matusiak 467 Report post Posted February 22, 2013 I nastepne mixy [attachment=108786:IMAG1273.jpg] [attachment=108787:IMAG1270.jpg] [attachment=108788:IMAG1269.jpg] [attachment=108789:IMAG1266.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
krystiano1981r 3,001 Report post Posted February 22, 2013 wszystkie super,ale ten pierwszy,,,malinka ;) Share this post Link to post Share on other sites
mrWhite7 1,579 Report post Posted February 23, 2013 Kozackie wyroby , aż dech zapiera . Share this post Link to post Share on other sites
Rheinangler 4,851 Report post Posted February 23, 2013 I nastepne mixy IMAG1273.jpg IMAG1270.jpg IMAG1269.jpg IMAG1266.jpg Piotrek,- to już wygląda jak układanie parkietu :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted February 23, 2013 To testy dostosowania sie do korków w szachownice Share this post Link to post Share on other sites
Rheinangler 4,851 Report post Posted February 23, 2013 Aluzju paniał, czyli dla amatorów rzeczy w kratki ;) Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted February 23, 2013 Dokładnie ,robie to co ludzie chca ,choc nie zawsze sie podoba B) Share this post Link to post Share on other sites
Rheinangler 4,851 Report post Posted February 23, 2013 Pewnie Piotrze, że tak jest jak piszesz,- nie ma ogólnego gustu, jeden lubi małą czarna inny dodo-podobne wyroby i każdy ma do tego prawo i tak jest dobrze ;) choć większość mieści się pomiędzy tymi granicami... A inserty i tak robisz najlepsze jakie widziałem,- i już! Share this post Link to post Share on other sites
Karol Krause 2,804 Report post Posted March 1, 2013 (edited) Nowy projekcik z pracowni Piotra Matusiaka ;) CD XSL 2120M 3,05m 6-25gram. Wykonanie chmmmm..... REWELACYJNE Nie ma sie co rozpisywać - dziekuje serdecznie Piotr. :) Młody jest mega zadowolony :D :D :D Edited March 1, 2013 by Karol Krause Share this post Link to post Share on other sites
mrWhite7 1,579 Report post Posted March 1, 2013 Piękne narzędzie ,brawa Share this post Link to post Share on other sites
Rheinangler 4,851 Report post Posted March 1, 2013 Udana kompozycja, bez względu na to co się komu podoba, spójna i ma swój styl ;) I nawet do parkietu pasuje :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted March 1, 2013 Piękna wędka :) Nie ujmując nic Piotrowi to brakuje jeszcze tylko jednej rzeczy, charakteru pisma Daniela Tanony i byłoby cudo ;) Share this post Link to post Share on other sites
Rheinangler 4,851 Report post Posted March 1, 2013 (edited) Tak właśnie!!!! Tak wiele super wykonanych wędek widziałem już na forum i nie tylko, ale opisu poza ww - żadnego stylowego :( to temat do poprawienia i to mocnego!!! Edited March 1, 2013 by Rheinangler Share this post Link to post Share on other sites
Jozi 3,478 Report post Posted March 1, 2013 Daniela z jego opisem brakuje :D . Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted March 1, 2013 Pisac mozna kilkoma pismami nawet takim,to wszystko indywidualna kwestia [attachment=109568:IMAG0321.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
Jozi 3,478 Report post Posted March 1, 2013 Pisac mozna kilkoma pismami nawet takim,to wszystko indywidualna kwestia IMAG0321.jpg Bardzo ładnie opisane tylko jakby było trochę delikatniej :) . Share this post Link to post Share on other sites
joza67 336 Report post Posted March 1, 2013 Piękny kijek też umyśliłem sobie nową wędkę którą miałby zrobić Piotrek w takiej kompozycji korka tylko może z trochę innym insertem ale widzę, że zostałem wyprzedzony. Pomyślimy co innego i równie pięknego :rolleyes: pomysłów nie brakuje. Piotrek mam nadzieję, że już ozdrowiałeś i ostro bierzesz się do pracy ? :D Share this post Link to post Share on other sites
