Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

Recommended Posts

@mifek bylem pewien ze to powiesz ,,czerwien ,, :lol: jak będą gotowe to wstawię foty zobaczysz czy kolorek odpowiada
A tu kompleciki na pianie

widzisz... bo ja strasznie monotematyczny jestem... czerwien, czern... i tak w kolko... czasem tylko ten lad zakluci chec posiadania luny czy innego antka... ;)

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=getfile&id=38618&private=0

ten z prawej wyglada ok. ale to chyba juz na prv bedziemy dogrywac... jak sie czerwien pojawi :D wiesz mi nawet oryginalne uchwyty pasuja... tylko te zatyczki...

@matusiak, kozak jesteś.
Chylę czoła przed Twoim kunsztem...

BTW, mifek, przemaluj tego wstrętnego badyla <_< ...wszystkie pstrągi ze strachu dają dęba do dopływów :mellow: ... <_< :lol:

Od czasu do czasu zerkam na te inserty i.. kiedys chcialbym takie cos miec ;] tzn. uchwyt + stylizowany uchwyt do krecka, taak dla wlasnej proznosci ;p
Koledze Matusiak wypada tylko pogratulowac takiej inwencji niespotykanej na krajowym rynku jak i rowniez moralnego obowiazku bronienia swoich racji.
Dla mnie te wyroby sa zajebiaszcze ;/

[quote]
BTW, mifek, przemaluj tego wstrętnego badyla <_< ...wszystkie pstrągi ze strachu dają dęba do dopływów :mellow: ... <_< :lol:
[/quote]

powinienes sie cieszyc, bo uciekaja ode mnie - a plyna w Twoja strone... w sumie to mi powinienes cos odpalic za te robote :D

Dzieki panowie za miłe słowo,w przeciągu 2 tygodni będzie jeszcze więcej kolorów,dopasowuje insert kolorystycznie do blankow CD,zobaczymy jak to wyjdzie

[quote]
Dzieki panowie za miłe słowo,w przeciągu 2 tygodni będzie jeszcze więcej kolorów,dopasowuje insert kolorystycznie do blankow CD,zobaczymy jak to wyjdzie
[/quote]
Czyli coś pod Blue Rapida ?

[quote]
@matusiak, kozak jesteś.
Chylę czoła przed Twoim kunsztem...
[/quote]
Dzieki bardzo Embarassed
w tym roku wybieram sie w twoje okolice, będzie okazja razem połowic i poznać się osobiście :unsure:

To czereśnia amerykańska dodatkowo farbowana podczas stabilizacji ,ale poszukaj ,,PADOUK,,jest czerwono wiśniowy z czarnymi rysami , ładnie wygląda

:huh: Jak zwykle Pietrku mnie zaskakujesz
Piękne arcydzieła
Pamiętaj o tych korbeczkach dla mnie.A z ostatniej normalnie jestem szczęśliwy że jestem jej posiadaczem :D

Ja natomiast nie mogę się doczekać mojego następnego MHX-a z nowym insercikiem i koreczkiem:):D Piotr super robota.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...