Cyryl 4 Report post Posted July 14, 2015 [center][u][b][size=5]SZPROT 1 SREBRO LUNA[/size][/b][/u][/center][b]Producent:[/b]ABC[b]Model:[/b]Błystka wachadłowa[b]Rodzaj przynęty:[/b]wahadlo[b]Zastosowanie:[/b]boleń, okoń, pstrąg[center][u][b]OPIS PRZYNĘTY[/b][/u][/center] Szprot 1 – to autorski projekt firmy ABC z charakterystycznym tłoczeniem „na kant”. Błystka ta została zaprojektowana specjalnie do połowów boleni oraz sandaczy. Wahadłówka ta przy szybkim prowadzeniu wyskakuje z wody naśladując uciekającą przed atakiem drapieżnika ukleję. Błystka uzbrojona jest w markową francuską podkuwaną kotwicę Cannelle nr 5 i waży 9g przy długości paletki 57 mm. Błystka wykazuje dużą skuteczność w połowach boleni żerujących w warkoczach za rzecznymi główkami oraz sandaczy polujących na przelewach tam i główek. Firma ABC poleca również tę wahadłówkę do łowienia belon na ultra delikatny sprzęt.[center][u][b]SPECYFIKACJA[/b][/u][/center] [b]Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:[/b]5.6CM/9G[b]Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:[/b][b]Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:[/b][b]Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:[/b][b]Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:[/b][b]Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:[/b][b]Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:[/b] [center][u][b]Zdjęcie[/b][/u][/center] [center][/center] [url=http://jerkbait.pl/page/index.php/przynety.html/_/szprot-1-srebro-luna-r99]Kliknij tutaj by zobaczyć artykuł rekord[/url] Share this post Link to post Share on other sites
Cyryl 4 Report post Posted July 15, 2015 I recenzja. To błystka dzięki której otworzyło nam się okno do świata boleni. Po wielu wyjazdach nad wodę, podchodach, zakupach "magicznych przynęt" które kończyły się niepowodzeniami, przyszedł taki dzień kiedy to kolega w 2drugim rzucie złowił pierwszą 65cm, a 10 minut później kolejnego 65+. Może to nie były giganty ale d tej pory regularnie łowi bolenie i szczupaki na starorzeczach. Szczególnie polecane kolory to: Szprot 1 srebro laser, Szprot 1 srebro oxyde, Szprot 1 black nickel.Choć muszę przyznać, że nie do końca wiem kiedy jaki kolor prowokuje.. <[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4f4ed1c76f3a3cf1.html][/URL]> Ocena.5 :) Share this post Link to post Share on other sites
cyborg 1 Report post Posted July 26, 2015 Witam serdecznie mam pytanko czy ktoś może mi dać jakieś namiary na kupno tych błystek ? Share this post Link to post Share on other sites
Guest mikolaj Report post Posted July 27, 2015 www.blystkiabc.pl Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted July 28, 2015 Dzięki. Skorzystałem. Może wreszcie Bolka jakiegoś chwycę... . Share this post Link to post Share on other sites