hanssolo 0 Report post Posted January 30, 2015 Początki to moze były dobre w wykonaniu Pana Matusiaka ale jak został aktorem to już wiecie sami.Aktorstwo jest krótkie ,zawsze może zastąpić go drugi aktor. krystiano1981 idź spać . Krystiano1981 Ty już wypadłeś bo się przyznałeś.Nawet nie wiedziałeś inteligencja Twoja jest po drugiej stronie szukaj jej i napisz.Nie odzywaj się przemyśl a potem coś napisz.. Share this post Link to post Share on other sites
hanssolo 0 Report post Posted January 30, 2015 Chyba że na kijaszka czekasz całą noc od Pana Piotrka to sorry. Share this post Link to post Share on other sites
Wookash 60 Report post Posted January 30, 2015 Ja pitolę chłopy idźcie na ryby. Share this post Link to post Share on other sites
hanssolo 0 Report post Posted January 30, 2015 Dla mnie najbardziej na tym forum zabłysnął Tomy Zocha dupcocha.Mam rodzinę w Toruniu i myślę że nawiążemy konktakt bo szykuje mi sę wesele w Toruniu.Dasz na Siebie namiary. Ja bym poszedł na ryby tylko lodu nie ma .A ci co maja a sprzet zamówili to siedzą w domu.Bo czym tu łowić. Jeżeli nie jesteście tchórzami to napiszcie jak sprawy się mają w realizacji waszego sprzetu.To wasze pieniądze.Nie bujcie się komuny nie ma. Wookash jak bedziesz do ikry to z Tobą pogadam ale idz spać bo glupol jesteś .Nie podejmuj wątku Chwastem jestes z Kielc nie odzywaj Sę. Share this post Link to post Share on other sites
Wookash 60 Report post Posted January 30, 2015 Dla chcącego nic trudnego bałałajkę w zamian można kupić i od biedy połowić. Siejesz zamęt zrobiłeś się już nudny i monotematyczny. EOT. Share this post Link to post Share on other sites
krystiano1981r 3,001 Report post Posted January 30, 2015 Krystiano1981 Ty już wypadłeś bo się przyznałeś.Nawet nie wiedziałeś inteligencja Twoja jest po drugiej stronie szukaj jej i napisz.Nie odzywaj się przemyśl a potem coś napisz.. Chłopie nie widzisz że twoja bezsensowna pisanina zaczyna,co niektórych nudzić?Konkurujesz do miana "pierwszego trolla" forum? W dupie mam to czy Matusiak skrzywdził cię w seminarium,nie zrobił zamówionego kija czy może w jakiś inny sposób spowodował wylewanie przez ciebie jadu w jego kierunku.W dupie mam,także to co myślisz o mojej inteligencji. Zachowujesz się jak pies zerwany z łańcucha,twoje pierdolamento jest "płytkie" jak ty sam. Bez odbioru. Share this post Link to post Share on other sites
fish28 3,805 Report post Posted January 30, 2015 Ty hamsolo, coś czuje że dzisiaj bana zarobisz, pajacu. Share this post Link to post Share on other sites
hanssolo 0 Report post Posted January 30, 2015 Wookash nie zacieraj bo w lipcu będę i powiesz co innego .Proszę następnego . Share this post Link to post Share on other sites
Profil_Nieaktywny 3,133 Report post Posted January 30, 2015 :D mi tu zazdrością wieje i to bezapelacyjnie, zaplatal się Piotrek i może nie do końca fair zagrał kilka razy nie da się ukryć ale widać że niektórzy zatrzymali się w rozwoju na poziomie średniowiecza i chętnie by go ukamienowali i zlinczowali wykorzystując sytuację, oczywiście standardowo osoby z tematem niezwiązane i nie mające z tematem nic wspólnego, no i najważniejsze osoby anonimowe ale co tu dużo wymagać jak się z tatą w jednej wannie kompalo do 16ego roku życia to później moc i odwaga jest tylko przed monitorem jako anonim. Share this post Link to post Share on other sites
