Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

Recommended Posts

Kolega zamówił dwa kijki podlodowe. Miały przyjść za pobraniem(tak sie dogadali telefoniczni)
Potem byla cala historia. Poczta ,wirus.
Trzecia zima juz jak wedek nie ma :p

Osobiscie tez zamawiałem wedki podlodowe i dotarły. Prawie zgodnie z umową.

Tak że jak komu przypadnie. Edited by MIGOTKA

2 Pracownia istnieje kupe lat i zgrzyty ktore wyszły to ulamek tego ile sprzetu wychodzi z pracowni

"PAŃSKIE" wyroby w takim razie czeka świetlana przyszłość.

Nic nie zamawiałem i na pewno nie zamówię

Pozdrawiam,

Sławek

Kolega zamówił

To może niech kolega się wypowie a nie adwokat jego :-)

Wysłane z mojego XT1032 za pomocą Tapatalk 2

To może niech kolega się wypowie a nie adwokat jego :-)
Wysłane z mojego XT1032 za pomocą Tapatalk 2

Tia

ja probowalem (z naciskiem na probowalem) zamowic woblery, obsluga i podejscie do klienta sa beznadziejne, odradzam

@pitt pisałes to 3 lata temu na forum kleniowym i tutaj tez ,uwierz nie musisz pisac co jakis czas tego samego ze nie przyjołem zamowienia na 5 woblerkow ,wiesz ze sprawe chciałem załatwic ujołes sie honorem i ok miałes takie prawo

Ja chciałem żywic blanki i komponenty. Nie ukrywam chciałem skorzystać z rabatu dla rodbuiderow z jb.pl Zostałem poinformowany ze jest taki zapiernicz w pracowni ze handel został zawieszony... W sumie podejście z jednej strony ok bo nie byłem zwodzony . Ale z drugiej strony jak coś jest na stronie i są tam ceny to.....

@Tomasz ceny sa dla ludzi ktorzy chca sobie przeliczyc budowe kija ,to jest strona z komponetami do budowy wedek nie sklep internetowy

"PAŃSKIE" wyroby w takim razie czeka świetlana przyszłość.

Nic nie zamawiałem i na pewno nie zamówię

Pozdrawiam,

Sławek

a ja nie sprzedam

wiec po co ta dyskusja

@Tomasz ceny sa dla ludzi ktorzy chca sobie przeliczyc budowe kija ,to jest strona z komponetami do budowy wedek nie sklep internetowy

Rozumiem ... Tylko skąd rabat dla rodbuiderow w dziale hand made ? ☺ a ceny balanków były... Zaje**** i bez rabatu

jakie zamówienie? podstawowa forma komunikacji mailowej z klientem jest czymś tak kosmicznym jak lot na saturn, terminowość to mżonka a obsługa klienta urąga podstawom handlu i uslug ... jednym slowem odradzam

Rozumiem ... Tylko skąd rabat dla rodbuiderow w dziale hand made ? ☺ a ceny balanków były... Zaje**** i bez rabatu

@Tomasz to było ja powstała pracownia ,pózniej musiałem sie wycofac bo nie da rady wszystkiego ogarnac

jakie zamówienie? podstawowa forma komunikacji mailowej z klientem jest czymś tak kosmicznym jak lot na saturn, terminowość to mżonka a obsługa klienta urąga podstawom handlu i uslug ... jednym slowem odradzam

Odmówiłem sporo zamówien bo nie mam fabryki i nie robie wobkow w tysiacach ,i to trzeba zrozumiec ,to nie market ze zaswieci sie złotowkami i  ma byc ,kazdy produkt wymaga czasu zeby go wykonac

Odmówiłem sporo zamówien bo nie mam fabryki i nie robie wobkow w tysiacach ,i to trzeba zrozumiec ,to nie market ze zaswieci sie złotowkami i  ma byc ,kazdy produkt wymaga czasu zeby go wykonac

Jeżeli interes kwitnie a Pan się nie wyrabia z zamówieniami to może warto pomyśleć o zatrudnieniu pracownika :) ? Z góry zaznaczam piszę bez ironii.

Twórca ma prawo odmówić przyjecia zamówienia i tyle. Piotr Matusiak nie jest sprzedawcą, jest wytwórcą. Co innego sklep z mydłem i powidłem, a co innego człowiek, który tworzy.

Edited by yankis

Twórca ma prawo odmówić przyjecia zamówienia i tyle. Piotr Matusiak nie jest sprzedawcą, jest wytwórcą. Co innego sklep z mydłem i powidłem, a co innego człowiek, który tworzy.

