Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

Recommended Posts

Te pazurki czy inne produkty mogą być najpiękniejsze, ale jeśli tak będzie pan traktował klientów jak moją osobę to nie wróżę panu kariery....panie matusiak proszę odesłać wędkę albo zwrócić pieniądze i wędkę w stanie 'pierwotnym'. To że, nie odbiera pan telefonów nie oznacza że jest pan nieosiągalny. Dziś otrzyma pan stosowną korespondencję z biura prawnego.

nie pozdrawiam

Witam serdecznie ,połamane kije seryjne jak to shimano naprawiam w wolnym czasie ,element dobrany odsyłam w poniedziałek 

Nie wiem czy tak ciężko zrozumieć jak ważne są terminy i dane słowo ? Panie Matusiak niech Pan zainstaluje sobie dobry kalendarz z terminarzem i przypomnieniami - życzę oczywiście powodzenia w interesie, ale jestem pewien, że już dziś stracił Pan wielu potencjalnych klientów.Jak się czyta ten wątek to co chwila jakieś problemy.O wiele przyjemniej jest podziwiać wykonane wędki szczęśliwych właścicieli niż czytać jak są wkurzeni.Nawiązując do wykonanych tu produktów, pomimo, że to w większości nie mój gust to widać ile pracy to wszystko wymaga, niestety doba ma tylko 24h.

mam kalendarz i kupiłem GPSA do zamontowania w tyłku żeby było wiadomo czy w  robocie siedzę

mam kalendarz i kupiłem GPSA do zamontowania w tyłku żeby było wiadomo czy w  robocie siedzę

Podatek od przyjemności musisz zapłacić, od ciągłego orgazmu :lol:  :lol: .

Edited by Jozi

A jak z ergonomią? Coś grubu to wygląda, by między palcyma długo trzymać

Waldku moze na fotce tak wygląda ale nie jest gruby i świetnie leży w łapie  

Waldku moze na fotce tak wygląda ale nie jest gruby i świetnie leży w łapie  

Zależy jeszcze kto ma jaką łapę.Dla niektórych to tem będzie dość delikatny.

Podatek od przyjemności musisz zapłacić, od ciągłego orgazmu :lol:  :lol: .

Ta ludziom nie dogodzi to sobie tsza ,roboty dużo precyzyjnej bo tego wymaga ta dziedzina,jednym nie pasuje inna pracownia bo fabryka mimo ze terminy dopięte idealnie ,innym nie pasuje moja bo za długo panowie w lewiatanie sa  piękne customy od reki nie trzeba czekac

Piotr priva posłałem , arborów trza :)

Ta ludziom nie dogodzi to sobie tsza ,roboty dużo precyzyjnej bo tego wymaga ta dziedzina,jednym nie pasuje inna pracownia bo fabryka mimo ze terminy dopięte idealnie ,innym nie pasuje moja bo za długo panowie w lewiatanie sa  piękne customy od reki nie trzeba czekac

Gorszego tłumaczenia jeszcze nie słyszałem. To już lepiej napisać, że suwnica się zepsuła, albo jakiś wyciek w krawędziarce był.

Teraz nie wiem czego życzyć :) Powodzenia? :)

Gorszego tłumaczenia jeszcze nie słyszałem. To już lepiej napisać, że suwnica się zepsuła, albo jakiś wyciek w krawędziarce był.

Teraz nie wiem czego życzyć :) Powodzenia? :)

:D :D :D :D :D :D :D dobre,to nie było tłumaczenie ,raczej takie przemyślenie,fabryki nie będę otwierał ,do pracy nie będę przyjmował,pracuje sam i tak zostanie terminy są długie ale na brak pracy nie narzekam,i nie będę robił nic półśrodkami,żeby przyspieszyć,prywatnych zamówień na wobki nie przyjmuje pewnie trzeba tez zrezygnować z napraw i przeróbek to troszkę czasu się znajdzie dla rodziny

rękojeści muchówek

[attachment=177268:IMAG1842.jpg]

[attachment=177269:IMAG1807.jpg]

[attachment=177270:IMAG1808.jpg]

Sandaczowy cast

[attachment=177271:IMAG1845.jpg]

[attachment=177272:IMAG1847.jpg]

[attachment=177273:IMAG1848.jpg]

Carp MHX

[attachment=177274:IMAG1850.jpg]

[attachment=177275:IMAG1854.jpg]

[attachment=177276:IMAG1856.jpg]

[attachment=177277:IMAG1851.jpg]

Insert frezowany połysk

[attachment=177278:IMAG1879.jpg]

[attachment=177279:IMAG1881.jpg]

[attachment=177280:IMAG1878.jpg]

sandaczowa kosa

[attachment=177281:IMAG1892.jpg]

[attachment=177282:IMAG1891.jpg]

[attachment=177283:IMAG1890.jpg]

[attachment=177284:IMAG1887.jpg]

Xzoga G-75 12kg pod kijany, w dość wyrazistym  wydaniu

[attachment=177285:IMAG1882.jpg]

[attachment=177286:IMAG1883.jpg]

[attachment=177287:IMAG1884.jpg]

[attachment=177288:IMAG1885.jpg]

Piotrek chyba gdzieś namierzyles plantacje kolumbijskich roślinek że o 2 w nocy foty wędek wklejasz :D

Masz może jakiekolwiek fotki z ugiecia takiego karpiowego mhxa ? No i w ogóle jakie wrażenie robi sam blank ? Co myślisz o średnich zestawach sumowych na takim kijaszku ? ( nie spinn oczywiście )

Piotrek chyba gdzieś namierzyles plantacje kolumbijskich roślinek że o 2 w nocy foty wędek wklejasz :D

Masz może jakiekolwiek fotki z ugiecia takiego karpiowego mhxa ? No i w ogóle jakie wrażenie robi sam blank ? Co myślisz o średnich zestawach sumowych na takim kijaszku ? ( nie spinn oczywiście )

kije maja pełne ugiecie i do łowienia kijan z gruntu lub na bojkę się nada ,co do samego blanku powiem  tak ,ubrałem troszkę karpiówek na blankach harrisona i różnica miedzy nimi  to cena i nawet bardzo podobne z wyglądu

Priv , w który poniedziałek wyślesz arbory ? :)

Priv , w który poniedziałek wyślesz arbory ? :)

rok 2063 może być :D  :D  :D  :D  :D ,napisałem ze mogę wykonać w poniedziałek 

rok 2063 może być ....

Jak sie wyrobisz to może być ;)

Witam serdecznie ,połamane kije seryjne jak to shimano naprawiam w wolnym czasie ,element dobrany odsyłam w poniedziałek 

Mamy piątek panie matusiak....co tym razem pan wymyśli??? znając pana inwencję do krętactwa, (wysyłek było już wiele...żadna nie dotarła) ...napewno pan sobie poradzi by coś wymysleć. szkoda mi czasu na polemikę tu z panem, ale mam nadzieję ze dzięki tej lub podobnej korespondencji, będzie to działać trzezwiąco na przyszłych klientów....bo tylko brak zamówień zmusi pana do myslenia.

nie pozdrawiam

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...