matusiak 467 Report post Posted April 29, 2014 Ja i tak z roku na rok wypuszczam coraz więcej wobkow i caly czas mało, a to sa naprawdę spore ilości i pewnej granicy nie przeskoczę bo łapki dwie a wszystko robie sam od projektowania wobkow po wykonanie Share this post Link to post Share on other sites
drag 2,275 Report post Posted April 29, 2014 Tylko z tym sie nie zgadzam.Bezposredni kontakt i meska rozmowa...jak napisales napewno miala miejsce , skoro ktos wyslal zamowienie i przypuszczam wplacil pieniadze.Zadne meskie rozmowy badz bezposredni kontakt nie powinien miec miejsca, a powinno byc zrealizowanie zamowienia i obustronne dziekuje.Rejestracja na forum jest latwiejsza niz jazda kilka (tu mozna wpisac dziesiat badz set) kilometrow aby powiedziec "pse pana a moje wobki?".Tak czy inaczej, Piotrek sam sie potrafi bronic, napisal jak sie sprawy maja.Z tak wielkim talentem oraz bagazem doswiadczen nawet nie powinien sie zloscic na to, ze ktos pisze onim zle skoro robi zle,raczej ogarnac sie i powiedziec w duszy "jeszcze wam kur..wa pokaze :) ".Napewno zachowa sie jak prawdziwy facet, weznie na barki ten caly balagan i posprzata jak nalezy.Czego z calego serca mu zycze, bo w tym miejscu, ktorym sie znajduje nikt go nie postawil, lecz doszedl do tego sam (mam tu na mysli jego tworczosc a nie chwilowe potkniecie). Przepraszam za zasmiecanie watku. Dokładnie tak,ja także przepraszam za śmiecenie,w zasadzie to nie miejsce na takie dyskusje. Share this post Link to post Share on other sites
atb69 1,506 Report post Posted April 30, 2014 Tak to czytam i czytam.... niektórzy lubią prać brudy publicznie. Ja i tak z roku na rok wypuszczam coraz więcej wobkow i caly czas mało, a to sa naprawdę spore ilości i pewnej granicy nie przeskoczę bo łapki dwie a wszystko robie sam od projektowania wobkow po wykonanie Skoro popyt kształtuje podaż, to podskocz pare PLN w górę, będziesz miał takie same obroty a roboty mniej. :wacko: :wacko: :wacko: Myślałem że zobacze jakieś fajne produkty a tu kolejna gówno-burza. Share this post Link to post Share on other sites
Negra 3,114 Report post Posted April 30, 2014 Nie o sam zysk w tym chodzi.Im wiecej ludzi ma wobki tym lepsza reklama, co za tym idzie wiekszy obrot.Jesli ktos stawia tylko na zyski w obliczu tak wielkiej konkurencji albo straci pozycje albo bedzie musial zejsc z ceny, jak cos traci wartosc staje sie mniej atrakcyjne.Ile chlopakow dlubie bo ich nie stac?Cena powinna byc adekwatna do atrakcyjnosci produktu oraz mozliwosci "przerobu" ja przynajmniej tak to widze. Share this post Link to post Share on other sites
atb69 1,506 Report post Posted April 30, 2014 Nie oriętuje się po ile Piotrek sprzedaje woblery, ale pewnie taniej niż w sklepach skoro wszyscy chcą przynęty prosto od Niego. A czy cena jego woblerów jest "adekwatna do atrakcyjnosci produktu oraz mozliwosci "przerobu"" niesądze, produkt jest tyle wart ile klient jest w stanie za niego zapłacić. Ile dasz za wobka pewniaka, killera? Ale nie zaśmiecajmy wątku, takie rozmowy to ja widzę przy piwie, wódce itp... ale nie na forum, to nie nasza sprawa że niemożecie się dogadać Share this post Link to post Share on other sites
dnk 10 Report post Posted May 7, 2014 (edited) Kijek dawno odebrany, ale jakoś nie było czasu na zrobienie fotek. [URL=http://s28.photobucket.com/user/Wasyl/media/Opis_zps11713bba.png.html][/URL] [URL=http://s28.photobucket.com/user/Wasyl/media/Rekojesc_zps7274f6fc.png.html][/URL] [URL=http://s28.photobucket.com/user/Wasyl/media/Przelotka_zps2f0e80c7.png.html][/URL] Edited May 7, 2014 by Wasyl Share this post Link to post Share on other sites
Zebon 31 Report post Posted May 9, 2014 Witam, chciałbym sobie zmienić knoba do TP HG02. Można jakąś oferte na priv otrzymać/? Share this post Link to post Share on other sites
patu 8,491 Report post Posted May 9, 2014 Polecam knob od Piotra,wykonanie i jakość pierwsza klasa! Share this post Link to post Share on other sites
zelo 299 Report post Posted May 12, 2014 Chciałbym zmontować kijek na kleniojazie na blanku muchowym Batsona RX7 tylko pytanko jakiej klasy wybrać blank?Kijek ma obsługiwać wobki max 3cm w Odrze i jej dopływach. Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted May 13, 2014 Minimum klasa 6 bo tam jest sporo ładnych kleni i do tego możesz trafić bolka jako przyłów ,choć uważam ze blankow spiningowych jest tyle ze jest w czym wybrać,dla mnie blanki muchowe zbyt wolno reagują jak do woblerowania za klexami Share this post Link to post Share on other sites
