matusiak 467 Report post Posted January 31, 2015 Uważaj, aby ktoś ciebie nie puknął w głowę: - za ten szacunek którego oczekujesz a sam "nie dajesz", - za tą pokorę której u ciebie na próżno szukać, - za chamstwo które wytykasz, a którym sam emanujesz. Pozdrawiam, Sławek a co kupiłeś lub zamówiłeś u tego Michała anioła ze tak narzekasz bo to trolem wali i chamowka Share this post Link to post Share on other sites
slava 290 Report post Posted January 31, 2015 Nie czytasz postów w swoim wątku - ja tylko odpowiadam na twoje chamstwo i bezczelność. No i najprościej powiedzieć: "uwaga troll!!!" - może ktoś to kupi. Pozdrawiam, Sławek Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted January 31, 2015 Z tego co widzę to zebrało sie kilka osób piszą i sobie laiki sypia dumni ze swoich wyczynów,a ja powiem wprost i to wszystko na co was stać max waszych osiągnięć życiowych Kolega wcześniej napisał otwierajcie sklepy pracownie zobaczymy co potraficie prócz ujadania ,jak sie komuś nie podoba to niech tu nie zagląda ,piszecie ze nic nie zamówię a mielicie stronę co 15minut w jakim celu Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted January 31, 2015 Nie czytasz postów w swoim wątku - ja tylko odpowiadam na twoje chamstwo i bezczelność. No i najprościej powiedzieć: "uwaga troll!!!" - może ktoś to kupi. Pozdrawiam, Sławek czytam tylko nie co 15minut jak ty kolego Share this post Link to post Share on other sites
slava 290 Report post Posted January 31, 2015 (edited) Mądrzejszy musi się znaleźć. Nie będę już Ci przeszkadzać. Mała prośba: szanuj ludzi. Pozdrawiam, Sławek ps. a co do osiągnięć życiowych - to maluśki knypek przy mnie jesteś. Edited January 31, 2015 by slava Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted January 31, 2015 (edited) Mądrzejszy musi się znaleźć. Nie będę już Ci przeszkadzać. Mała prośba: szanuj ludzi. Pozdrawiam, Sławek ps. a co do osiągnięć życiowych - to maluśki knypek przy mnie jesteś. I tak to sobie tłumacz będzie ci się lepiej żyło Widzisz arogancje ale nie widzisz ile ludziom przekazałem ilu ludziom pomogłem, doradziłem,lub pokazałem to tez arogancja Przy okazji wkrótce emisja odcinków z Wędka nad wodę i pokazanie jak prostym domowym sposobem wykonać formę pod gumy i samo odlewanie gum Edited January 31, 2015 by matusiak Share this post Link to post Share on other sites
Jano 4,021 Report post Posted January 31, 2015 piaskownica... Share this post Link to post Share on other sites
Jeziorm 1 294 Report post Posted January 31, 2015 no właśnie poziom dyskusji jest niski na maxa, dajcie juz spokój, chyba każdy ma opinię na ten temat i nikt nikogo nie przekona do swojej racji, nad wodę zapraszam ;) Share this post Link to post Share on other sites
tebe 342 Report post Posted January 31, 2015 https://lets-fish.com Share this post Link to post Share on other sites
Baars 581 Report post Posted January 31, 2015 (edited) piaskownica...Wydaje mi się, że to okres niemowlęcy... Każdy ma własny rozum i może sam zdecydować co i gdzie zamawia!? Tyle ode mnie w temacie. Edited April 18, 2015 by Baars Share this post Link to post Share on other sites
JPSt 32 Report post Posted February 1, 2015 Pan Matusiak, fachowcem jest wysokiej próby i hobbystą - rzemieślnikiem, których zapewne mniej jak więcej. Być może ma jednak problem odnaleźć się w tym kontekście twórca - producent, gdzie obowiązują pewne reguły kultury sprzedaży i kultury języka. Elemantarne w gruncie rzeczy relacje klient - sprzedawca. Mam wrażenie, brak pojęcia i czystego podziału tych ról, co należy, jeśli się już zawiązało. Dyskurs dramatycznie pikuje i dociera do około chodnikowych przytyków i siłowania się na miałkie emocjonalne argumenty. Grząsko. Zamawiałem knoba u pana Piotra, transakcja się powiodła po przelekłych przepychankach, ale w rezultacie z obiecaną kompensatą. Więc niby OK. Czy zamierzam jeszcze wchodzić 'do tej wody' ? Niestety nie. Wędki mi będzie budował ktoś inny... Skrajny frontalny diss na pana Piotra nie jest na miejscu. Rzeczowa krytyka jego praktyk handlowch jak najbardziej tak. Pozdro 600 Jarosław Share this post Link to post Share on other sites
