matusiak 467 Report post Posted February 27, 2014 Na moje inserty Piotrek dopiero co drzewko zasadził ... :) ....może wyrośnie W przyszłym tygodniu będą u ciebie ,Arturo mój błąd ze dostałeś 17 ale nie wiem dlaczego tak mi sie uwaliło ze rozmawialiśmy o 17 nie 16 ,ale dorzucę coś gratisowo Share this post Link to post Share on other sites
mrWhite7 1,579 Report post Posted February 27, 2014 Wielkie dzięki zbawco , bo już mi dziurę w brzuchu wiercą za okoniową kosę . Wszystko mam nic tylko robić a insertu brak a obiecałem już SKSS ze stabilizowanym niebieskim insertem a tu panie ....brak a sam nie zrobię bo nie umiem :) Share this post Link to post Share on other sites
JPSt 32 Report post Posted March 6, 2014 Przypomnę się na j-b forum Panie Matusiak, może zechce Pan odpowiedzieć na moje maile. Jakkolwiek mógł Pan pominąć moje monity, których w ciagu ostatnich 2 tygodni wysłałem kilka, przypominam również o tym. Być może celowo, być może nie. To nieistotne. Zamówiłem u Pana usługę modyfikacji 'knoba' do V-Staala - paczka dotarła 04/02. 21/02 napisał Pan, że usługę wykonano i podał zdawkowo dane do przelewu. Poprosiłem o zdjęcia, chcąc ocenić wykonanie i finalnie zaakceptować, Zadeklarowałem chęć zapłaty w następstwie. Niestety od momentu kiedy prośbę o zdjęcia wysłałem... żadnej najmniejszej reakcji. Proszę o odpowiedź. Proszę o poglądowe zdjęcia. Chciałbym niezwłocznie zamknąć transakcję, oczekując, że i Pan wywiąże się z umowy. JPStachowski Share this post Link to post Share on other sites
jezier 317 Report post Posted March 6, 2014 A i ja na batsona czekam 13 tygodni zamiast obiecywanych 5-6. Maili nie piszę, dzwonie ale to też niewiele daje. Share this post Link to post Share on other sites
"Paweł" 798 Report post Posted March 6, 2014 UUUuuu Piotrze publicznie kalają .... Za duzo pracy , brak czasu . Pisalem, pisalem ,pisałem o armory ze spienionego pcv i nic cisza....pisałem o wobki cisza. Szczerze ? Mieszane uczucia :( Rozumiem brak czasu itp. Dlatego zakupy robie gdzie indziej.... Mimo wszystko serdecznie pozdrawiam i życzę troszkę wolnego czasu :) Share this post Link to post Share on other sites
JPSt 32 Report post Posted March 6, 2014 Nie kwestia Panowie samych periodów ale bardziej podejścia do zwieńczenia. Osoby do osoby... Jakiś koleżeński elementarz... tak sądzę... Share this post Link to post Share on other sites
Kerstein 5 Report post Posted March 7, 2014 Kilka postów wyżej napisał Pan że " wyśle w przyszłym tygodniu" ten przyszły tydzień ma się ku końcowi a przesyłki ni widu ni słychu, muszę powiedzieć że zaczyna to być strasznie irytujące !! Chciałbym wiedzieć kiedy faktycznie mogę spodziewać się przesyłki. Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted March 7, 2014 A i ja na batsona czekam 13 tygodni zamiast obiecywanych 5-6. Maili nie piszę, dzwonie ale to też niewiele daje. Nie będę rozpisywał całej akcji ,ale umówiliśmy sie ze dowiozę wiec w czym halo co nie wiele daje Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted March 7, 2014 Kilka postów wyżej napisał Pan że " wyśle w przyszłym tygodniu" ten przyszły tydzień ma się ku końcowi a przesyłki ni widu ni słychu, muszę powiedzieć że zaczyna to być strasznie irytujące !! Chciałbym wiedzieć kiedy faktycznie mogę spodziewać się przesyłki. tak i wyśle w tym tygodniu tak jak obiecałem Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted March 7, 2014 (edited) Przypomnę się na j-b forum Panie Matusiak, może zechce Pan odpowiedzieć na moje maile. Jakkolwiek mógł Pan pominąć moje monity, których w ciagu ostatnich 2 tygodni wysłałem kilka, przypominam również o tym. Być może celowo, być może nie. To nieistotne. Zamówiłem u Pana usługę modyfikacji 'knoba' do V-Staala - paczka dotarła 04/02. 