MIKUL 43 Report post Posted July 7, 2014 Trąci chamówą do potencjalnych nabywców... niestety Share this post Link to post Share on other sites
krzychun 988 Report post Posted July 7, 2014 Terminy jak w Anosie na początku lat 90 tych. Share this post Link to post Share on other sites
Żbiku 3,636 Report post Posted July 7, 2014 Takie podejście całkowicie dyskwalifikuje tą pracownię (przez małe "p", bo na duże niestety nie zasługuje) w świecie rodbuildingu. Teraz Piotrze już nawet Twoje wysmienite wyroby nie podniosą całkowitej upadłości moralnej... Najlepiej chyba sprzedać co warte, zamknąć interes i pojechać na zasłużony urlop gdzieś na ryby, bo tylko to Ci pozostaje wg mnie... Pozdrawiam i powodzenia w dalszej walce z tym niedobrym dla Ciebie światem. Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted July 7, 2014 mimo Waszych szczerych obaw na brak pracy nie narzekam wręcz przeciwnie ,i nie będę właził nikomu w D......przez duże D bo to pracownia i tak nie powinien i wogule ,ludzie tez mam po 5 palców jak wszyscy nie jestem nad człowiekiem i nie dam sie zaszczuć ,niech każdy martwi się o swój biznes i będzie ok ,doradców zawsze jest wielu ,martwiących się o mnie jeszcze więcej,a może czas samemu zacząć coś robić niż snuć wnioski na czyjś temat Share this post Link to post Share on other sites
joza67 336 Report post Posted July 7, 2014 Takie podejście całkowicie dyskwalifikuje tą pracownię (przez małe "p", bo na duże niestety nie zasługuje) w świecie rodbuildingu. Teraz Piotrze już nawet Twoje wysmienite wyroby nie podniosą całkowitej upadłości moralnej... Najlepiej chyba sprzedać co warte, zamknąć interes i pojechać na zasłużony urlop gdzieś na ryby, bo tylko to Ci pozostaje wg mnie... Pozdrawiam i powodzenia w dalszej walce z tym niedobrym dla Ciebie światem. Tak sobie śledzę i czytam ten wątek zastanawiając się jednocześnie czy naprawdę wszyscy którzy tu zaglądają są tak bardzo niezadowoleni z pracy Piotra, jego poślizgów z terminami a nikt nie napisze niczego dobrego. Każdy potrafi kopać leżącego i dołożyć coś aby jego klęska była wielka. Kompletny brak wyrozumiałości ludzkiej jest przerażający w tych trudnych czasach. Jeżeli ktoś ma do kogoś jakiś problem, nie została wypełniona jakaś umowa to się idzie tam gdzie trzeba i załatwia jak trzeba a nie wypisuje na forum pierdoły i wylewa publicznie swoje żale licząc na poklask i współczucie. Dla mnie Piotr wykonał kilkanaście już wędek i nigdy nie było większych problemów czasami zdarzył się mały poślizg, czasami zamówienie zostało wykonane przed czasem. Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi mamy dwie ręce i jedno życie, które jeszcze trzeba podzielić pomiędzy pracę i rodzinę a i na przyjemności coś powinno zostać. Więc swoje spory niech strony załatwiają pomiędzy sobą bez zbędnych komentatorów którzy nie znają sprawy od podszewki. Dla wielu setek a może nawet tysięcy osób pracownia Piotra i tak pozostanie jedną z najlepszych w naszym kraju. Z pozdrowieniem dla wszystkich wypisujących pierdoły. Share this post Link to post Share on other sites
PocoLoco 249 Report post Posted July 7, 2014 (edited) Nie chodzi o to ze sa poślizgi ......chodzi o krętactwo bzdurne wymówki, nie wspomnę o traktowaniu klienta, "komuno pochodnie" dla mnie to niedopuszczalne. Edited July 7, 2014 by marius13 Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted July 7, 2014 Temat trzeba znać żeby sie udzielać ,a kasa i straszeniem to można było załatwiać sprawy na Ukrainie,dla mnie sprawa jest prosta i zamknięta,pewnie szkoda ze sie odbija takim echem ale z drugiej strony czegoś sie nauczyłem od dzis obsługuje tylko naprawy wędek budowanych w pracowni żadnych seryjnych wędek nie obsługuje Share this post Link to post Share on other sites
joza67 336 Report post Posted July 7, 2014 I tak powinno zostać seryjne wędki niech naprawiają seryjne serwisy ;) Share this post Link to post Share on other sites
PocoLoco 249 Report post Posted July 8, 2014 Panie Piotrze znam temat 2 wedki u pana zamawiałem, czekałem na nie 5 miesięcy zamiast 3 tygodni ....kretacz z pana i tyle. Share this post Link to post Share on other sites
Wookash 60 Report post Posted July 8, 2014 Jeju dajcie już spokój. Wylewacie publicznie brudy jak dzieci w piaskownicy. Ogólcie sobie jaja i załóżcie pampersy. Share this post Link to post Share on other sites
