Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

Recommended Posts

Początki to moze były dobre w wykonaniu Pana Matusiaka ale jak został aktorem to już wiecie sami.Aktorstwo jest krótkie ,zawsze może zastąpić go drugi aktor.

krystiano1981 idź spać .

Krystiano1981 Ty już wypadłeś bo się przyznałeś.Nawet nie wiedziałeś inteligencja Twoja jest po drugiej stronie szukaj jej i napisz.Nie odzywaj się przemyśl a potem coś napisz..

Dla mnie najbardziej na tym forum zabłysnął Tomy Zocha dupcocha.Mam rodzinę w Toruniu i myślę że nawiążemy konktakt bo szykuje mi sę wesele w Toruniu.Dasz na Siebie namiary.

Ja bym poszedł na ryby tylko lodu nie ma .A ci co maja a sprzet zamówili to siedzą w domu.Bo czym tu łowić.

Jeżeli nie jesteście tchórzami to napiszcie jak sprawy się mają w realizacji waszego sprzetu.To wasze pieniądze.Nie bujcie się komuny nie ma.

Wookash jak bedziesz do ikry to z Tobą pogadam ale idz spać bo glupol jesteś .Nie podejmuj wątku

Chwastem jestes z Kielc nie odzywaj Sę.

Dla chcącego nic trudnego bałałajkę w zamian można kupić i od biedy połowić. Siejesz zamęt zrobiłeś się już nudny i monotematyczny. EOT.

Krystiano1981 Ty już wypadłeś bo się przyznałeś.Nawet nie wiedziałeś inteligencja Twoja jest po drugiej stronie szukaj jej i napisz.Nie odzywaj się przemyśl a potem coś napisz..

Chłopie nie widzisz że twoja bezsensowna pisanina zaczyna,co niektórych nudzić?Konkurujesz do miana "pierwszego trolla" forum?

W dupie mam to czy Matusiak skrzywdził cię w seminarium,nie zrobił zamówionego kija czy może w jakiś inny sposób spowodował wylewanie przez ciebie jadu w jego kierunku.W dupie mam,także to co myślisz o mojej inteligencji.

Zachowujesz się jak pies zerwany z łańcucha,twoje pierdolamento jest "płytkie" jak ty sam.

Bez odbioru.

:D mi tu zazdrością wieje i to bezapelacyjnie, zaplatal się Piotrek i może nie do końca fair zagrał kilka razy nie da się ukryć ale widać że niektórzy zatrzymali się w rozwoju na poziomie średniowiecza i chętnie by go ukamienowali i zlinczowali wykorzystując sytuację, oczywiście standardowo osoby z tematem niezwiązane i nie mające z tematem nic wspólnego, no i najważniejsze osoby anonimowe ale co tu dużo wymagać jak się z tatą w jednej wannie kompalo do 16ego roku życia to później moc i odwaga jest tylko przed monitorem jako anonim.

kondzio77  nic do Ciebie  nie mam nawewt więcej powiem podobają mi sie filmy z Twoim udziałem .Bratem ani ciotką tez nie jestem  ale klientem bylem tylko kasy nie wpłaciłem  dlatego wiem w czym rzecz.Nie lubicie takich co od razu nie płacą  a takich co zapłacą  to  mozna z nimi zabawić sie  krecić  czyli muszą być posluszni i czekać aż jaśnie pan zadecyduje  robić czy nie robić .Moze w rosyjską ruletkę gracie na kogo wypadnie to wysyłamy.Myśle że więcej osób tu się odezwie na ten temat.

Klientem byłeś, tylko kasy nie wpłaciłeś, no ciekawe.

A tu kilka dni temu pisałeś coś innego, więc dlaczego kłamiesz? :angry:

Prawdziwe wejscie smoka.Kiedys chcialem zamowic u pana matusiaka wedki podlodowe jak i kiwoki wedki mowil ze zrobi ale kiwokow nie .Wiec odpuscilem .Widze ze dobrze postapilem bo bym mial problem jak pani krysi maz.Ale czytajac tu kolegow wpisy i wypowiedzi to mysle ze Pan Matusiak zrechabilituje sie i maz bedzie zadowolony jak i tez Pani Krysia.

kondzio77  nic do Ciebie  nie mam nawewt więcej powiem podobają mi sie filmy z Twoim udziałem .Bratem ani ciotką tez nie jestem  ale klientem bylem tylko kasy nie wpłaciłem  dlatego wiem w czym rzecz.Nie lubicie takich co od razu nie płacą  a takich co zapłacą  to  mozna z nimi zabawić sie  krecić  czyli muszą być posluszni i czekać aż jaśnie pan zadecyduje  robić czy nie robić .Moze w rosyjską ruletkę gracie na kogo wypadnie to wysyłamy.Myśle że więcej osób tu się odezwie na ten temat.

