Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

Recommended Posts

Jakoś nie wierzę w żadną Kryche Maryche. Sporo krytykujacych anonimów z 5 postami. Takie bicie piany widzę. Nikogo nie bronię, ale wyskoczy jakaś "Krysia" i poleciało. Coś za czesto sprawy są załatwiane na forum. To można załatwić przecież drogą prawną. Nie bardzo to rozumiem.

Juz mialam sie wylogowac a znow trafilam  na yankis .Krycha to ja jestem  a ze ty wolisz maryche to trudno.Nie jakas Krysia tylko Krystyna Łabuć  znowu jakis niedowiarek albo poslaniec   masz nr. tel . meil o ci chodzi czlowieku  wiem ze dzis sobota ale ocknij sie.

Ja to bym się pod ziemie zapadł ze wstydu, jak by moja żona w moim imieniu takie sprawy załatwiała, serio:)

Trzeba patrzec na pozytywne strony calego zamieszania, nim sie obejrzymy to pani Krysia bedzie miala 2k postow, siedziala jak my do rana na forum i krecila meza zeby po kryjomu jakis kijek zamowic :) . P.Krystyno zycze wszytskiego naj. :)

@Yankis przelec moze watek zanim zaczniesz pisac, zanim ktos pisze na forum dobija sie drzwiami i oknami a odzewu brak.

Ja mimo wszytsko nadal wierze w Matusiaka, odwala kaszane straszna ale mam nadzieje ze sie ogarnie.Piekne rzeczy robi i z gadki tez taki "swoj chlop" :) .

Dzis troche bedzie krotko i wczesnie bo obowiazki.Jezeli chodzi o mojego meza to moze sciagnie do domu o 1 w nocy lub nad ranem ponoc trudne warunki na drodze jak i u nas ciagle pada snieg.Od piatku w nocy mial wyjazd no taka praca ale dla wszystkich zainteresowanych od poniedzialku bedzie mial urlop takze bedzie w domu .Piecia nie znasz sprawy a nie wstyd ci jak zone krecisz mysle ze twoja zona nic nie wie o zakupionych zabawkach bo bys tylko sobie pomarzyl.Wszem i wobec oswiadczam ze Pan Matusiak moze dobry fachman w tej dziedzinie tych waszych meskich zabawek ale na litosc wejscie sie dogadajdzie a nie bawicie sie jak chlopcy w piaskownicy .Takie chlopy a chyba jestescie gorsze niz baby.

Pani Krysiu, rozumiem Panią ale wydaje mi się że raz wystarczy coś napisać. Sprawę znamy, czekamy na ustosunkowanie się drugiej stron. Podburzenie to nie ta droga.  Kulturę, nawet w tej sytuacji, należy zachować do końca.

Poza tym w waszym przypadku sugeruję sprawę załatwić w sposób bardziej cywilizowany. Pierwszy lepszy adwokat puści tą pracownię z torbami. Zrobienie tu zamieszania nic nie da. Kara i tak będzie nieadekwatna do winy.

A tak, Pani będzie mieć satysfakcję, może też uzyska pani odszkodowanie. A urząd skarbowy zainteresuje się dochodami i opodatkowaniem. Bo rozumiem że paragon zaliczkowy lub fakturkę lub inne potwierdzenie Pani ma.

Proszę pomyśleć nad takim rozwiązaniem. Taka delikatna sugestia. Nie tylko w Pani kierunku ale i wszystkich pokrzywdzonych.

hehehe nie wiem kto ci płaci kolego ale powinna sie tym zainteresowac skarbowka ,a zdanie sobie wyrobiłem o tobie expresowo Panie @bardziu na podstawie 2 wiadomosci na twoj temat i jakże ogromnego wkładu na tym forum ,jak sie jest na bezrobociu to ma sie sporoczasu na klepanie w klawiaturke i nie ma sie czym martwic bo nic wiecej nie trzeba robic ,czy sa prawdziwe tego nie wiem ale poszedłem twoja droga i uwiezyłem  ,co do pani Krystyny to nie mam takiej osoby w jakimkolwiek przyjetym zleceniu .