fish28 3,805 Report post Posted January 30, 2015 kondzio77 nic do Ciebie nie mam nawewt więcej powiem podobają mi sie filmy z Twoim udziałem .Bratem ani ciotką tez nie jestem ale klientem bylem tylko kasy nie wpłaciłem dlatego wiem w czym rzecz.Nie lubicie takich co od razu nie płacą a takich co zapłacą to mozna z nimi zabawić sie krecić czyli muszą być posluszni i czekać aż jaśnie pan zadecyduje robić czy nie robić .Moze w rosyjską ruletkę gracie na kogo wypadnie to wysyłamy.Myśle że więcej osób tu się odezwie na ten temat. Klientem byłeś, tylko kasy nie wpłaciłeś, no ciekawe. A tu kilka dni temu pisałeś coś innego, więc dlaczego kłamiesz? :angry: Prawdziwe wejscie smoka.Kiedys chcialem zamowic u pana matusiaka wedki podlodowe jak i kiwoki wedki mowil ze zrobi ale kiwokow nie .Wiec odpuscilem .Widze ze dobrze postapilem bo bym mial problem jak pani krysi maz.Ale czytajac tu kolegow wpisy i wypowiedzi to mysle ze Pan Matusiak zrechabilituje sie i maz bedzie zadowolony jak i tez Pani Krysia. Share this post Link to post Share on other sites
kondzio 77 1,113 Report post Posted January 30, 2015 (edited) kondzio77 nic do Ciebie nie mam nawewt więcej powiem podobają mi sie filmy z Twoim udziałem .Bratem ani ciotką tez nie jestem ale klientem bylem tylko kasy nie wpłaciłem dlatego wiem w czym rzecz.Nie lubicie takich co od razu nie płacą a takich co zapłacą to mozna z nimi zabawić sie krecić czyli muszą być posluszni i czekać aż jaśnie pan zadecyduje robić czy nie robić .Moze w rosyjską ruletkę gracie na kogo wypadnie to wysyłamy.Myśle że więcej osób tu się odezwie na ten temat. No widzisz kija z pracowni nie miałeś bo za darmo nic nie ma. Skąd wiesz co ja lubię a co nie? Wyskoczyłaś w tym wątku jak Filip z konopi.Piszesz ok 10 postów jeden po drugim,odczuwam tu chęć podtrzymania tej atmosfery z twojej strony. W ręcz czuje się twoje nabuzowanie.Nie wspomnę o ironii w twoich wypowiedziach. Wydaje mi się ze to co zostało już powiedziane to wystarczy!.Czy nadal będziesz kopał leżącego? Też nie podoba mi się ta cała sytuacja i podejście Piotrka,ale ja już nie mam na to wpływu! A tak dla Twojej informacji to od dwóch lat nie współpracuje z Piotrkiem. Wiec jak będziesz pisał z rozbiegu kolejne posty to pisz w liczbie pojedynczej. Ps.Daj sobie spokój.Rozgłos już masz.Kilka postów złapałeś czego chcesz więcej? Edited January 30, 2015 by kondzio 77 Share this post Link to post Share on other sites
Jeziorm 1 294 Report post Posted January 30, 2015 hanssolo, dzieciaku wdech i wydech później spacerek, odejdź od kompa bo masz już dość. ps. masz, napewno Ci sie przyda = , . ę,ą,ć,ż,ź ? ! Share this post Link to post Share on other sites
fish28 3,805 Report post Posted January 30, 2015 Napisałem do Remka w sprawie tego trola, zobaczymy co z nim zrobi :) Share this post Link to post Share on other sites
BazyL 3,461 Report post Posted January 30, 2015 Bazyloss jestem z Tobą nie ma potrzeby usuwania niech w końcu wszyscy wiedzą jak naprawdę jest. mam swoje zdanie na temat oraz w kwestii usuwania czegokolwiek z forum, ale nie podpinaj mnie Kolego :) Share this post Link to post Share on other sites
fish28 3,805 Report post Posted January 30, 2015 No i po trolu :D Share this post Link to post Share on other sites
krystiano1981r 3,001 Report post Posted January 30, 2015 No i po trolu :D Dziękujemy Darku :) Share this post Link to post Share on other sites
filser 887 Report post Posted January 30, 2015 Poszedł spać . Share this post Link to post Share on other sites