krysianawiady 8 Report post Posted February 6, 2015 Witam Panie Piotrze.Połowił Pan pstrągi.Bo Ja nie mogę połowić okoni .Pan wie o co chodzi ,czy sprawę przedstawić jak Pan zapomniał.Krzysiek. Share this post Link to post Share on other sites
krysianawiady 8 Report post Posted April 17, 2015 Witam Pana Matusiaka .Pan doskonale zna temat od 15.10.2014 r.Jeżeli Pan zapomniał to przypomnę.Dostał Pan Pieniądze za wykonanie trzech wedek podlodowych i kiwoków jak i zostały wysłane do Pana Trzy kołowrotki podlodowe pod zabudowę jak do tej pory bez realizacji .Już mąż dzwonił do Pana jak i meile wysyła ze juz nie chce Pańskiego sprzętu to Pan nadal nie chce zwrócić pieniędzy i trzech kolowrotków.Powie Pan u mnie w zamówieniu nie ma żadnej Krysi ale Krzysztof Labuć jest ten numer telefonu dobrze Pan pamięta bo dzwoni do Pana codziennie a Pan nie odbiera wstyd zeby bylo jasno 782 662 168 lub 693 963 034 .Jeżeli Pan ma tyle zamówień od zeszłego roku to proszę o zwrot pieniędzy i trzech kolowrotków .Numer konta Pan zna także wysyła moje pieniądze i moje trzy kolowrotki i już nie chcemy od Pana słyszeć żadnych głupot itd itp.Limit na swoją glupotę i kłamsta juz Pan wykorzystał myślał Pan ze ktoś glupi jest to chyba ten ktory mówił te brednie oj coś z Panem jest nie tak . Tylko znowu Pan nie pisz ze terminu nie było albo że zazdroszczą bo to stary numer jest.Mąż wspomniał do Pana że niedługo przyjadę.Jak będę na urlopie a to już tuż tuż to zawitamy do Pańskiej pracownii .Dług Pan masz. Share this post Link to post Share on other sites
covent 98 Report post Posted April 18, 2015 Zgłosić sprawę na policję- szybko wszystko się rozwiąże. Jeśli jest korespondencja mailowa jako dowód zawarcia umowy zlecenia to sprawa szybko i prosta. pzdr Share this post Link to post Share on other sites
KLANAD 194 Report post Posted April 18, 2015 żenada !!!!!!!!! ile to się ciągnie masakra !!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Paweł R. 2,512 Report post Posted April 18, 2015 Dłużej niż "MODA NA SUKCES" :) Share this post Link to post Share on other sites
no name 1,081 Report post Posted April 18, 2015 jak dla mnie to jest jakas sciema nie wierzę w to co jakas tam Pani Krysia pisze to jest nie normalne Ja na Piotrka zlego slowa powiedziec nie moge zamowilem elementy korkowe do budowy rekojesci i drewniany insert pod skss Piotrek ogarnął mi temat w tydzien sam bylem w szoku Share this post Link to post Share on other sites
blackabyss 413 Report post Posted April 19, 2015 Tony1983 to nie kwestia wiary, a bardziej szczescia, ktore akurat Ty miales. Ludzie nie pisza sobie tutaj by nabijac posty, po prostu niektorym konczy sie cierpliwosc i puszczaja nerwy. Share this post Link to post Share on other sites
no name 1,081 Report post Posted April 19, 2015 Tony1983 to nie kwestia wiary, a bardziej szczescia, ktore akurat Ty miales. Ludzie nie pisza sobie tutaj by nabijac posty, po prostu niektorym konczy sie cierpliwosc i puszczaja nerwy. no nie wiem ;) byc może :) ja tam zlego slowa nie moge powiedziec i życzę wszytkim tak udanej i szybkiej wspolpracy Share this post Link to post Share on other sites
KLANAD 194 Report post Posted April 19, 2015 no nie wiem ;) byc może :) ja tam zlego slowa nie moge powiedziec i życzę wszytkim tak udanej i szybkiej wspolpracy No to się ciesz kolego że miałeś to szczęście Share this post Link to post Share on other sites
MIGOTKA 977 Report post Posted April 19, 2015 Smutne jest że dobry fachowiec pieprzy spbie opinie nieterminowymi wykonaniami ( i dziecinnym tłumaczeniem sie z tego) oraz fochami. Tym bardziej że ludzie zwykle sprawdzają na necie opinie o swoim przyszłym budowniczym ( a przynajmniej znaczana większość zainteresowanych) Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted April 19, 2015 Myślę że pora zamknąć ten wątek. Od wielu miesięcy przestał on być wątkiem autorskim (merytorycznie nic się w nim nie dzieje) a stał się wątkiem reklamacyjnym. Wątek istniał przez parę lat, dorobił się blisko siedemdziesięciu stron. O tytułowej pracowni padały tu różne opinie - i dobre, i złe. Dlatego nie będę go usuwał tylko zostawię tak jak jest i niech każdy wyrobi sobie własne zdanie. Share this post Link to post Share on other sites