Karol Krause 2,804 Report post Posted March 1, 2013 (edited) A ja tam wole jak kijek jest super wykonany i pracownia stoi dobrze na nogach. :D :D :D Niż pozniej biegać z patykiem po lesie bo pracownia sie zawineła :P Może zdjęcia nie oddają tego ;) ale jakość wykonania naprawde na absolutnie wysokim poziomie. :) Pewnie że można wiele rzeczy w życiu poprawiać , ale po co :rolleyes: Takie jest super :lol: tz pismo - i ma swoj urok i niepowtarzalność B) Kążdy ma własny styl i to jest to B) Dzieki Piotr ;) Edited March 1, 2013 by Karol Krause Share this post Link to post Share on other sites
krzychun 988 Report post Posted March 1, 2013 (edited) Pewnie że można wiele rzeczy w życiu poprawiać , ale po co [ :rolleyes:] Dobrze, że nie wszyscy tak myślą, bo bym cały czas krzemieniem po mamutach jeździł. Edited March 1, 2013 by krzychun Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted March 1, 2013 (edited) Karol super ze sie podoba ,@Jozi opis jest delikatny tylko bardzo powiekszona fota ma 5cm dł i 4mm wysokosci Edited March 1, 2013 by matusiak Share this post Link to post Share on other sites
Jozi 3,478 Report post Posted March 2, 2013 Karol super ze sie podoba ,@Jozi opis jest delikatny tylko bardzo powiekszona fota ma 5cm dł i 4mm wysokosci Ee jak tak to zwracam honor.Patyś opisany tak lekko pod gotyk - miodzio mnie się bardzo podoba :) . No nie wziąłem pod uwagę powiększenia fotki :) . Share this post Link to post Share on other sites
blackabyss 413 Report post Posted March 2, 2013 (edited) Witam ;) Wrzucam zalegle fotki z pracy Piotra ;/ Z gory przepraszam, za jakos fotek. Dwa cd. serri blue rapid 15-50gr i xls 10-35gr, oraz troche robiony wczesniej cts 10-35gr. Wszystkie w dlugosci 9` 3 kije na alconite + sic na szczycie.. juz dawno sie wyleczylem z lepszych przelotek;] Zdjecie tego 15 funtowego cts-a jeszcze z metaliczna nicia nad foregripem.. Za bardzo walilo mnie to po oczach i Piotr poprawil na bardziej stonowany kolor. Teraz nieco inaczej to wyglada. Poprawka nic mnie nie kosztowala. Zaden kij nie posiada zaczepu na przynnety, w przypadku dwoch cd zrezygnowalem z opisu patykow ;) Edited March 2, 2013 by blackabyss Share this post Link to post Share on other sites
popper 4,221 Report post Posted March 2, 2013 (edited) Fajnie ten XLS wyszedł ale .... Mam wrażenie, że spore średnice "korka" wyszły. Czy to prawda, czy złudzenie? PS. Chodzi parkę z pierwszej i drugiej foty Edited March 2, 2013 by popper Share this post Link to post Share on other sites
Jeziorm 1 294 Report post Posted March 2, 2013 Wg mnie to złudzenie bo inny materiał jest obok korka, ale tak jak mówie - wg mnie :) Share this post Link to post Share on other sites
blackabyss 413 Report post Posted March 2, 2013 (edited) To nie zludzenie Waldku. Wkurza mnie robienie malutkich srednic korka 2,8 cm max 3 w kijach z moca 20 -25 lb. Dlatego od pierwszego kija okreslilem ze ma byc dosc grubo ;0 no i jest tak jak chcialem - swietnie sie trzyma kazdy z tych patykow w dloni. Poza tym kazdy z nich jest odpowiednio wywazony, xls najbardziej, bo bedzie pracowal najwiecej w pionie ;) w moim odczuciu to swietny kij na sandacza, szczupaka. Blue rapid juz nieco mniej, ale itak srodek ciezkosci przy turku wypada jak pamietam 5-6 cm nad srodkiem stopki kolowrotka - cts wywazony podobnie jak blue rapid. To ze Piotrek potrafi swietnie zrobic kije, nie mialem zludzen ;/ Edited March 3, 2013 by blackabyss Share this post Link to post Share on other sites