Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

Recommended Posts

Panowie napisze tu jeszcze raz ,nie przyjmuje prywatnych zamówień na wobki ,końcówki co zostaną będą lądowały na giełdzie jak ktoś potrzebuje pilnie to szukać na sklepach,każdy pisze ale ja tylko 2 lub 3 tylko ze tych ludzi zbiera się tyle ze ja znów sie zakopie i będę w d....,przykro mi bardzo ale moce przerobowe są jakie są i tak musi zostać ,nie chce żeby ktoś  narzekał ze długo czeka

Dobra postawa tak trzymac :)

ja złego słowa na Piotra nie powiem posiadam wszystkie kije z jego pracowni  a mam ich kilka i jestem bardzo zadowolony.
a co do serwisowania to powiem tylko tyle że złamałem MHX NA SUMA i czekałem tylko dwa tygodnie.

I NIE OCZERNIAJCIE KOGOŚ W TAKI SPOSÓB

mimo Waszych szczerych obaw na brak pracy nie narzekam wręcz przeciwnie ,i nie będę właził nikomu w D......przez duże D  bo to pracownia i tak nie powinien i wogule ,ludzie tez mam po 5 palców jak wszyscy nie jestem nad człowiekiem i nie dam sie zaszczuć ,niech każdy martwi się o swój biznes i będzie ok  ,doradców zawsze jest wielu ,martwiących się o mnie jeszcze więcej,a może czas samemu zacząć coś robić niż snuć wnioski na czyjś temat  

Tak trzymaj Piotrek. Nie przejmuj się i rób swoje. Polska to bardzo dziwny kraj a Polacy jeszcze dziwniejsi, ciężko komukolwiek dogodzić. Trzymam kciuki za to co robisz. :D

ostatnie projekty

[attachment=188954:IMAG1899.jpg] [attachment=188955:IMAG1902.jpg] [attachment=188956:IMAG1908.jpg]

[attachment=188957:IMAG1924.jpg] [attachment=188958:IMAG1935.jpg]

Nowe drewienko na gałce i knob z czarnego dębu

[attachment=188959:IMAG1938.jpg] [attachment=188960:IMAG1942.jpg] [attachment=188961:IMAG1941.jpg]

[attachment=188962:IMAG1956.jpg]

[attachment=188963:IMAG1958.jpg] [attachment=188964:IMAG1959.jpg] [attachment=188965:IMAG1967.jpg]

[attachment=188966:IMAG1990.jpg] [attachment=188967:IMAG1991.jpg]

Ta lamparcia wstawka jest super  :wub: z czego ją zrobiłeś i czy to powtarzalny wzór w sensie uzyskania tych lamparcich kropek?

Czy jest możliwe wykonanie z tego drewna insertu profilowanego do SKSS 17?

Taki komplet insert do SKSS 17 + 3,5 cm (27mm średnicy)  walec na dupkę by mnie interesował  :rolleyes:

Edited by Rheinangler

Ta lamparcia wstawka jest super  :wub: z czego ją zrobiłeś i czy to powtarzalny wzór w sensie uzyskania tych lamparcich kropek?

Czy jest możliwe wykonanie z tego drewna insertu profilowanego do SKSS 17?

Taki komplet insert do SKSS 17 + 3,5cm  walec na dupkę by mnie interesował  :rolleyes:

Do tego kompletu to i knob w młynku należało by wymienić. :good:

Kołowrotek do tego zestawu o którym myślę będzie pasował także kolorystycznie więc ww zabieg nie będzie konieczny  ;)

tak wzór powtarzalny jak co to cedź na priv ale tylko gałeczki i knoby  insert nie wyjdzie nie mam takich dużych kawałków

CD NANO jeszcze ciepły

[attachment=188995:IMAG2018.jpg] [attachment=188996:IMAG2019.jpg]  [attachment=188997:IMAG2020.jpg]

[attachment=188998:IMAG2021.jpg]

kijek pod multik ogarnięty i ochrzczony

[attachment=190508:IMAG2089.jpg] [attachment=190509:IMAG2082.jpg] [attachment=190510:IMAG2078.jpg]

Piotrze jeśli masz lub możesz w najbliższych dniach wykonać taki lamparci walec 30 mm o średnicy 27,5mm to poproszę.

Zróbmy to tak jak ostatnim razem,- bo to funkcjonuje bez stresu i nie potrzebnych nerwów  ;)

Czyli Ty robisz robotę, wysyłasz do Zbyszka Kawalca i po dotarciu na miejsce, natychmiast jest przelew. Ok?

Edited by Rheinangler

Piotrze napisz proszę czy jest możliwe to z postu powyżej bo za dwa dni będę musiał wybrać coś innego  :( a wziął bym chętnie dwie sztuki...

We wtorek będziesz miał materiał? Czy we wtorek będziesz mógł wykonać te dwa walce?

Jeśli przed końcem tygodnia walce wylądują w Zbyszka to bardzo chętnie zaczekam  :)

Jeśli w czwartek puścisz go na 100% do Zbyszka to najpóźniej w poniedziałek Zbych będzie mógł zacząć dolnik i to jest dla mnie do zaakceptowania  :)

Czyli poproszę w sumie 4 lamparty:

2  walce o średnicy zewnętrznej 27,5mm i długości 30 mm na dolnik

i

2 walce o średnicy zewnętrznej 21mm o długości 10mm na fore-grip

Nie nawal Piotrze baaaaaaaaaaaaaarodzo proszę!!!!!

Edited by Rheinangler

Jeśli w czwartek puścisz go na 100% do Zbyszka to w poniedziałek Zbych będzie mógł zacząć dolnik i to jest dla mnie do zaakceptowania  :)

Czyli poproszę 2 lamparcie walce o średnicy zewnętrznej 27mm i długości 40mm i dwa o średnicy zewnętrznej 21mm o długości 10mm

Nie nawal Piotrze baaaaaaaaaaaaaarodzo proszę!!!!!

:lol:  :lol: :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  

Nie wiem z czego się śmiejesz Józek  ;)

Jak do tej pory wszystko co zamówiłem u Piotra w wątku dotarło na czas i myślę, że i tym razem Piotr da radę, choć może to i łut szczęścia...

Myślę, że i tym razem jakaś bardzo fortunna koincydencja sprawi że się uda i z nową 2-częściową M-1 ką spędzę ostatni urlop w roku na pstrągach bo u mnie jeszcze można ;)

Edited by Rheinangler

bedziesz miał jak ja będę miał w poniedzialek dam znac bo bede wiedział co dostane i o jakich wymiarach  - jakie srednice wewnętrzne

Edited by matusiak

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...