Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

Recommended Posts

Najpierw zaległości musiałem pociągnąć,foty insertow wstawie we wtorek 

wtorek  :rolleyes:

czwartek :angry:

No i dziś zaczyna się tridum paschalne, więc ważny powód by nie zaglądać do wątku, potem święta czyli chyba przyszły wtorek najwcześniej...

Tak,- to prawda, jak Piotrowi chodziło o wielki wtorek to już za rok będą zdjęcia  ;)

Spokojnie dąb czarny i heban,będzie po świętach ,małe zmiany w obróbce muszę wprowadzić , wyrywa włoski przy frezowaniu ,dwie próby i lipa wyszła ,jest inny niż drewno egzotyczne a tego nie przewidziałem ,jak dopracuje temat to wystawie fotki a teraz  coś takiego

[attachment=167045:IMAG1784.jpg]

[attachment=167046:IMAG1786.jpg]

[attachment=167047:IMAG1787.jpg]

No,- nie takie miały być... Chyba będę musiał się rozglądnąć za innym insertem,- szkoda...

frezowane w tym kolorku tez są,z czarnego zostanie dab lub heban bo zapotrzebowanie na czarne coraz większe ale tak jak pisałem temat muszę dopracować,nic na siłe to ma byc towar pierwsza klasa 

Z tych co pokazałeś w walcu ten najjaśniejszy by mi pasował w wersji frezowanej, wstaw proszę zdjęcie.

Taki

[attachment=167096:IMAG1788.jpg]

[attachment=167097:IMAG1789.jpg]

[attachment=167098:IMAG1790.jpg]

i jeszcze gałeczki beda we wszystkich kolorach insertow

[attachment=167099:IMAG1792.jpg]

[attachment=167100:IMAG1793.jpg]

Witam

Chyba ma Pan pełną skrzynkę bo nie można juz wysyłać wiadomości na priv. Napisałem wiadomość przez stronę pracowni ale wcześniej mówił Pan ze ma być przebudowywana jeżeli się da proszę sprawdzić wiadomości ze strony pracowni jeżeli nie to poproszę o kontakt na priv

Pozdrawiam

Piotrek, a jak jest orientacyjna cena z komplet: frezowany insert pod SKS plus gałka?

ok,piknij dane na priv

Wyślij go proszę do Zbyszka Kawalca, jak dotrze i będzie wszystko ok tego samego dnia wpłacam pieniądze,- zgodnie z umową.

Wyślij go proszę do Zbyszka Kawalca, jak dotrze i będzie wszystko ok tego samego dnia wpłacam pieniądze,- zgodnie z umową.

ok

Piotrek, a jak jest orientacyjna cena z komplet: frezowany insert pod SKS plus gałka?

koszt kompletu z insertem frezowanym i gałka w kolor 200zl

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...