Noooo, niezły z niego Michał Anioł  :lol:  :lol:  :lol:

Ludzie, ale jaja :doh:

Nie przeszkadzajmy w tym wątku i w takim układzie pozwólmy tworzyć. 

Guest Piokowal

Dlaczego cholerny los tak się uwziął na tą pracownię z Kielc i inną z Rzeszowa ? Dlaczego okrutny los oszczędził Matuszewskiego,Zielińskiego,Grocholę,Kawalca,Masiaka,Kasprzyka,Lipca,Mańczaka itp ??? Przypadek ???

Ktoś mi odpowie sensownie ?

Dlaczego cholerny los tak się uwziął na tą pracownię z Kielc i inną z Rzeszowa ? Dlaczego okrutny los oszczędził Matuszewskiego,Zielińskiego,Grocholę,Kawalca,Masiaka,Kasprzyka,Lipca,Mańczaka itp ??? Przypadek ???

Przepraszam. Zgubiłem się. Co ty pitolisz? Na jaką z Rzeszowa? Może nie czytałeś dokładnie. Ale w większości wątków każdej pracowni się oberwało.

A te którym się oberwało przestały się udzielać w swoich wątkach prawie wogole.

A poza wszystkim. NIe myli się ten kto nic nie robi. Proponuję pootwierać swoje sklepy, pracownie, warsztaty. A po paru latach przeczytać raz jeszcze wszystkie te narzekania. :)

Edited by Kilobear

Zle to napisałem ,nie odmowiłem bo jestem Michał anioł ,a dlatego ze w danym momecie nie byłem w stanie zrealizowac zamowienia ,i jak wczesniej pisałem wobki sa na sklepach i odsyłałem do sklepow .

Nie wybieram klijetow ten dostanie a ten nie ,jak cos zostawało to w dobrej cenie wystawiałem na giełdzie ,wiec nie rozumie oburzenia w przypadku jesli odmawiam zamowienie ,z pracowni wychodzi tyle towaru ile jestem w stanie przerobic --nie kupuje gotowego produktu i odsprzedaje tylko musze go wykonac od podstaw

Noooo, niezły z niego Michał Anioł  :lol:  :lol:  :lol:

Ludzie, ale jaja :doh:

Nie przeszkadzajmy w tym wątku i w takim układzie pozwólmy tworzyć. 

Pewnie nawet kolego nie masz zielonego pojecia jak to wyglada od zaplecza :doh: i cza sie puknac w głowke zanim sie cos napisze ,pracownia to nie super sam tu sie zapitala a nie sciaga towar z połki i wysyła

Pewnie nawet kolego nie masz zielonego pojecia jak to wyglada od zaplecza :doh: i cza sie puknac w głowke zanim sie cos napisze ,pracownia to nie super sam tu sie zapitala a nie sciaga towar z połki i wysyła

Uważaj, aby ktoś ciebie nie puknął w głowę:

- za ten szacunek którego oczekujesz a sam "nie dajesz",

- za tą pokorę której u ciebie na próżno szukać,

- za chamstwo które wytykasz, a którym sam emanujesz.

Pozdrawiam,

Sławek

Ja nie rozumiem jednej rzeczy. Jak ktoś jest niezadowolony, to po co o tym pisać, pisać i pisać.

Po co teksty typu "Jesteś zjebany nic od Ciebie nie kupię". Jeden post wystarczy, typu "Wędki doszły nie w określonym czasie, nie polecam".

Jedyne co ktoś może odpowiedzieć, to po prostu nie kupuj.

Jeżeli komuś coś nie pasuje, to niech skorzysta z usług innej pracowni na przyszłość i tyle.

Bo są mało aktywni na j.pl

(oczywiście żartowałem)

Edited by krzychun

Większośc osób które tu piszą nie zamawiały wędek u Matusiaka ( ciekawe czy gdziekolwiek zamawiali ) ja miałem okazję współpracy z kilkoma pracowniami i nie pamietam żebym sie nie przyjebał do czegoś , było raz lepiej raz gorzej, teraz np wiem że wedki na otwarcie szczupakowego nie zamówie pod koniec marca bo stres będzie niesamowity :) podlodówki w listopadzie itd.

Panowie to jest specyficzny "zawód" to nie fabryka że codziennie 10 h kręci się omotki, ja oczywiście nie mówie o sytuacji gdzie ktoś zapłacił i nic nie dostał, to jest zwykły wał i za takie coś to worek, nie wiem jak tutaj było.

ps, taka moja propozycja że jak ktoś chce jechac w jakimkolwiek wątku kręcących wędki to niech pisze konretnie - zamówiłem wędkę x, zapłaciłem wtedy i wtedy i nie dostałem towaru.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...