rózgaś 1,760 Report post Posted July 8, 2014 Poślizg się zdarzyć może ale robota prima sort. Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted July 8, 2014 Panie Piotrze znam temat 2 wedki u pana zamawiałem, czekałem na nie 5 miesięcy zamiast 3 tygodni ....kretacz z pana i tyle. Ta a ja u pana zamówiłem fujarkę której do dzisiaj nie mam ,następny anonimowy bohater ,jeśli sie rzuca to proszę sie przedstawić Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted July 8, 2014 Jeju dajcie już spokój. Wylewacie publicznie brudy jak dzieci w piaskownicy. Ogólcie sobie jaja i załóżcie pampersy. Bo mamy taka naturę ze lubimy sie nakręcać,a przecież napisałem ze temat zamknięty,i mimo przeciwności postępowania mam nadzieje ze kolega @ nixon69 będzie zadowolony ,(wedka odesłana naprawiona ) Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted July 8, 2014 Poślizg się zdarzyć może ale robota prima sort. Ta rynce 2 roboty w brud ,sumy smsy pisz kiedy będę a tu czasu niet Share this post Link to post Share on other sites
patronservice 4 Report post Posted July 8, 2014 Witam To i ja się dołączę, lecz nie będę nikogo obsmarowywał g.. tylko powiem tyle Piotrka znam dość długo i troszkę wyrobów które wyszły z jego rąk posiadam, wszystkie oczywiście rewelacyjne :) . W ostatnim czasie naprawiałem też wędkę do której górnego elementu kupić się nie dało ( starszy model Blue Rapid ) kijek jak nowy, śladów po złamaniu brak, naprawiona w expresowym tempie, przetestowana i będzie służyć nadal. I oczywiście dodam, że każda kolejna wędka którą będę chciał mieć będzie zbrojona przez Piotra. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
PocoLoco 249 Report post Posted July 8, 2014 Znajomi koledzy itp. sa zadowoleni... przeciętny klient jest zlewany a to on jest podstawowym koszykiem zamówieniowym .Mamy przykład kadzenia i lizusowstwa ....Niedlugo znowu ktoś tu będzie się domagać wykonania swojej już zapłaconej z góry usługi. Od taki urok tej zacnej pracowni. Share this post Link to post Share on other sites
Wookash 60 Report post Posted July 8, 2014 Nikomu nie kadzę i nie włażę w d. bez mydła uważam że takie sprawy powinny być załatwiane między sobą a nie prane publicznie. Z mojej strony EOT. Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted July 8, 2014 Znajomi koledzy itp. sa zadowoleni... przeciętny klient jest zlewany a to on jest podstawowym koszykiem zamówieniowym .Mamy przykład kadzenia i lizusowstwa ....Niedlugo znowu ktoś tu będzie się domagać wykonania swojej już zapłaconej z góry usługi. Od taki urok tej zacnej pracowni. Ale za to znanej ,napraw nie musiałem robić bo to żaden biznes czysta chęć pomocy która nie znaczy ze trzeba rzucić wszystko inne bo wędkę naprawić to najważniejsze,ale problem rozwiązany z naprawami jak i z wobkami ,to znaczy wobki będą wystawiane na giełdzie końcówki z każdej puli ,czasem w dobrej promocyjnej cenie moze jeszcze w tym tygodniu będą sumowe ze 20szt zostanie Share this post Link to post Share on other sites
Kerstein 5 Report post Posted July 8, 2014 No to jak będą jakieś w promocyjnej cenie to o jakies info proszę, może uda się je dolaczyc do mojego zamówienia pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted July 8, 2014 (edited) będą sumowe dwie wersje z normalnym i z łamanym sterem ilosc ograniczona ale ze 20szt zostanie w cenie 30zł szt pikni na PRIV co chcesz to sie dołoży Edited July 8, 2014 by matusiak Share this post Link to post Share on other sites
nixon69 18 Report post Posted July 9, 2014 (edited) Bo mamy taka naturę ze lubimy sie nakręcać,a przecież napisałem ze temat zamknięty,i mimo przeciwności postępowania mam nadzieje ze kolega @ nixon69 będzie zadowolony ,(wedka odesłana naprawiona ) Wędka dotarła, warunek progowy na dzień złożenia zamówienia usługi (jakość) jak najbardziej spełniony.. Odnosząc się do tych słow krytyki, które tu padły powiem, że paradoksalnie pomoże ona pracowni (tam była kierowana). Wystarczy wyciągać wnioski z tego co piszą klienci. pozdrawiam Edited July 9, 2014 by nixon69 Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted July 9, 2014 Dzieki za informacje Share this post Link to post Share on other sites
'mat 2,520 Report post Posted July 9, 2014 Piotr czy knoby do podwójnej korbki stellki millennijnej są do wykonania ? Czy se mogę pomarzyć tylko :wub: Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted July 9, 2014 Do wykonania wiec sie nie stresuj Share this post Link to post Share on other sites
'mat 2,520 Report post Posted July 9, 2014 Do wykonania wiec sie nie stresuj Szczegóły na priva na dniach napiszę , Dzięki :) Share this post Link to post Share on other sites