21/02 napisał Pan, że usługę wykonano i podał zdawkowo dane do przelewu. Poprosiłem o zdjęcia, chcąc ocenić wykonanie i finalnie zaakceptować, Zadeklarowałem chęć zapłaty w następstwie. Niestety od momentu kiedy prośbę o zdjęcia wysłałem... żadnej najmniejszej reakcji. Proszę o odpowiedź. Proszę o poglądowe zdjęcia. Chciałbym niezwłocznie zamknąć transakcję, oczekując, że i Pan wywiąże się z umowy. JPStachowski A gdzie pan pisal i do kogo bo ja nic nie mama Przepraszam mam ale wpakowało do spamu Edited March 7, 2014 by matusiak Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted March 7, 2014 UUUuuu Piotrze publicznie kalają .... Za duzo pracy , brak czasu . Pisalem, pisalem ,pisałem o armory ze spienionego pcv i nic cisza....pisałem o wobki cisza. Szczerze ? Mieszane uczucia :( Rozumiem brak czasu itp. Dlatego zakupy robie gdzie indziej.... Mimo wszystko serdecznie pozdrawiam i życzę troszkę wolnego czasu :) A ja nie pamietam takiej sytuacji jedyne arbory brał FRIKO ,pisałeś na priv pracy sporo a raczki tylko 2 ,ale odpisuje wszystkim i nigdy nikogo specjalnie nie przeoczyłem Share this post Link to post Share on other sites
jezier 317 Report post Posted March 7, 2014 Nie będę rozpisywał całej akcji ,ale umówiliśmy sie ze dowiozę wiec w czym halo co nie wiele daje Potwierdzam, umówieni jesteśmy na niedziele, wcześniejszy post pisałem przed tymi ustaleniami. Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted March 7, 2014 Potwierdzam, umówieni jesteśmy na niedziele, wcześniejszy post pisałem przed tymi ustaleniami. Miałem ci dac woblery do kijak ale teraz za kara dostaniesz same stery :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oczywiście żart Share this post Link to post Share on other sites
jezier 317 Report post Posted March 7, 2014 lepiej same stery niż same stelaże ;) Share this post Link to post Share on other sites
JPSt 32 Report post Posted March 7, 2014 Dzięki za odpowiedź (maile w zaspie)... Znowu działamy. Pzdr. Share this post Link to post Share on other sites
nitror1 236 Report post Posted March 7, 2014 A moje podlodówki i kiwoki? zero odpowiedzi. Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted March 7, 2014 A moje podlodówki i kiwoki? zero odpowiedzi. Sa zrobione i wyjdą jutro po nadaniu puszcze nr przesyłki ,toć pisałem Share this post Link to post Share on other sites
nitror1 236 Report post Posted March 7, 2014 nic nie dostałem :) ,oczekuje na sprzet i pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted March 7, 2014 spoko za przegapienie będzie bonusik Share this post Link to post Share on other sites
Kerstein 5 Report post Posted March 7, 2014 Jak rozumiem w tym tygodniu zostanie wysłane czyli zapewne poczta polska wiec max w środę powinienem dostać trzymam za słowo i czekam, może jeszcze załapię się na lód. Przynajmniej ma taka nadziej bo znika w tempie expresowym ... lód bo reszta w tempie żółwim do mnie nadciąga :D Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted March 8, 2014 Musiałem dorobić bo zostałeś przegapiony ale to zbieżność nazwisk ,w zeszłym roku miałem taka akcje ze wysłałem 2 zamówienia do jednego goscia a drugi nie dostał nic ,dopiero jak sie dopatrzyłem to na wpłacie był nik nie nazwisko a ten drugi miał nazwisko takie samo jak nik pierwszego Share this post Link to post Share on other sites
Rheinangler 4,851 Report post Posted March 11, 2014 Masz Piotrze jakieś gotowe inserty profilowane (nie walce) do SKSS 17 w kolorach czarny? brąz? bordo? z ciekawym usłojeniem? Jeśli tak wstaw jakieś zdjęcia. Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted March 12, 2014 (edited) Na ta chwile do 17 skss tylko te w przyszłym tygodniu beda jeszcze granatowe i wiśniowe ciemne [attachment=159537:IMAG1698.jpg] [attachment=159537:IMAG1698.jpg] Edited March 12, 2014 by matusiak Share this post Link to post Share on other sites
Rheinangler 4,851 Report post Posted March 12, 2014 (edited) Nie spieszy mi się Piotrze aż tak bardzo,- poczekam chętnie do przyszłego tygodnia :) Jedyne co może Ci się nie spodobać to to, że nie chcę się upominać o insert czy dwa przez kilka tygodni jak moi koledzy i w pakiecie otrzymywać odpowiedzi o nierzetelności poczty, przesyłkach które z niewiadomego powodu wróciły do Ciebie, chorobach w rodzinie do trzeciego pokolenia itd. Wiec zapytam wprost i publicznie,- widzisz możliwość zapłaty po otrzymaniu zamówionego insertu? Jeśli tak,- jestem zainteresowany dwoma sztukami :) ,- jeśli nie rezygnuję :mellow: . Edited March 12, 2014 by Rheinangler Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted March 12, 2014 nie widzę problemu napisz jakie kolory cie interesują Share this post Link to post Share on other sites