie nagrywam, na razie ;) Zachęcam do tego samego, kończąc dyskusje i czekając na Pana piękne przynety. Szkoda, ze tak długo dane mi jest na nie czekać, ale jest we mnie wiara, ze przez to będą tym skuteczniejsze :) Życząc tworzenia pięknych i lownych przynęt. Pozdrowienia Piotr Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted September 11, 2015 O kulturze i wychowaniu nie ma co rozmawiać bo te dzisiejsze Pana wiadomości na pocztę nie są kulturalne ----krąpia wysyłam w poniedziałek Share this post Link to post Share on other sites
P.Rozbiecki 167 Report post Posted September 11, 2015 Panie Piotrze Rozumiem, ze dla Pana jest wszystko ok. Trzy miesiące zwłoki, etc. Przyjmuje ten smutny fakt do wiadomości. Proszę jednak o wywiązanie sie z calosci zobowiązania. W takiej sytuacji slowo przepraszam uważam za naturalne. Nie czuje sie jednak na silach tłumaczyć tego. Poprosiłem o Pana nr telefonu, by ostatecznie wyjaśnić kwestie, ale i tego nie mogę otrzymać. Z życzeniami dobrych lowow na Pana przynety Piotr Share this post Link to post Share on other sites
mirko filipovic 594 Report post Posted September 14, 2015 Mam chyba djavi Share this post Link to post Share on other sites
TOMIS1975 357 Report post Posted September 14, 2015 Pójdzie na pocztę w poniedziałek Wielkanocny i powie ze Poczta Polska nawalila. Share this post Link to post Share on other sites
Jeziorm 1 294 Report post Posted November 23, 2015 j.w. interesuje mnie mail ewentualnie nr tel. chodzi oczywiscie o pracownię matusiak z kielc. pzdr Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted November 24, 2015 Na fejsie sie skontakuj, pewnie najszybciej :) Share this post Link to post Share on other sites
s4mo 96 Report post Posted November 24, 2015 piotrm75@op.pl https://www.facebook.com/piotr.matusiak.378/about Share this post Link to post Share on other sites
Pickerel 1,113 Report post Posted November 24, 2015 j.w. interesuje mnie mail ewentualnie nr tel. chodzi oczywiscie o pracownię matusiak z kielc. pzdr Było nie raz. Wyszukiwarka się kłania ;) http://jerkbait.pl/topic/63110-piotr-matusiak-kontakt/?hl=%2Bpiotr+%2Bmatusiak http://jerkbait.pl/topic/60479-pracownia-matusiak-przestroga/?hl=%2Bpiotr+%2Bmatusiak#entry1705987 Share this post Link to post Share on other sites
ŁukaszP 13 Report post Posted January 10, 2016 Witam. Poszukuję pilnie kontaktu z Piotrem Matusiakiem.Wie może ktoś co się z nim dzieje. Pieniądze wziął a wedki nie zrobił ,nieodbiera telefonów.. Ma ktoś może jego adres zamieszkania lub pracowni w Kielcach. Share this post Link to post Share on other sites
Żbiku 3,636 Report post Posted January 10, 2016 (edited) http://jerkbait.pl/topic/6051-pracownia-matusiak/ Nie jesteś pierwszy ani ostatni... Co ciekawe, na stronie FishingCenter w zakładce Aktualności podane jest, ze m.in. pracownia (z dużej litery nie warto pisać) Matusiak jest dealerem Fishing Center ;) Moze warto zatem uderzyć z takimi problemami do Irka do FC? Edited January 10, 2016 by Żbiku Share this post Link to post Share on other sites
Kamil Z. 5,130 Report post Posted January 10, 2016 Próbuj przez FB. Tam widać, że się pojawia w miarę regularnie. Share this post Link to post Share on other sites
Jano 4,021 Report post Posted January 10, 2016 no i zaraz zamkną temat... :huh: Share this post Link to post Share on other sites
Apioo 519 Report post Posted January 10, 2016 Życie życie jest nowelą. :) Share this post Link to post Share on other sites