Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sławek Oppeln Bronikowski

Wędkarze - won ?!

Recommended Posts

Skoro tak to ja sugeuję BAN dla @CarIvan za groźby pobicia SOB w razie spotkania nad wodą i @ Lars za stwierdzenie "że dostał by po buźce"

QUO VADIS  j,pl ?

U.

Wieczna wojna. Czy istnieje jakikolwiek jej sens? Pisząc tu, na portalu z C&R w herbie? Doskonale wiemy, jakie spustoszenie potrafią zrobić w wodzie wędkarze. Z pominięciem kłusowników i rybaków. Jaki jest więc sens pisać o tym w miejscu, które (zakładam, że tak jest) skupia tą część wędkarskiego społeczeństwa, które postępuje etycznie i dba o kondycję swoich łowisk, poprzez uwalnianie zdecydowanej większości złowionych ryb.

Co więc, oprócz wywoływania kłótni, ma dać taki temat?

Skoro tak to ja sugeuję BAN dla @CarIvan za groźby pobicia SOB w razie spotkania nad wodą i @ Lars za stwierdzenie "że dostał by po buźce"

QUO VADIS  j,pl ?

U.

Ja nikomu nie groziłem bo groźby są karalne, ja obiecałem, to zasadnicza różnica, za co wie doskonale.

Widzę, że tzw. 'dyskusja' skręciła na dobrze znane tory, czas zatem zgasić światło i spuścić na ten wątek zasłonę milczenia.

Zaczynam dochodzić do wniosku, że każdą taką dyskusję trzeba będzie kończyć, zanim na dobre się rozpocznie.
Żadna z nich nie doprowadziła jeszcze do niczego konstruktywnego :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...