popper 4,221 Report post Posted June 12, 2014 A tu już z gniazdem pod stopkę multika i z wstawkami z hebanu IMAG1872.jpg IMAG1874.jpg IMAG1877.jpg IMAG1875.jpg A jak z ergonomią? Coś grubu to wygląda, by między palcyma długo trzymać Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted June 13, 2014 Te pazurki czy inne produkty mogą być najpiękniejsze, ale jeśli tak będzie pan traktował klientów jak moją osobę to nie wróżę panu kariery....panie matusiak proszę odesłać wędkę albo zwrócić pieniądze i wędkę w stanie 'pierwotnym'. To że, nie odbiera pan telefonów nie oznacza że jest pan nieosiągalny. Dziś otrzyma pan stosowną korespondencję z biura prawnego. nie pozdrawiam Witam serdecznie ,połamane kije seryjne jak to shimano naprawiam w wolnym czasie ,element dobrany odsyłam w poniedziałek Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted June 13, 2014 Nie wiem czy tak ciężko zrozumieć jak ważne są terminy i dane słowo ? Panie Matusiak niech Pan zainstaluje sobie dobry kalendarz z terminarzem i przypomnieniami - życzę oczywiście powodzenia w interesie, ale jestem pewien, że już dziś stracił Pan wielu potencjalnych klientów.Jak się czyta ten wątek to co chwila jakieś problemy.O wiele przyjemniej jest podziwiać wykonane wędki szczęśliwych właścicieli niż czytać jak są wkurzeni.Nawiązując do wykonanych tu produktów, pomimo, że to w większości nie mój gust to widać ile pracy to wszystko wymaga, niestety doba ma tylko 24h. mam kalendarz i kupiłem GPSA do zamontowania w tyłku żeby było wiadomo czy w robocie siedzę Share this post Link to post Share on other sites
Jozi 3,478 Report post Posted June 13, 2014 (edited) mam kalendarz i kupiłem GPSA do zamontowania w tyłku żeby było wiadomo czy w robocie siedzę Podatek od przyjemności musisz zapłacić, od ciągłego orgazmu :lol: :lol: . Edited June 13, 2014 by Jozi Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted June 13, 2014 A jak z ergonomią? Coś grubu to wygląda, by między palcyma długo trzymać Waldku moze na fotce tak wygląda ale nie jest gruby i świetnie leży w łapie Share this post Link to post Share on other sites
Jozi 3,478 Report post Posted June 13, 2014 Waldku moze na fotce tak wygląda ale nie jest gruby i świetnie leży w łapie Zależy jeszcze kto ma jaką łapę.Dla niektórych to tem będzie dość delikatny. Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted June 13, 2014 Podatek od przyjemności musisz zapłacić, od ciągłego orgazmu :lol: :lol: . Ta ludziom nie dogodzi to sobie tsza ,roboty dużo precyzyjnej bo tego wymaga ta dziedzina,jednym nie pasuje inna pracownia bo fabryka mimo ze terminy dopięte idealnie ,innym nie pasuje moja bo za długo panowie w lewiatanie sa piękne customy od reki nie trzeba czekac Share this post Link to post Share on other sites
'mat 2,520 Report post Posted June 13, 2014 Piotr priva posłałem , arborów trza :) Share this post Link to post Share on other sites
krzychun 988 Report post Posted June 13, 2014 Ta ludziom nie dogodzi to sobie tsza ,roboty dużo precyzyjnej bo tego wymaga ta dziedzina,jednym nie pasuje inna pracownia bo fabryka mimo ze terminy dopięte idealnie ,innym nie pasuje moja bo za długo panowie w lewiatanie sa piękne customy od reki nie trzeba czekac Gorszego tłumaczenia jeszcze nie słyszałem. To już lepiej napisać, że suwnica się zepsuła, albo jakiś wyciek w krawędziarce był. Teraz nie wiem czego życzyć :) Powodzenia? :) Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted June 13, 2014 Gorszego tłumaczenia jeszcze nie słyszałem. To już lepiej napisać, że suwnica się zepsuła, albo jakiś wyciek w krawędziarce był. Teraz nie wiem czego życzyć :) Powodzenia? :) :D :D :D :D :D :D :D dobre,to nie było tłumaczenie ,raczej takie przemyślenie,fabryki nie będę otwierał ,do pracy nie będę przyjmował,pracuje sam i tak zostanie terminy są długie ale na brak pracy nie narzekam,i nie będę robił nic półśrodkami,żeby przyspieszyć,prywatnych zamówień na wobki nie przyjmuje pewnie trzeba tez zrezygnować z napraw i przeróbek to troszkę czasu się znajdzie dla rodziny Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted June 13, 2014 rękojeści muchówek [attachment=177268:IMAG1842.jpg] [attachment=177269:IMAG1807.jpg] [attachment=177270:IMAG1808.