I dosc mam juz bycia pomiotem fachmanow forumowych z 5postami ,zazdrosci nie celebrytow (bo jak juz wczesniej puisałem ,zeby cos pokazac to trzeba cos potrafic )

PROSZE MODERATORA O USUNIECIE MOICH WATKOW Z WEDKAMI JAK I Z WOBLERAMI

Pozostałej zeszy wartosciowych ludzi na tym forum zycze dalszego rozwoju

Wszystkie osoby od ktore sie kontaktowały przez priv prosze o kontakt na piotrm75@op.pl

Do zobaczenia nad woda z wedkarskim pozdrowieniem

Skoro nie ma takiej Pani Krystyny to nie ma się czym przejmować. Niech sobie gadają. A ja myślę że można ją zweryfikować bo podała do siebie namiary. Skoro wywołała burzę która jest nieuzasadniona to także można sprawę z nią załatwić. Prawda?

Szanowny Panie Matusiak,

całe moje życie (wędkarskie również) uczę się pokory.

61 stron wątku i ZERO pokory (niezależnie od słuszności części wpisów).

Forma chęci "zakończenia bytu" na portalu jest tylko tego dobitnym potwierdzeniem.

Nie, nie do zobaczenia nad wodą.

Z wędkarskim pozdrowieniem

Sławek (nie Pan Sławek, zwykły Sławek)

w sumie to się nie dziwię, wątek trochę zaczął ciążyć :) , a zamówienia od tych "z kilkoma postami lub nieobecnych" i tak nagania "polityka informacyjna" z innego źródła

Bardzo się dziwię że tak to się dziwnie skończyło na forum mającym tysiące użytkowników(czyt.baza ludzi poszukujących doskonałości sprzętowej)często nie taniej...

...poprostu strzał w kolano...

ps.Mam ndzieję że to strzał w jedną nogę i uda się jeszcze powstać,czego życzę panu Piotrowi

Nie rośmieszaj mnie, jaki strzał w kolano. To bez tego forum już biznesu nie mozna prowadzić? Kupa śmiechu i ubaw po pachy :)

Nie rośmieszaj mnie, jaki strzał w kolano. To bez tego forum już biznesu nie mozna prowadzić? Kupa śmiechu i ubaw po pachy :)

Nikogo nie miałem zamiaru rozśmieszać,ale niektórzy sie cieszą nawet z mydła .Ale nie sądzisz chyba że ktoś (z poza tego forum)chcący zrobić sobie wędkę w pracowni x ,nie będzie szukać w sieci opini o tej pracowni...

Ps.jak myślisz dlaczego pan Piotr poprosił o usunięcie swoich wątków ?Mi osobiście nasuwa jeden wniosek NIE CHCE ŻEBY JEGO PRZYSZLI KLIJĘCI PRZECZYTALI OPINIE O JEGO PODEJŚCIU DO KLIJĘTA

...

Nikogo nie miałem zamiaru rozśmieszać,ale niektórzy sie cieszą nawet z mydła .Ale nie sądzisz chyba że ktoś (z poza tego forum)chcący zrobić sobie wędkę w pracowni x ,nie będzie szukać w sieci opini o tej pracowni...

Ps.jak myślisz dlaczego pan Piotr poprosił o usunięcie swoich wątków ?Mi osobiście nasuwa jeden wniosek NIE CHCE ŻEBY JEGO PRZYSZLI KLIJĘCI PRZECZYTALI OPINIE O JEGO PODEJŚCIU DO KLIJĘTA

...

"Klijęci" ? ;)

Teraz to żeś już kolego "przeniósł kwiata do większej donicy"...

Tak naprawde to Maciej1979 ma troszkę racji.Ja szukając wykonawcy swoich wędek zostałem skierowany na to forum i opinie wystawione przez innych kolegów a przeczytane tutaj wyrobiły mi opinie i przekreśliły pracownie takie jak ta.

Guest Piokowal

Tak naprawde to Maciej1979 ma troszkę racji.Ja szukając wykonawcy swoich wędek zostałem skierowany na to forum i opinie wystawione przez innych kolegów a przeczytane tutaj wyrobiły mi opinie i przekreśliły pracownie takie jak ta.

Zgadzam się w 100%. Tylko wytłumacz to niektórym stałym wyjadaczom na tym forum...

Dochodzę coraz bardziej do wniosku, że społeczeństwo wędkarskie to na prawdę straszny syf. Mega zawistny twór.

Ktoś zamówił kije i nie dostał ich w terminie, z drugiej strony wykorzystano czyjeś potknięcie i obsmarowywano mu tyłek za plecami.

Moim zdaniem nie ma co dalej się udzielać w tym wątku i mam nadzieję, że obie strony wyciągną odpowiednie wnioski.

Myślę że cała sprawa została pomyślnie załatwiona bo sądze ze pojawilyby sie nowe wątki.Chyba że sie mylę.Niech obie strony zabiorą głos.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...