matusiak 467 Report post Posted September 19, 2013 Wypil bo otworzyły sie pory po oskrobaniu akrylu ,gwarantuje ze nie ma prawa sie nic stać testowane w wodzie Share this post Link to post Share on other sites
Rheinangler 4,851 Report post Posted September 19, 2013 No chyba się nie precyzyjnie wyraziłem,- przepraszam.... Ten akryl z wierzchu schodził przez podważanie kolejnych odchodzących płatów a nie pod papierem ściernym i jak ma być dokładnie to zabieg ten wykonał profesjonalny rodbuilder którego znasz ;) Piotrze :) Tak czy tak wierzę, że wszystko będzie ok z insertem ;) Share this post Link to post Share on other sites
Baars 581 Report post Posted September 19, 2013 Wypil bo otworzyły sie pory po oskrobaniu akrylu ,gwarantuje ze nie ma prawa sie nic stać testowane w wodzie Piotr a czy mi gwarantujesz , że do jutra Wojtek insert otrzyma i będzie mögł zaczãć pracę nad moim Phenixem FX966??? Share this post Link to post Share on other sites
dnk 10 Report post Posted September 20, 2013 A jak tam mój phenix umbx? Aż mnie nosi, bo nie mogę się doczekać kiedy dostane go w swoje łapki :rolleyes: Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted September 21, 2013 Który,bo w trakcie budowy są 3 sztuki Share this post Link to post Share on other sites
popper 4,221 Report post Posted September 21, 2013 Który,bo w trakcie budowy są 3 sztuki Damian buduje aż trzy na raz? Szaaaacun ;) Share this post Link to post Share on other sites
dnk 10 Report post Posted September 21, 2013 Damian buduje aż trzy na raz? Szaaaacun ;) Nie mam aż takiego rozmachu :D Który,bo w trakcie budowy są 3 sztuki 606L-B 12lb, 7-14g Share this post Link to post Share on other sites
kogut 1,148 Report post Posted September 24, 2013 Piotr, odeślij mi kasę na konto za tego knoba do daiwy,bo jakoś trudno mi uwierzyć że zgubili następnego. Share this post Link to post Share on other sites
kogut 1,148 Report post Posted September 26, 2013 Piotr ,tak jak mówiłem przez telefon,czekam do poniedziałku. Share this post Link to post Share on other sites
Manniek66 677 Report post Posted September 26, 2013 Po co ta głupia prowokacja i antyreklama dla Piotrka ? Z tego co wiem ma problemy rodzinne i wszystkie wysyłki itp. się poopóźniały. Share this post Link to post Share on other sites
Cpt. Lego 839 Report post Posted September 26, 2013 Po co ta głupia prowokacja i antyreklama dla Piotrka ? Z tego co wiem ma problemy rodzinne i wszystkie wysyłki itp. się poopóźniały. Lepiej niech każdy pilnuje sam swojego biznesu. Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted September 27, 2013 Piotr ,tak jak mówiłem przez telefon,czekam do poniedziałku. Nie ma co bić piany ,podaj nr konta sms-em ,to zrobię zwrot, knob będzie u ciebie dziś lub w poniedziałek -zostaw go sobie nie odsyłaj ,i przepraszam za obrywkę nie zawsze idzie tak jak by się chciało , Share this post Link to post Share on other sites
Baars 581 Report post Posted October 1, 2013 (edited) Piotr dziękuję za insert i uchwyt, trochę to trwało ale mimo wszystko jeszcze raz dzięki. Mam nadzieję że przy kolejnym zamówieniu nie zapomnisz o obiecanym mi rabacie na kolejny insert... Pzdr Wojtek Edited October 1, 2013 by Baars Share this post Link to post Share on other sites
dnk 10 Report post Posted October 1, 2013 A gdzie moja wędka? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Manniek66 677 Report post Posted October 1, 2013 Zaginęła w akcji marudo :D :D :ph34r: Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted October 2, 2013 A gdzie moja wędka? ;) W tym tygodniu mogę nie zdążyć ale w przyszłym będzie u ciebie z wobkami ,tylko napisz na priv jakie wobki ci wrzucić Share this post Link to post Share on other sites
JPSt 32 Report post Posted October 3, 2013 Panie Piotrze, W oparciu o mój post, czy zechce Pan postawić diagnozę / podjąć się współpracy ? http://jerkbait.pl/topic/29892-tuning-van-staal-vm150/ Dziekuję & pozdrawiam, J. Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted October 4, 2013 Napisałem priv ,wszystko jest do wykonania ,w zimę prace nad knobami żeby były dostępne od reki przynajmniej do kołowrotków,bardziej popularnych jak Daiwa i Shimano pozostałe będą robione na zamówienie Share this post Link to post Share on other sites
woblerek48 381 Report post Posted January 11, 2014 witam Panie Piotrze wyczyści Pan skrzynkę. Share this post Link to post Share on other sites
PocoLoco 249 Report post Posted January 13, 2014 Proszę o opinie co sadzicie o tej pracowni? Share this post Link to post Share on other sites
zorro 1,191 Report post Posted January 13, 2014 "Fabryka" zlokalizowana w nienajgorszym miejscu Kielc, dojazd zewsząd w miarę prosty. W środku czysto i schludnie, kolor ścian jednym się podoba, a innym mniej. Miejsca jest wystarczająco dużo, a wysocy ludzie nie zawadzają głowami o sufit. Maszyny nie usyfione, do wszystkiego można się dotknąć bez strachu... Ładne gablotki, a i zawartość można z przyjemnością pooglądać... :D A gdyby interesowały Pana poza "warstatem" również wędki, to Pan Piotruś robi ładne... :) Share this post Link to post Share on other sites
paawelek83 366 Report post Posted January 13, 2014 :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
tibhar 757 Report post Posted January 13, 2014 (edited) trochę się czeka na sprzęt ale watro - bo dobry Majster... tyle od siebie ... ;) ps. jest watek pracownia Matusiak, tam zalukaj.. są żale i pochwały jak to w życiu :) Edited January 13, 2014 by tibhar Share this post Link to post Share on other sites
kogut 1,148 Report post Posted January 13, 2014 Tomek ,Ty to potrafisz człowieka rozbawić po całym dniu pracy,dzięki. :) Share this post Link to post Share on other sites
zorro 1,191 Report post Posted January 13, 2014 Ale nikogo nie chciałem rozśmieszać, konkretne pytanie, to i konkretna odpowiedź... :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites