Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

Recommended Posts

No chyba się nie precyzyjnie wyraziłem,- przepraszam....

Ten akryl z wierzchu schodził przez podważanie kolejnych odchodzących płatów a nie pod papierem ściernym i jak ma być dokładnie to zabieg ten wykonał profesjonalny rodbuilder którego znasz  ;) Piotrze :)

Tak czy tak wierzę, że wszystko będzie ok z insertem ;)

Wypil bo otworzyły  sie pory po oskrobaniu akrylu ,gwarantuje ze nie ma prawa sie nic stać testowane w wodzie 

Piotr a czy mi gwarantujesz , że do jutra Wojtek insert otrzyma i będzie mögł zaczãć pracę nad moim Phenixem FX966???

A jak tam mój phenix umbx? Aż mnie nosi, bo nie mogę się doczekać kiedy dostane go w swoje łapki :rolleyes:  

Który,bo w trakcie  budowy są 3 sztuki 

Damian buduje aż trzy na raz? Szaaaacun ;)

Damian buduje aż trzy na raz? Szaaaacun ;)

Nie mam aż takiego rozmachu :D

Który,bo w trakcie  budowy są 3 sztuki 

606L-B

12lb, 7-14g

Piotr, odeślij mi kasę na konto za tego knoba do daiwy,bo jakoś trudno mi uwierzyć że zgubili następnego.

Po co ta głupia prowokacja i antyreklama dla Piotrka ? Z tego co wiem ma problemy rodzinne i wszystkie wysyłki itp. się poopóźniały. 

Po co ta głupia prowokacja i antyreklama dla Piotrka ? Z tego co wiem ma problemy rodzinne i wszystkie wysyłki itp. się poopóźniały. 

Lepiej niech każdy pilnuje sam swojego biznesu.

Piotr ,tak jak mówiłem przez telefon,czekam do poniedziałku.

Nie ma co bić piany ,podaj nr konta sms-em ,to zrobię zwrot, knob będzie u ciebie dziś lub w poniedziałek -zostaw go sobie nie odsyłaj ,i przepraszam za obrywkę nie zawsze idzie tak jak by się chciało  ,

Piotr dziękuję za insert i uchwyt, trochę to trwało ale mimo wszystko jeszcze raz dzięki.
Mam nadzieję że przy kolejnym zamówieniu nie zapomnisz o obiecanym mi rabacie na kolejny insert...
Pzdr Wojtek Edited by Baars

A gdzie moja wędka? ;)

W tym tygodniu mogę nie zdążyć ale w przyszłym będzie u ciebie  z wobkami ,tylko napisz na priv jakie wobki ci wrzucić

Napisałem priv ,wszystko jest do wykonania ,w zimę prace nad knobami żeby były dostępne od reki przynajmniej do kołowrotków,bardziej popularnych jak Daiwa i Shimano pozostałe będą robione na zamówienie 

"Fabryka" zlokalizowana w nienajgorszym miejscu Kielc, dojazd zewsząd w miarę prosty. W środku czysto i schludnie, kolor ścian jednym się podoba, a innym mniej. Miejsca jest wystarczająco dużo, a wysocy ludzie nie zawadzają głowami o sufit. Maszyny nie usyfione, do wszystkiego można się dotknąć bez strachu... Ładne gablotki, a i zawartość można z przyjemnością pooglądać... :D

A gdyby interesowały Pana poza "warstatem" również wędki, to Pan Piotruś robi ładne... :)

trochę się czeka na sprzęt ale watro - bo dobry Majster... tyle od siebie ...   ;)  

ps. jest watek pracownia Matusiak, tam zalukaj.. są żale i pochwały jak to w życiu  :)

Edited by tibhar

Ale nikogo nie chciałem rozśmieszać, konkretne pytanie, to i konkretna odpowiedź... :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...