Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

Recommended Posts

Witam..Jestem nowa uzytkowniczka forum nigdy bym sie nie spodziewala ze bede kiedykolwiek pisala  w sprawie zamowienia trzech  wedek podlodowych pod zabudowe kolowrotkow jak i kiwokow ktore moj maz zamowil i nie wytrzymalam  musialam napisac wbrew woli meza ktory juz tyle razy dzwonil wysylal meile i caly czas przez przeszlo 3 miesiace byl oszukiwany  krecony  itd itp glowa boli wysylek mial juz 5 tylko zadna nie do jechala  ach te firmy kurierski a ci kurierzy.Obiecywal pan matusiak  ze sprawe owych wedek i kiwokow  zalatwi w trzy dni bo ma akurat czas a tu juz do wiosny idzie i sprawa nie zostala zrealizowana  chodz przyjal cala kwote 560zl i trzy podlodowe kolowrotki pod zabudowe.Ciekawe czy panska zona wie ze jeszcze pan ja wkrecil w przesylke ktora rzekomo  spakowala meza podlodowki i kiwoki  i pan wyslal  moj maz pana zlapal chcial zdjec  zrobionych podlodowek ktore pan nie przeslal krotko mowiac nic nie zostalo zrobione  w konia pan leci .Dla mego meza mial to byc prezent  na swieta pokazywal pana sprzet na yutube ze facet ma wiedze zna sie a pan co zrobil .Jak trzeba bedzie to przejade sie do kielc  nie tylko z panem a takze z panska zona sie skontaktuje .Teraz ja przejme stery juz starczy tego .Ma pan meile wyslane przez mego meza ja darmo kasy nie bede wydawac .Zeby pana to nie dziwilo to oczywiscie ze moj maz widzi slyszy to co  mowie i pisze tu DOSC. Krystyna Łabuc   

Aż zrobiłem usta jak ten karp z wody :)

Pani Krysiu, Gratuluje jaj. Od dziś jest Pani moim idolem na JB.pl.

Pozdrawiam..

Prawdziwe wejscie smoka.Kiedys chcialem zamowic u pana matusiaka wedki podlodowe jak i kiwoki wedki mowil ze zrobi ale kiwokow nie .Wiec odpuscilem .Widze ze dobrze postapilem bo bym mial problem jak pani krysi maz.Ale czytajac tu kolegow wpisy i wypowiedzi to mysle ze Pan Matusiak zrechabilituje sie i maz bedzie zadowolony jak i tez Pani Krysia.

Witam

Temat przerobiony :D . Podlodówki i kiwoki pierwsza klasa tylko terminy z półrocznym opóźnieniem.  Jak się zamawia u "celebryty" to trzeba taką ewentualność wkalkulować ;) .

Od siebie dodam, że z perspektywy czasu jestem zadowolony chociaż gotowałem się jak Pani Krysia :)

Jak zwykle,zima minie i będzie można przy pomoście mormychą pokiwać :) ale na następny sezon będą jak znalazł :) .No, pani Krysiu,najwyżej zająca wielkanocnego pani mężowi zrobi,choć bardziej się spodziewam,że bliżej Bożego Ciała się coś kurierem pojawi.Pozdrawiam i współczuje.

Witam wszystkich ktorzy odezwali sie w mojej sprawie a wlasciwie mego meza.Nie myslalam ze ktokolwiek zabierze glos w sprawie w/w .Nigdy bym nie podejrzewala ze czlowiek   z ktorym byl naprawde taki dobry kontakt doradzanie okazal sie kims innym  jak dostal kwote 560zl jak i trzy kolowrotki obroci sie o tyle stopni .Kontakt po wplacie nagle sie urwal  zaczelo sie wielkie krecenie  nie odbieranie  telefonow nie odpisywanie meili wysylki z tygodnia na tydzien ktore nie docieraly.Ostatnia wysylka miala byc wyslana we wtorek to jest  20.01.2015  to juz wiedzielismy ze nic z tego bo fotek nie wrzucil podlodowek na meila meza a w srode mial  krecic film o pstragach tydziedz z bani. Wiem ze moglismy zrobic zaplate przy odbiorze ale pan matusiak mowi zeby wyslac za wczasu pieniadze bo nadzial sie na wielu klientow ktorzy mu nie zaplacili.Rozumiem to ale z uczciwymi ktorzy wyslali pieniadze jak i zawierzyli to chyba cos nie halo.Dziekuje Krysia Labuć

O widze ze Pan Kamil Z. napisal odnosnie lodu .Powiem Panu tak na lod nie chodze tylko wiosna i latem troche z mezem wedkuje odnosnie lodu u nas lod byl przez prawie dwa tygodnie jak i teraz jest tylko ze slaby  ,Maz byl kilka okonkow zlapal glownie chodzi na okonie smaczna ryba nie ma co ukrywac wedke pozyczal od kolegi  tak mu wyszlo ze ani wedki ani kolowrotkow nie ma ktore raczkuja u pana matusiaka.