'mat 2,520 Report post Posted May 19, 2014 Cześć Piotr jakiś czas temu budowałeś kijek dla kolegi Grześka z uk na blanku batson xsb 2.07 18gr. Z tego co mówi zrobiłeś kawał dobrej roboty etc... Ale co najistotniejsze w tym projekcie to to , że przeciąłeś blank i wstawiłeś spigota . I działa , łowi ryby , nic złego się nie dzieje . Ja mam pytanie jaka byłaby cena takiej przeróbki , także batson xsb tyle , że oczko mocniejszy i dłuższy 2.13 21gr . Czy jest taka możliwość z tym blankiem , jak długo trzeba czekać . Chodzi mi tylko i wyłacznie o wstawienie spigota , resztą zająłby się mr k :) Wiem , że w tym wypadku gwarancja na blank przepada ale czy dajesz gwarancja na tego spigota , np w razie obluzowania , pęknięcia blanku w miejscu wklejenia etc... Ostatnio miałem przypadek , że w cd spigot puścił... Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted May 20, 2014 Witam na żaden ciety kij nikt nie da gwarancji nawet ja ,ale zrobilem takich zabiegów spor i działają bez zarzutu do dziś koszt 100zl termin na dzień dzisiejszy 6 tygodni ,można wzmocnić miejsce łączenia cieniutka stalowa obrączka przy mocniejszych kijach bo wiadomo ze tak kielicha nie ma ale braciak mój ma blu rapida z odzysku po złamaniu i zrobilem spigot przy modelu do 35g i smiga 3 sezon Share this post Link to post Share on other sites
'mat 2,520 Report post Posted May 20, 2014 Dzięki za odpowiedź , raczej nie będę zawracał głowy :) Share this post Link to post Share on other sites
gajosik 2,878 Report post Posted June 2, 2014 (edited) Dziękuję, mój insert dotarł. Edited June 5, 2014 by gajosik Share this post Link to post Share on other sites
Baars 581 Report post Posted June 5, 2014 Witam, Piotr masz jakieś gotowe, (dostepne od ręki) frezowane obustronnie inserty do skss 17? Jak tak to proszę wstaw jakies foty... Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted June 6, 2014 zostały 2 ale już zajęte,będą w przyszłym tygodniu Share this post Link to post Share on other sites
Baars 581 Report post Posted June 6, 2014 zostały 2 ale już zajęte,będą w przyszłym tygodniu No to poczekam, jak beda gotowe proszę o wstawienie foty. Dzięki :) Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted June 12, 2014 W trakcie projektów pazurek pod casta do verticala,i nowy knob [attachment=177042:IMAG1863.jpg] [attachment=177043:IMAG1867.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted June 12, 2014 A tu już z gniazdem pod stopkę multika i z wstawkami z hebanu [attachment=177044:IMAG1872.jpg] [attachment=177045:IMAG1874.jpg] [attachment=177046:IMAG1877.jpg] [attachment=177047:IMAG1875.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
Jozi 3,478 Report post Posted June 12, 2014 Jak nie kumam casta to pazur wykonany zajebiście, drapieżny jak u starego koguta :) .W odleglejszych czasach pamiętam u mnie koguta, miał taki ostry pazur tylko trochę w innym odcieniu :) . Share this post Link to post Share on other sites
Krzysiek_W 1,119 Report post Posted June 12, 2014 Podziwiam zacięcie. Pazur wyszedł rewelacyjnie. :) Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 12, 2014 Fajny pazurek :) Share this post Link to post Share on other sites
nixon69 18 Report post Posted June 12, 2014 Te pazurki czy inne produkty mogą być najpiękniejsze, ale jeśli tak będzie pan traktował klientów jak moją osobę to nie wróżę panu kariery....panie matusiak proszę odesłać wędkę albo zwrócić pieniądze i wędkę w stanie 'pierwotnym'. To że, nie odbiera pan telefonów nie oznacza że jest pan nieosiągalny. Dziś otrzyma pan stosowną korespondencję z biura prawnego. nie pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
patronservice 4 Report post Posted June 12, 2014 Na żywo wygląda jeszcze fajniej :) Share this post Link to post Share on other sites
Szymon82 1,585 Report post Posted June 12, 2014 (edited) Nie wiem czy tak ciężko zrozumieć jak ważne są terminy i dane słowo ? Panie Matusiak niech Pan zainstaluje sobie dobry kalendarz z terminarzem i przypomnieniami - życzę oczywiście powodzenia w interesie, ale jestem pewien, że już dziś stracił Pan wielu potencjalnych klientów.Jak się czyta ten wątek to co chwila jakieś problemy.O wiele przyjemniej jest podziwiać wykonane wędki szczęśliwych właścicieli niż czytać jak są wkurzeni.Nawiązując do wykonanych tu produktów, pomimo, że to w większości nie mój gust to widać ile pracy to wszystko wymaga, niestety doba ma tylko 24h. Edited June 12, 2014 by Szymon82 Share this post Link to post Share on other sites