Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

Recommended Posts

:lol: Waldku ja tez sie ze swoim pospieszyłem ale pójdzie do przebudowy ,w przyszłym tygodniu cos pod Talona i XLS CD

Wszystko wygląda- po prostu- fenomenalnie, ale jedna rzecz mi się najbardziej podoba- opis na blanku. Bez żadnych makaronizmów w ojczystym języku- brawo

Przygotowałem sobie komplet Stelka z korba insert w SKSS pod BLU RAPIDA ,ale przy okazji zważyłem oryginalnego knoba od stelki 4000FD waga 22g--- knob wykonany prze-zemnie 7g wiec o 15g odchudziłem sobie krecioł :mellow:

Wczoraj dotarł do mnie kijek z Pracowni Piotra - Xzoga G-75, 2,30 m, max 150 gram. Jest to mój pierwszy kijek od Piotra i jestem pod ogromnym wrażeniem- jak na swoją moc kijek naprawde wyglada lekko, super wykonanie. (sorry za jakość zdjęć ale robiłem komórką)
Pozdrawiam,

Marcin

[quote]
Wczoraj dotarł do mnie kijek z Pracowni Piotra - Xzoga G-75, 2,30 m, max 150 gram. Jest to mój pierwszy kijek od Piotra i jestem pod ogromnym wrażeniem- jak na swoją moc kijek naprawde wyglada lekko, super wykonanie. (sorry za jakość zdjęć ale robiłem komórką)
Pozdrawiam,

Marcin

[/quote]

Bardzo sie ciesze ze sie podoba :mellow:

I nastepne ,prace kija będzie można zobaczyć na kolejnym filmie z łowienia sumów,w programie Z wedka nad wode

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...