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted June 13, 2014 Sandaczowy cast [attachment=177271:IMAG1845.jpg] [attachment=177272:IMAG1847.jpg] [attachment=177273:IMAG1848.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted June 13, 2014 Carp MHX [attachment=177274:IMAG1850.jpg] [attachment=177275:IMAG1854.jpg] [attachment=177276:IMAG1856.jpg] [attachment=177277:IMAG1851.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted June 13, 2014 Insert frezowany połysk [attachment=177278:IMAG1879.jpg] [attachment=177279:IMAG1881.jpg] [attachment=177280:IMAG1878.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted June 14, 2014 sandaczowa kosa [attachment=177281:IMAG1892.jpg] [attachment=177282:IMAG1891.jpg] [attachment=177283:IMAG1890.jpg] [attachment=177284:IMAG1887.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted June 14, 2014 Xzoga G-75 12kg pod kijany, w dość wyrazistym wydaniu [attachment=177285:IMAG1882.jpg] [attachment=177286:IMAG1883.jpg] [attachment=177287:IMAG1884.jpg] [attachment=177288:IMAG1885.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 14, 2014 Uhuhu sporo tego :lol: Ten insercik frezowany bardzo fajny. Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted June 14, 2014 Jest tego dużo więcej ale na sesje zdjęciowe czasu brak Share this post Link to post Share on other sites
Profil_Nieaktywny 3,133 Report post Posted June 14, 2014 Piotrek chyba gdzieś namierzyles plantacje kolumbijskich roślinek że o 2 w nocy foty wędek wklejasz :D Masz może jakiekolwiek fotki z ugiecia takiego karpiowego mhxa ? No i w ogóle jakie wrażenie robi sam blank ? Co myślisz o średnich zestawach sumowych na takim kijaszku ? ( nie spinn oczywiście ) Share this post Link to post Share on other sites
nitror1 236 Report post Posted June 14, 2014 Inserty 17 frezowane ma Pan może na zbyciu? Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted June 16, 2014 Piotrek chyba gdzieś namierzyles plantacje kolumbijskich roślinek że o 2 w nocy foty wędek wklejasz :D Masz może jakiekolwiek fotki z ugiecia takiego karpiowego mhxa ? No i w ogóle jakie wrażenie robi sam blank ? Co myślisz o średnich zestawach sumowych na takim kijaszku ? ( nie spinn oczywiście ) kije maja pełne ugiecie i do łowienia kijan z gruntu lub na bojkę się nada ,co do samego blanku powiem tak ,ubrałem troszkę karpiówek na blankach harrisona i różnica miedzy nimi to cena i nawet bardzo podobne z wyglądu Share this post Link to post Share on other sites
'mat 2,520 Report post Posted June 18, 2014 Priv , w który poniedziałek wyślesz arbory ? :) Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted June 18, 2014 Priv , w który poniedziałek wyślesz arbory ? :) rok 2063 może być :D :D :D :D :D ,napisałem ze mogę wykonać w poniedziałek Share this post Link to post Share on other sites
'mat 2,520 Report post Posted June 19, 2014 rok 2063 może być .... Jak sie wyrobisz to może być ;) Share this post Link to post Share on other sites
nixon69 18 Report post Posted June 20, 2014 Witam serdecznie ,połamane kije seryjne jak to shimano naprawiam w wolnym czasie ,element dobrany odsyłam w poniedziałek Mamy piątek panie matusiak....co tym razem pan wymyśli??? znając pana inwencję do krętactwa, (wysyłek było już wiele...żadna nie dotarła) ...napewno pan sobie poradzi by coś wymysleć. szkoda mi czasu na polemikę tu z panem, ale mam nadzieję ze dzięki tej lub podobnej korespondencji, będzie to działać trzezwiąco na przyszłych klientów....bo tylko brak zamówień zmusi pana do myslenia. nie pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites