matusiak 467 Report post Posted July 16, 2012 Film bedzie w sierpniu terminu jeszcze nie znam ale jak będzie to wstawię link @guzu to model RCLB70ML Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted July 16, 2012 [quote]Film bedzie w sierpniu terminu jeszcze nie znam ale jak będzie to wstawię link @guzu to model RCLB70ML[/quote] 40tka, to juz powazny kaliber spinn czy cast ? Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted July 16, 2012 spin ,ale coraz bardziej myślę o tym żeby przesiąść sie na casta bo krecioły siadają, albo trzeba łowić betoniara a to do łapania z reki odpada porażka 3 dni młócić betoniarka Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted July 16, 2012 [quote]spin ,ale coraz bardziej myślę o tym żeby przesiąść sie na casta bo krecioły siadają, albo trzeba łowić betoniara a to do łapania z reki odpada porażka 3 dni młócić betoniarka [/quote] Dokladnie tak. Ja swoja sumowa Xzoge bede przekladal na casta na przyszly rok... Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted July 16, 2012 ja tez będę zbroił XZOGA w casta beda 2 12kg i oczko mocniejsza Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted July 20, 2012 RCLB po testach za 3 tygodnie będzie emisja odcinka to wstawię linka ,było na czym testować,nastepne w kolejce do testow Xzoga 12kg i 16kg zrobie filmik ale już prywatnie jak pracują pod rybka Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted August 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=9Zdyv82DWNU&feature=playe r_embedded zapraszam do ogladania Share this post Link to post Share on other sites
wildriver 1,430 Report post Posted August 9, 2012 Oglądam To nie Wisła,to EBRO Gratuluję chopy pięknych połowów.Pozdro Share this post Link to post Share on other sites
Krzysiek_W 1,119 Report post Posted August 10, 2012 Filmik rządzi. Piękna ta Wisła. Banany od ucha do ucha. Share this post Link to post Share on other sites
Sławek Oppeln Bronikowski 6,104 Report post Posted August 10, 2012 Matusiak , jesteś niewątpliwą ozdobą tego portalu .. Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted August 10, 2012 Co racja to racja ! Piotrek - jesteś WIELKI Bardzo fajny film, z jajem zrobiony, dużo mozna się dowiedzieć. Gratuluję ryb i właściwego do nich podejścia Gratulacje również dla kolegi Konrada który wykonał dobra robotę sterując łódką, tak to przynajmniej wygląda na filmie. Share this post Link to post Share on other sites
popper 4,221 Report post Posted August 10, 2012 [quote]Co racja to racja ! Piotrek - jesteś WIELKI Bardzo fajny film, z jajem zrobiony, dużo mozna się dowiedzieć. Gratuluję ryb i właściwego do nich podejścia Gratulacje również dla kolegi Konrada który wykonał dobra robotę sterując łódką, tak to przynajmniej wygląda na filmie.[/quote] Co racja, to racja. Ufff, napatrzyłem się Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted August 10, 2012 Dzieki panowie za miłe słówko ,były 3 uboty nie wyjęte ,ja straciłem dwa a konrad jednego ,tylko takie testy weryfikują sprzęt,ubrałem dwie Xzogi 12kg i16kg zrobię filmik z pola walki to będzie można zobaczyć jak sie zachowują w trakcie walki Share this post Link to post Share on other sites
Patryk1125 1,030 Report post Posted August 10, 2012 Piękne rybki, gratulacje Panowie! Share this post Link to post Share on other sites
Dąbek 111 1,422 Report post Posted August 10, 2012 Piotrek ogłądałem jak kryminał jakiś Pogratulować rybek i łowiska Share this post Link to post Share on other sites
OlekD 209 Report post Posted August 10, 2012 Świetny film i kapitalne kijany. Nie będę ukrywał, że jest to jeden z moich ulubionych wątków na tym forum! Share this post Link to post Share on other sites
wildriver 1,430 Report post Posted August 10, 2012 Piotrekjaką pleciugą łowiłeś? Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted August 11, 2012 plecka power pro 0,32 ta nowa 8zwojowa ale nie wiem jakoś mam większe zaufanie do tej starej ,na filmie jest moment jak plecka pęka i nawet to słychać nie czułem żeby gdzieś tarła ,nie chce być sędzia i wydać wyrok na nowy produkt ale straciłem zaufanie Share this post Link to post Share on other sites
Maciek_7 299 Report post Posted August 11, 2012 Nie bardzo ogarniałem jak można łowić sumy na spining (one tak biorą? ) I w sumie to dalej nie ogarniam jak to możliwe... Gratulacje Piotrek, super film. Share this post Link to post Share on other sites
Rheinangler 4,851 Report post Posted August 11, 2012 Piotrku, czy w walcowych wypełnieniach uchwytów drewnem stabilizowanym masz mozliwość zrobienia jakichś podfrezowań, czy tylko toczenie wchodzi w grę? Share this post Link to post Share on other sites
grzesiek11250 81 Report post Posted August 11, 2012 Dziwnie znajome miejsca Wielkie GRATY panowie!!! POZDR. Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted August 11, 2012 jest możliwość frezowania Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted August 11, 2012 biora jak każdy inny gatunek ,ale trzeba miec wiedzę i ja wykorzysta jak przy każdym innym gatunku ,sum jest ryba terytorialną i musimy to wykorzystć jak tylko godziny spędzone nad woda cie tego naucza ,jeśli sie umie czytać rzekę to żaden gatunek nie jest tajemnicą [quote]Nie bardzo ogarniałem jak można łowić sumy na spining (one tak biorą? ) I w sumie to dalej nie ogarniam jak to możliwe... Gratulacje Piotrek, super film.[/quote] Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted August 11, 2012 [quote]Dziwnie znajome miejsca Wielkie GRATY panowie!!! POZDR.[/quote] Najlepsze jest to ze dziś w tych miejscówkach nie ma wody i za to kocham wisłe, radzi sobie sama przeganiając ryby w inne miejsca Share this post Link to post Share on other sites
Rheinangler 4,851 Report post Posted August 11, 2012 Dzięki Piotrze za odpowiedź, skontaktuję się na priv. Arek Share this post Link to post Share on other sites