Witam!!! I znowu to samo rok temu tak było w moim przypadku i widac dalej sie nic niezmieniło pomio wielu postow o ogarnieciu tematu itp!!! Mysle ze chyba czas powiadomic samego Ojca Tadeusza co gwiazda telewizji Trwam wyprawia z jego owieczkami!!!Ciekawe kto panu Piotrowi daje rozgrzeszenie???

Edited by Korczas

O widze ze Pan Kamil Z. napisal odnosnie lodu .Powiem Panu tak na lod nie chodze tylko wiosna i latem troche z mezem wedkuje odnosnie lodu u nas lod byl przez prawie dwa tygodnie jak i teraz jest tylko ze slaby ,Maz byl kilka okonkow zlapal glownie chodzi na okonie smaczna ryba nie ma co ukrywac wedke pozyczal od kolegi tak mu wyszlo ze ani wedki ani kolowrotkow nie ma ktore raczkuja u pana matusiaka.

Oczywiście napisałem to z przymrużeniem oka, choć sytuacja rzeczywiście jest poważna. Sam cierpię, bo zakupiłem nowe wędzisko podlodowe, (śliczne takie, hamerykańskie ;) ) a lodu nie ma i raczej nie będzie.

Odnośnie całej sprawy, to życzę pozytywnego rozwiązania.

P.S.
Na "Pana" trzeba mieć wygląd i pieniądze ;) a ja kasy, to nie za wiele ;) poza tym na forum zwracamy się do siebie bezpośrednio, bez "panowania" ;)

Witam!!! I znowu to samo rok temu tak było w moim przypadku i widac dalej sie nic niezmieniło pomio wielu postow o ogarnieciu tematu itp!!! Mysle ze chyba czas powiadomic samego Ojca Tadeusza co gwiazda telewizji Tram wyprawia z jego owieczkami!!!Ciekawe kto panu Piotrowi daje rozgrzeszenie???

Ten z maybacha. ;)

Edited by Tomy

Mi Pan Piotr zwrocil uwage ze nie pil ze mna piwa i ze nie Jestesmy na Ty, wiecie jakie mam zdanie o terminach i wykretach P.Matusiaka ALE NIE O TYM CHCIALEM NAPISAC,mianowicie ogladalem program Tv Trwam z Chorwacji, i powiem ,ze sie mi podobalo P.Piotr pelna profeska a co do tych wedek podlodowych Krystynko po tych wpisach wedki w ekspresowym tepie dotra :)

Edited by marius13

Panie Matusiak wziął się w końcu za robotę i wysłał Mu jak i też Pani Krysi ten sprzent

Litości chłopaku... :blink: 

Zanim naciśniesz "wyślij" przeczytaj proszę ze dwa,trzy razy to coś stworzył.

Krystiano1981r No tak strzelilem z przymrozeniem oka a ty juz gotowy .Widze ze Pani Krysia ma problem z panem matusiakiem.Dlatego apeluje zeby wzial sie do pracy i w koncu zrobil ten sprzet podlodowy dla jej meza bo facet wpadnie w depresje i wtedy nic go nie powstrzyma tym bardziej ze przyja od nich kase

przecież Pan Piotr wielokrotnie w tym wątku napisał, że na ilość roboty nie narzeka i ...., więc o co Wam wszystkim chodzi ;)

Krystyna nie popuści :PTo se Pan Piotr marke i renome wyrabia............

Zawsze staram się być wyrozumiały i bezstronny ale to już przesada. Domyślam się że jest słabo z terminowością w ww. pracowni lecz jak już kobiety zaczynają opisywać swoje "przygody"...to musi być dużo gorzej :angry:

W sumie to nie wiem dlaczego ów pan ma jeszcze tyle zamówień. Magia telewizji?

P.Piotr ma zlota reke, i nieziemski talent ,trzeba byc obiektywnym i sprawiedliwym ,a te jego terminy,nie docierajacy kurierzy itp. to chyba przejdzie do historii ;) Jeszcze raz fajny film na Tv Trwam , szkoda ze woda tak podniesiona byla bo pewnie rybek byloby wiecej.

Edited by marius13

Guest Piokowal

Zawsze staram się być wyrozumiały i bezstronny ale to już przesada. Domyślam się że jest słabo z terminowością w ww. pracowni lecz jak już kobiety zaczynają opisywać swoje "przygody"...to musi być dużo gorzej :angry:

W sumie to nie wiem dlaczego ów pan ma jeszcze tyle zamówień. Magia telewizji?

Dokładnie. Z drugiej strony jest pewna grupa adoratorów,naganiaczy,którzy za parę procent zniżki dali by się pokroić żywcem. Dla mnie osobiście taki człowiek jest skończony. Widocznie naszym,niektórym biznesmenom zupełnie nie zależy na kliencie. Ja w każdym bądź razie na pewno nie zrobię zakupów w Kielcach czy Rzeszowie choć do wczoraj co do tego drugiego miasta miałem jeszcze jakiekolwiek złudzenia... :angry:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...