Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

Recommended Posts

Jak w tytule pracownia już czynna lokalizacja KIELCE mellow.png w ciągu kilku dni ruszy strona to wstawię link
Dodatkowa rzeczą będą w tym roku filmy instruktażowe z dokładnym pokazaniem na co gdzie i czym łowić :jazie ,klenie,brzany,bolenie

Brawo, brawo i jeszcze raz brawo.
Zwiastun zrobiony profesional. :huh:
Jak tak będzie wyglądać dalsze działanie to nic, tylko pogratulować.

Pięknie Panie Piotrze, pięknie !!!

trailer naprawdę zrobiony pierwsza klasa czekam na następne i trzymam kciuki za nową pracownię :D

a przy okazji warto przypomniejć że próbkę talentu Pana Piotra Matusiaka jak równiez opis początków przygody z rodbuildingiem można znaleźc w artykule na naszym portalu:

http://www.jerkbait.pl/?p=394

Pozdrawiam!

Dzieki panowie za mile słowa,zapomniałem o bardzo ważnej rzeczy będą na stronie sukcesywnie wstawiane filmiki z konkretnym wędeczka na konkretnym blanku z pokazem jak wedeczka się zachowuje przy holu ryby, jak się ładuje prze wyzucie i ogólne wrażenie łowienia na ten model z podstawionym narratorem

Czołem,
fajny film, trzymam kciuki za pracownię :D
Pomysł z prezentacją wędek na filmach jest moim zdaniem rewelacyjny, godny rozpowszechnienia - to pozwoli na uzyskanie informacji o kiju w akcji i, jak sądzę, trochę zobiektywizuje wybór konkretnego kija spośród innych. Z drugiej zaś strony zmniejszy nieco obszar przeznaczony na wyobrażenia, fantazjowanie o wędzisku. Wszystkie swoje wędziska robione na zamówienie kupiłem z różnych powodów w ciemno - gdybym miał możliwość obejrzenia wędek choćby na filmie, chętnie bym skorzystał,
pozdrawiam
Michał

Matusiak jak dla mnie mistrzostwo, pełna profeska i tak trzymaj. Sam trochę się czasem bawię w filmiki na tubie ale takie mi jeszcze nie wychodzą. Może za mało się przykładam. A za pracownię trzymam kciuki i myślę, że z takim podejściem to nie ma możliwości żeby Ci się nie udało. W przyszłym roku planuję custom na kleniojazia, zobaczymy co będziesz miał w ofercie :mellow:

Witam,
Warto zarekomendować tę pracownię. Znam Piotra od dłuższego czasu. Nie jest wizjonerem, wie jak powinno być zrobione klasowe wędzisko. Pracownia wyposażona jest w nowe, najlepsze maszyny i narzędzia. Dla znawców wędzisk i koneserów dobrą wiadomością będzie, że pracownia zna technologię i montuje rękojeści rezonansowe. Życzę sukcesu.
Pozdrawiam,
Ireneusz Matuszewski

Super sprawa, życzę powodzenia, ale Piotr czy możesz przemyśleć zmianę tego podbieraka, pierwsze moje skojarzenie to elektryczna wędka i pstrąg. Sorki być może to moje przewrażliwienie, oczywiście wiem, że tak nie jest, ale moim zdaniem dziwnie to wygląda.

No panowie stronka działa sukcesywnie będą wstawiane zdiecia i filmy również ze sprzętem muchowym i łowieniem ta metoda

Insert wykonany z czeczoty klonu jesionolistnego stabilizowany będą dostępne kolory czerwień czarno zloty wszelkie odcienie brązu granat

CD po testach boleniowych, bardzo finezyjny kijek co przekłada się na przyjemność w trakcie holu największa rapka 74cm dal rade bez żadnych problemów

Na powyższym zdjęciu rzuciło mi się w oczy Compositiwe :> chyba mała pomyłka.

Gratulacje chłopaki, piękna ryba no i wróciła do wody! Troche emocji było na początku holu <_< ale komu się nie zdarzyło, niech pierwszy rzuci kamień

A który top batson pracował pod rybą?

Pozdrawiam

Witaj Friko to batsonik ISA1027F 2,60m 21-60g 30lb ,operator za bardzo się podpalił :angry: bo pierwszy raz widział hol sumka na Wiśle i jak widac na filmiku kijek miał jeszcze sporo zapasu

Witam jako pierwszy chciałbym się pochwalić wędka z tej pracowni ,jest to Batson XSB842-TC RX8 czyli jedno skład ale na moja prośbę przerobiony na dwu składa .Zdecydowałem się na takie posuniecie ze względu na wygodę transportu ,choć miałem pewne obawy jak kijek będzie pracował już po pierwszym wyjeździe i testach jedno składa i dwu składa na tych samych blankach,śmiało mogę powiedzieć ze rożni się od modelu w jednym kawałku tylko wygoda w transporcie .
Wstawiam kilka fotek tego BATSONIKA
W najbliższych dniach dorzucę foty innych wędek z tej pracowni

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...