fish28 3,805 Report post Posted January 30, 2015 Dziękujemy Darku :) Podziękujmy Remkowi za szybką reakcje :) Ale tak na prawde, sam sobie na to ciężko zapracował :D A przy okazji. Nie byłem, nie jestem i nie będę nigdy klientem tej pracowni. Za dużo tych nie zadowolonych klientów. Nie mniej jednak, kijki mi się zawsze podobały, dokładnie styl jaki lubię. Wolę jednak nabyć taki kijek z drugiej ręki. Jeśli chodzi o usunięcie wątku, to też uważam że powinien zostać, bo jest to własność wszystkich użytkowników którzy pisali tu swoje pochlebne i mniej pochlebne opinie o tej pracowni. Share this post Link to post Share on other sites
mario 2,173 Report post Posted January 30, 2015 Do wszystkich 'dyskutantów' - jeżeli nie macie do powiedzenia nic konkretnego nt. pracowni Matusiak, to nie zabierajcie głosu. Wszelkie posty nie związane z pracą tej pracowni będą usuwane. Share this post Link to post Share on other sites
Tomy 21,762 Report post Posted January 30, 2015 Jak ktoś jest winny kasę to sprawę oddaje się do prawnika a nie pisze na forum.Zakładam że część z tych ludzi jest faktycznie pokrzywdzona ale nie cięcie takich wywodów tworzy furtkę dla osobników mających być może inne porachunki z Piotrkiem.Niekoniecznie związane z wędkami czy nawet z wędkarstwem. Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted January 30, 2015 Witam wszystkich zainteresowanych jak ktos nazwał gównoburzą,ktora nic nie znaczy i zrobiło sie bardzo chamsko wiec kilka słów wyjaśnień 1 To ja osobiscie zakładałem watek o pracowni jak i o woblerach nie forumowicze i moge je usunac 2 Pracownia istnieje kupe lat i zgrzyty ktore wyszły to ulamek tego ile sprzetu wychodzi z pracowni 3 Jak zwykle dyskutuja osoby ktore nigdy nic nie zamowiły w pracowni 4 Dla zainteresowanych spraw z obrywkami było około 20 w całej działalnosci pracowni ,ale tylko ten co nic nie robi sie nie potyka 5 O zamknieciu wątków jeszcze nie zdecydowałem ale widze ze powoli nie ma panowania nad tym co tu sie dzieje i mozna oplówac wszystkich be konsekwecji To na razie tyle ,zostało sporo do przemyslenia ,nie bede siedział i czytał takich rzeczy bo wiele jest kłamstwa i sytuacji wyssanych z palca tak jak ktos to ładnie zaznaczył troli Share this post Link to post Share on other sites
pitt 3,148 Report post Posted January 30, 2015 3 Jak zwykle dyskutuja osoby ktore nigdy nic nie zamowiły w pracowni ja probowalem (z naciskiem na probowalem) zamowic woblery, obsluga i podejscie do klienta sa beznadziejne, odradzam Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted January 30, 2015 (edited) Ja chciałem żywic blanki i komponenty. Nie ukrywam chciałem skorzystać z rabatu dla rodbuiderow z jb.pl Zostałem poinformowany ze jest taki zapiernicz w pracowni ze handel został zawieszony... W sumie podejście z jednej strony ok bo nie byłem zwodzony . Ale z drugiej strony jak coś jest na stronie i są tam ceny to..... Edited January 30, 2015 by Tomasz eS Share this post Link to post Share on other sites
tibhar 757 Report post Posted January 30, 2015 u Piotrka zamawiałem kilka wędek podlodowych oraz troche wobków boleniowych i sumowych,wszystko na czas. Share this post Link to post Share on other sites
tebe 342 Report post Posted January 30, 2015 Ja zamawiałem od Pana Piotra 2 woblery jaziowe, jakiś czas to trwało (ok miesiąca), ale woblerki do mnie doszły i to jeszcze z paczką agrafek za zwłokę. Share this post Link to post Share on other sites