matusiak 467 Report post Posted March 24, 2010 Jak w tytule pracownia już czynna lokalizacja KIELCE w ciągu kilku dni ruszy strona to wstawię link Dodatkowa rzeczą będą w tym roku filmy instruktażowe z dokładnym pokazaniem na co gdzie i czym łowić :jazie ,klenie,brzany,bolenie Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted March 24, 2010 Oto zwiastunki filmu http://www.youtube.com/watch?v=ATOw05E5xJk Share this post Link to post Share on other sites
lesiewicz 950 Report post Posted March 24, 2010 Brawo, brawo i jeszcze raz brawo. Zwiastun zrobiony profesional. Jak tak będzie wyglądać dalsze działanie to nic, tylko pogratulować. Share this post Link to post Share on other sites
LASSOjbait 6 Report post Posted March 24, 2010 Super sprawa! Powodzenia życzę! Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted March 24, 2010 Pięknie Panie Piotrze, pięknie !!! trailer naprawdę zrobiony pierwsza klasa czekam na następne i trzymam kciuki za nową pracownię a przy okazji warto przypomniejć że próbkę talentu Pana Piotra Matusiaka jak równiez opis początków przygody z rodbuildingiem można znaleźc w artykule na naszym portalu: http://www.jerkbait.pl/?p=394 Pozdrawiam! Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted March 25, 2010 Dzieki panowie za mile słowa,zapomniałem o bardzo ważnej rzeczy będą na stronie sukcesywnie wstawiane filmiki z konkretnym wędeczka na konkretnym blanku z pokazem jak wedeczka się zachowuje przy holu ryby, jak się ładuje prze wyzucie i ogólne wrażenie łowienia na ten model z podstawionym narratorem Share this post Link to post Share on other sites
MichałR 26 Report post Posted March 25, 2010 Czołem, fajny film, trzymam kciuki za pracownię Pomysł z prezentacją wędek na filmach jest moim zdaniem rewelacyjny, godny rozpowszechnienia - to pozwoli na uzyskanie informacji o kiju w akcji i, jak sądzę, trochę zobiektywizuje wybór konkretnego kija spośród innych. Z drugiej zaś strony zmniejszy nieco obszar przeznaczony na wyobrażenia, fantazjowanie o wędzisku. Wszystkie swoje wędziska robione na zamówienie kupiłem z różnych powodów w ciemno - gdybym miał możliwość obejrzenia wędek choćby na filmie, chętnie bym skorzystał, pozdrawiam Michał Share this post Link to post Share on other sites
Krisu23 6,436 Report post Posted March 26, 2010 Matusiak jak dla mnie mistrzostwo, pełna profeska i tak trzymaj. Sam trochę się czasem bawię w filmiki na tubie ale takie mi jeszcze nie wychodzą. Może za mało się przykładam. A za pracownię trzymam kciuki i myślę, że z takim podejściem to nie ma możliwości żeby Ci się nie udało. W przyszłym roku planuję custom na kleniojazia, zobaczymy co będziesz miał w ofercie Share this post Link to post Share on other sites
patronservice 4 Report post Posted April 6, 2010 PO PROSTU SUPER !!! Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted April 7, 2010 Jeszcze w wykończeniu ale wstep gotowy http://www.pracowniamatusiak.pl/ Share this post Link to post Share on other sites
Ireneusz Matuszewski 84 Report post Posted April 8, 2010 Witam, Warto zarekomendować tę pracownię. Znam Piotra od dłuższego czasu. Nie jest wizjonerem, wie jak powinno być zrobione klasowe wędzisko. Pracownia wyposażona jest w nowe, najlepsze maszyny i narzędzia. Dla znawców wędzisk i koneserów dobrą wiadomością będzie, że pracownia zna technologię i montuje rękojeści rezonansowe. Życzę sukcesu. Pozdrawiam, Ireneusz Matuszewski Share this post Link to post Share on other sites
Mariano Mariano 1,264 Report post Posted April 8, 2010 Filmik bardzo ciekawy,stronka też zapowiada sie ciekawie.Życze dalszych sukcesów,powodzenia Share this post Link to post Share on other sites
mirob 0 Report post Posted April 9, 2010 Super sprawa, życzę powodzenia, ale Piotr czy możesz przemyśleć zmianę tego podbieraka, pierwsze moje skojarzenie to elektryczna wędka i pstrąg. Sorki być może to moje przewrażliwienie, oczywiście wiem, że tak nie jest, ale moim zdaniem dziwnie to wygląda. Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted April 11, 2010 No panowie stronka działa sukcesywnie będą wstawiane zdiecia i filmy również ze sprzętem muchowym i łowieniem ta metoda Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted April 25, 2010 Insert wykonany z czeczoty klonu jesionolistnego stabilizowany będą dostępne kolory czerwień czarno zloty wszelkie odcienie brązu granat Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted June 24, 2010 CD po testach boleniowych, bardzo finezyjny kijek co przekłada się na przyjemność w trakcie holu największa rapka 74cm dal rade bez żadnych problemów Share this post Link to post Share on other sites
asafa 229 Report post Posted July 12, 2010 Na powyższym zdjęciu rzuciło mi się w oczy Compositiwe :> chyba mała pomyłka. Share this post Link to post Share on other sites
w.d.wobler 20 Report post Posted July 12, 2010 (edited) ... Edited January 21, 2014 by w.d.wobler Share this post Link to post Share on other sites
pampi 105 Report post Posted July 12, 2010 podróbka Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted July 13, 2010 Tak panowie to pomyłka ,albo żeby lepiej brzmiało nazwa spolszczona Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted September 26, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=yfAhBfm96gQ Test BATSONA .sory za operatora ale emocje go zjadly Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted September 28, 2010 Gratulacje chłopaki, piękna ryba no i wróciła do wody! Troche emocji było na początku holu ale komu się nie zdarzyło, niech pierwszy rzuci kamień A który top batson pracował pod rybą? Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted September 28, 2010 Witaj Friko to batsonik ISA1027F 2,60m 21-60g 30lb ,operator za bardzo się podpalił bo pierwszy raz widział hol sumka na Wiśle i jak widac na filmiku kijek miał jeszcze sporo zapasu Share this post Link to post Share on other sites
Krzysiek_W 1,119 Report post Posted September 29, 2010 Czysty hol, fajna łodeczka. Gratulacje Share this post Link to post Share on other sites
kondzio 77 1,113 Report post Posted October 20, 2010 Witam jako pierwszy chciałbym się pochwalić wędka z tej pracowni ,jest to Batson XSB842-TC RX8 czyli jedno skład ale na moja prośbę przerobiony na dwu składa .Zdecydowałem się na takie posuniecie ze względu na wygodę transportu ,choć miałem pewne obawy jak kijek będzie pracował już po pierwszym wyjeździe i testach jedno składa i dwu składa na tych samych blankach,śmiało mogę powiedzieć ze rożni się od modelu w jednym kawałku tylko wygoda w transporcie . Wstawiam kilka fotek tego BATSONIKA W najbliższych dniach dorzucę foty innych wędek z tej pracowni Share this post Link to post Share on other sites