Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

Recommended Posts

[quote]
No Matusiaku dopięte to wszystko na ostatni guzik.Do ABUsia 33 i 44 mi zrobisz taką gałeczkę pomyślę nad kolorkiem i dam znać.
[/quote]
Dawaj to raptorka ci wystrugam i zamontuje :lol:

Bardzo fajnie to w tv trwam.
Super opisane i pogadane. Troche obnizysz sprzedaz osobom robiacym wkrecane oczka xd.
Jedyne co moge poradzic na nastepne odcinki to mniej no nie. Wiadomo taka maniera jezykowa. Sam tez mam takie cos, ale w tv to dziwnie sie odbiera.

A no i jeszcze zmien numer telefonu bo 666 w tv trwam nie wypada hehe

[quote]
W przyszłym tyg nastepny odcinek o struganiu malowaniu areografem pokazane kilka prostych zastosowan i potem nastepny o wedkach rekojesciach insertach i korbach do kreciołow .
W planie do nakrecenia jaz klen jak łowic ,bolen z powierzchni i bolen z dna ,i na koniec ciężka batalia SUM mam nadzieje że nie będzie niespodzianek powodziowych
[/quote]

Czekamy,czekamy :D Będzie zapewne ciekawie...

@milupa, zrób zdjęcie całego zestawu. Ciekawy jestem jak to się komponuje ze stellą :D

[quote]
a.

A no i jeszcze zmien numer telefonu bo 666 w tv trwam nie wypada hehe
[/quote]

DOBRE <_<

Matusiak aleś kolego zabajerował ten uchwyt B).
Masz venę i polot iście jak Picasso :D.
Mnie się podobuje B).

[quote]
@milupa, zrób zdjęcie całego zestawu. Ciekawy jestem jak to się komponuje ze stellą :D
[/quote]
Zrobię jak tylko wrócę do domu z wyjazdu. Siedzę nad Tałtami.

[quote]
[/quote]
Proszę bardzo B)

Gałka wyszła pierwsza klasa naprawdę polecam robotę Piotra :mellow:

super zestaw, żółte słoje pasują do szpuli :mellow:

Pracownia zmieniła lokal ,fotki beda wstawione na tygodniu, strona w przebudowie beda katalogi korb insertow wobkow z możliwością bezpośredniego zakupu ze strony---- zapraszam za dwa tygodnie na strone ,bedzie na czym oko powiesic

[quote]
No czekamy co tam ciekawego będzie B) .
[/quote]
Niedługo też Ci coś pokażę, z tej Pracowni rodem ;)

Piotrek jest naprawdę pasjonatem ale myliłby się ten kto sądzi że w tej pracowni myśli się tylko o tuningu optycznym - niedługo będę testował arbory pod uchwyty od Piotrka które w założeniu powinny mocno podnieść czułość wędki w stosunku do tradycyjnych rozwiązań - kije na nowych arborach są juz zmontowane i będą na pokazie 24 marca.

Przy okazji będzie też można obejrzeć winding-checki z nierdzewki robione pod wymiar przez Piotrka do kijów morskich i jerkówek - super precyzyjna, zegarmistorzska robota !

Kapitalnie sie prezentuje ta Stella Panie Milupa!
Cieszy oko a i zapewne reke

Bolenie juz odplywaja pod drugi brzeg Narwi :D

Pozdrawiam

Guzu

Rafał Bielewicz olał z wędka nad wodę i zajął sie swoim biznesem. NA dniach we Wrocławiu otwiera wielki sklep wędkarsie o powierzchni 400 mkw. Ale fakt faktem to dzięki Rafałowi ten młody się wybił.

Zagladam tu caly czas ale dopiero teraz cos napisze. Jak dla mnie rewalacja te wszystkie inserty i galki. Mimo ze ja osobiscie uwielbam kije w stylu JDM to uwzam ze Pracownia Matusiak jest jedna z niewielu posiadajacych swoj niepowtarzalny styl. Z chcecia poogladalbym tu w galeri wiecej kijkow

zdr

Polecam sie na przyszłość :mellow:
Chce dodać ze rabat 10% wprowadzam również na knoby i inserty które wykonuje osobiście
Zapraszam serdecznie wszystkich pasjonatów spiningu i muchy

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...