Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

Recommended Posts

Witam jestem codziennie ale na warsztacie wiec w pierwszym pomieszczeniu jest ciemno ,na drzwiach jest dzwoneczek proszę dzwonić ,wyskakuje tylko do domu na obiad

Tak wygląda Piotrku Twój insert do SKSS 17 po złożeniu całego dolnika
http://jerkbait.pl/topic/15798-nowy-phenix-karbela-fx-905-2/page__st__20#entry1179622

Omotki i podomotki do Xzoga 12kg pod suma efekt końcowy
[attachment=101043:IMAG1150.jpg]
[attachment=101044:IMAG1149.jpg]
[attachment=101045:IMAG1148.jpg]

I nowy projekcik
[attachment=101046:IMAG1153.jpg]
[attachment=101047:IMAG1151.jpg]
[attachment=101048:IMAG1155.jpg]

Fajnie wygląda, - tylko ten KDPS za krótki i będzie gniotło w dłoń,- z moich doświadczeń wynika że ok 6cm załatwia sprawę a tu jest ok 2cm ;) Edited by Rheinangler

Tak samo jak czysty SKSS ,ale zawsze to cos innego i tak zażyczył sobie klijet ,zresztą ostatnio to same udziwnienia przyjmuje ale to cieszy nowe wyzwania

Witam wszystkich właśnie odebrałem nowy kiejek z pracowni Piotra jet to Phenix karabela 5-14g 2,4 m istna szabelka wykonanie perfekcyjne, szkoda, że na próby musi czekac do wiosny. Polecam fachowca

teraz nie mam czasu na foto bo jestem w robocie a kijek w domu kilka wypowiedzi wcześniej masz foto jako nowy projekt z pracowni t jest właśnie mój kijek a zrobiony na blanku FX 803-2

poper@ to właśnie projekcik dla joza67@ nie mógł sie doczekac i przyjechał ponad 200km w tak fatalnych warunkach panujących na drogach i bardzo mi miło bo to już drugie odwiedziny ,spotykamy sie czasami bo łowie w jego okolicach na warcie ,piękna i rybna rzeka

Czarny drugie podejście
[attachment=101307:IMAG1167.jpg]
[attachment=101308:IMAG1168.jpg]
[attachment=101309:IMAG1172.jpg]

ciemnosc widze :lol: ale to czego sie niesmialo domyslam moze byc fajne, pstryknij moze jakas fote w pelniejszym oswietleniu Piotrze ;)

Jakby fajnie wyszedl Piotrze to bym go chetnie przytulil i jeszcze kawaek walca z tego kawalka o srednicy 25mm i dlugosci 40mm

świetnie się prazentuje ten czarny przypuszczam, że nastepnego patyka ukręcisz mi na nim :D

[quote name='Dąbek 111' timestamp='1355254542' post='1182541']
I tu Arku wyjąłeś mi z ust , na reagripie jest jego miejsce. :)
[/quote]

:lol: :lol: :lol: bo Ty masz podobny gust co ja ;)

W sumie szykuje mi się, dzięki dobrodziejstwu Forumowego i nie tylko kolegi,budżetowy projekcik pod tytułem długi L bo 2,85 , na muchowym blanku m-ki n/n #6.Ale nie wiem czy będzie godny Piotrkowego dzieła i nie wiem czy spinczy cast, trochę mnie przeraża ,ale bardzo mam chęć sprawdzić :) Edited by Dąbek 111

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...