No widzisz kija z pracowni nie miałeś bo za darmo nic nie ma.

Skąd wiesz co ja lubię a co nie?

Wyskoczyłaś w tym wątku jak Filip z konopi.Piszesz ok 10 postów jeden po drugim,odczuwam tu chęć podtrzymania tej atmosfery z twojej strony.

W ręcz czuje się twoje nabuzowanie.Nie wspomnę o ironii w twoich wypowiedziach.

Wydaje mi się ze to co zostało już powiedziane to wystarczy!.Czy nadal będziesz kopał leżącego?

Też nie podoba mi się ta cała sytuacja i  podejście Piotrka,ale ja już nie mam na to wpływu!

A tak dla Twojej informacji to od dwóch lat nie współpracuje z Piotrkiem.

Wiec jak będziesz pisał z rozbiegu kolejne posty to pisz w liczbie pojedynczej.

Ps.Daj sobie spokój.Rozgłos już masz.Kilka postów złapałeś czego chcesz więcej?

Edited by kondzio 77

hanssolo, dzieciaku wdech  i wydech później spacerek, odejdź od kompa bo masz już dość.

ps. masz, napewno Ci sie przyda = , . ę,ą,ć,ż,ź ? !

Bazyloss jestem z Tobą nie ma potrzeby usuwania niech w końcu wszyscy wiedzą jak naprawdę jest.

mam swoje zdanie na temat oraz w kwestii usuwania czegokolwiek z forum, ale nie podpinaj mnie Kolego :)

Dziękujemy Darku :)

Podziękujmy Remkowi za szybką reakcje :)

Ale tak na prawde, sam sobie na to ciężko zapracował :D

A przy okazji.

Nie byłem, nie jestem i nie będę nigdy klientem tej pracowni. Za dużo tych nie zadowolonych klientów. Nie mniej jednak, kijki mi się zawsze podobały, dokładnie styl jaki lubię. Wolę jednak nabyć taki kijek z drugiej ręki. Jeśli chodzi o usunięcie wątku, to też uważam że powinien zostać, bo jest to własność wszystkich użytkowników którzy pisali tu swoje pochlebne i mniej pochlebne opinie o tej pracowni.

Do wszystkich 'dyskutantów' - jeżeli nie macie do powiedzenia nic konkretnego nt. pracowni Matusiak, to nie zabierajcie głosu.

Wszelkie posty nie związane z pracą tej pracowni będą usuwane.

Jak ktoś jest winny kasę to sprawę oddaje się do prawnika a nie pisze na forum.Zakładam że część z tych ludzi jest faktycznie pokrzywdzona ale nie cięcie takich wywodów tworzy furtkę dla osobników mających być może inne porachunki z Piotrkiem.Niekoniecznie związane z wędkami czy nawet z wędkarstwem. 

Witam wszystkich zainteresowanych jak ktos nazwał gównoburzą,ktora nic nie znaczy i zrobiło sie bardzo chamsko

wiec kilka słów wyjaśnień

1 To ja osobiscie zakładałem watek o pracowni jak i o woblerach nie forumowicze i moge je usunac

2 Pracownia istnieje kupe lat i zgrzyty ktore wyszły to ulamek tego ile sprzetu wychodzi z pracowni

3 Jak zwykle dyskutuja osoby ktore nigdy nic nie zamowiły w pracowni

4 Dla zainteresowanych spraw z obrywkami było około 20 w całej działalnosci pracowni ,ale tylko ten co nic nie robi sie nie potyka

5 O zamknieciu wątków jeszcze nie zdecydowałem ale widze ze powoli nie ma panowania nad tym co tu sie dzieje i mozna oplówac wszystkich be konsekwecji

To na razie tyle ,zostało sporo do przemyslenia ,nie bede siedział i czytał takich rzeczy bo wiele jest kłamstwa i sytuacji  wyssanych z palca tak jak ktos to ładnie zaznaczył troli

3 Jak zwykle dyskutuja osoby ktore nigdy nic nie zamowiły w pracowni

ja probowalem (z naciskiem na probowalem) zamowic woblery, obsluga i podejscie do klienta sa beznadziejne, odradzam

Ja chciałem żywic blanki i komponenty. Nie ukrywam chciałem skorzystać z rabatu dla rodbuiderow z jb.pl Zostałem poinformowany ze jest taki zapiernicz w pracowni ze handel został zawieszony... W sumie podejście z jednej strony ok bo nie byłem zwodzony . Ale z drugiej strony jak coś jest na stronie i są tam ceny to..... Edited by Tomasz eS

u Piotrka zamawiałem kilka wędek podlodowych oraz troche wobków boleniowych i sumowych,wszystko na czas.

Ja zamawiałem od Pana Piotra 2 woblery jaziowe, jakiś czas to trwało (ok miesiąca), ale woblerki do mnie doszły i to jeszcze z paczką agrafek za zwłokę.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...