blackabyss 413 Report post Posted January 28, 2013 do Blackabyss Pan Matusiak moim zdaniem to najlepszy monter wędek i przynęt na rynku, to artysta w temacie i dobrze wybrałeś niestety ma taka przypadłość ze trzeba czekać.. Bądź cierpliwy, dostaniesz co zamawiasz i będziesz zadowolony,spokojnie, 3 miesiące na dwie wędki to nie jest tak dużo. Pozdrawiam Spoko thibar wiem, ze Piotr to artysta, inaczej bym nie zamawial u Niego ( wczesniej robil mi wedzisko i bylo zarowno z wykonaniem i terminem calkiem oki ) ale skoro wiadomosci na priv i telefony nie przynosza zadnych efektow, postanowilem tu napisac. Mnie mecza informacje i ciagle zwodzenie, tym bardziej oklamywanie mnie. Share this post Link to post Share on other sites
robert 7791 3 Report post Posted January 28, 2013 to ciekawe bo ja czekam juz prawie 3 miesiace na glupie dwa kije.. dosyc mam wydzwaniania i przypominania co mi sie nalezy. dosyc mam juz obietnic, ze za dzien tydzien. Piotr zeby byla jasnosc do piatku kije maja dojechac do mnie ;/ bo zrobie troche wiekszego bigosu. hmm.. nieżle miałeś określony na początku termin ukończenia budowy? Share this post Link to post Share on other sites
Fatso 579 Report post Posted January 28, 2013 Z artystycznymi duszami różnie bywa :) Ja u Piotra pare miesięcy temu zamawiałem uchwyt do korbki kołowrotka. Wyszedł ślicznie i wreszcie kręciołem wygodnie się kręci. Natomiast co się na Piotra nawkurzałem i Go obsobaczałem, to moje. Trwało to, oj trwało ;) Z kolei w zeszłym tygodniu: telefon i zamówienie insertu w poniedziałek, a już we wtorek :blink: telefon, że gotowe i po paru dniach odbiór na poczcie. Ten typ tak ma. Trza się z tym pogodzić niestety :unsure: , choćby i nerwica telepała Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted January 28, 2013 hmm.. nieżle miałeś określony na początku termin ukończenia budowy? Terminu nie było tym bardziej ze blanki sa blackabyss,poza tym sa gotowe do wysyłki i na piątek bada na miejscu wiec bez stresu ,a termin to 6-7 tygodni niestety mam tylko dwie rece a doba ma 24 godziny i tu nic się nie przyspieszy i tak pracuje po 16godzin a produkt końcowy ma być jak klient sobie życzy i wykonany na najwyższym poziomie Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted January 28, 2013 Zapraszam do lektury http://www.youtube.com/watch?v=Ak7-p6lx79k Share this post Link to post Share on other sites
Fatso 579 Report post Posted January 28, 2013 O! I dobry film (choć nie tak, jak kobieta) łagodzi obyczaje :) Share this post Link to post Share on other sites
krystiano1981r 3,001 Report post Posted January 29, 2013 fajne czapki takie "ala Forecast" :D ale poważnie,fajny filmik,bez zbędnego bicia piany,zawierający sporo konkretów,po prostu chce się oglądać...pozdro Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted February 1, 2013 Wzmagania na lodzie część druga zapraszam do oglądania http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rQd2gZ2vdKo Share this post Link to post Share on other sites
joza67 336 Report post Posted February 1, 2013 Fajny film i fajne wędeczki można popatrzeć. Pozdrawiam Piotrek Share this post Link to post Share on other sites
krystiano1981r 3,001 Report post Posted February 1, 2013 pomijając czysto wędkarski aspekt,to fajne te rodzinne akcenty...Piotr co najmniej drugie tyle Wam życzę a Konradowi tego aby syn jak najszybciej zabrał się do wędkarskiej "roboty"...pozdro Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted February 2, 2013 Połączenie 2 gatunków drewna i taki efekcik robione w poprzek słoju [attachment=106237:IMAG1246.jpg] [attachment=106238:IMAG1247.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
Apioo 519 Report post Posted February 2, 2013 Robi wrażenie :) Share this post Link to post Share on other sites
Pumba 1,610 Report post Posted February 2, 2013 @matusiak, czy masz aktualnie w sprzedaży takie wędeczki podlodowe do mormyszki i do błystki jakich używaliście na filmie? Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted February 2, 2013 Tak sa dostępne Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted February 3, 2013 Super filmiki Piotrek, jak zawsze obejrzałem z zainteresowaniem - dzięki za wstawienie :) Ładnego sandacza podjąłeś i "ułaskawiłeś" :) Share this post Link to post Share on other sites
blackabyss 413 Report post Posted February 4, 2013 (edited) Terminu nie było tym bardziej ze blanki sa blackabyss,poza tym sa gotowe do wysyłki i na piątek bada na miejscu wiec bez stresu ,a termin to 6-7 tygodni niestety mam tylko dwie rece a doba ma 24 godziny i tu nic się nie przyspieszy i tak pracuje po 16godzin a produkt końcowy ma być jak klient sobie życzy i wykonany na najwyższym poziomie Oczywiscie do dzis patyki nie dojechaly.. tylko dlaczego to mnie nie dziwi !!? Po pierwsze dlatego, ze pierwsza wplate/zaliczke 1000zl wplacilem 2012-09-25.. Ale ze Piotr sie slabo interesowal moim tematem, to postanowilem kupic dwa blanki z wyprzedarzy FC i mu doslac. blanki doslalem 2012.11.08. Mialy byc pod koniec lada chwila, ostatecznie pod koniec listopada - z racji, ze juz niby byly ukonczone doplacilem 450zl. 2012-11-28.. Mysle sobie, ze nie jest zle w koncu niebawem dojada.. i tak co chwile bylem zbywany, ze zaraz za momencik.. minol grudzien.. Gdy po raz kolejny probowalem sie upomniec o swoje, kolega Matusiak powiedzial, ze jest na wyjezdzie, a kije oczywiscie ukonczone itd. tylko musi poprostu je wyslac - tak wysyla do dzis. Panie Matusiak w ubieglym tygodniu minelo 5 miesiecy.. Pisanie, ze nie bylo zadnego terminu ukonczenia wedzisk swiadczy tylko o tym, ze klijent jest traktowany niepowaznie, a w tym wypadku ja.. Oczywiscie dzisiaj kolega Piotr nawet telefonu nie odbiera, bo po co ?? Kije w zamysle proste w wykonaniu, calosc na alconite, bez zadnych pizdrykow.. Piotr napisales, ze masz tylko jedna pare rak i zapierdzielasz po 16 godzin ? Chlopie. wzieles kase, blanki, przyjeles moje projekty do realizacji i smiesz wypisywac, ze nie masz czasu ??!! W dupie to mam, jak dla mnie mozesz robic po 24 godziny na dobre, skoro masz takie podejscie do tematu. Przykre jest to, ze tak wyszlo, ale nie zamierzam czekac na kije w nieskonczonosc !! Edited February 4, 2013 by blackabyss Share this post Link to post Share on other sites
popper 4,221 Report post Posted February 4, 2013 Tak. No cóż. U mnie słowo, jak "u Pawlaka". Dlatego nie dziwię się wzburzeniu Zamawiającego :mellow: . Share this post Link to post Share on other sites
suli102 730 Report post Posted February 4, 2013 Ja tez już czekam ze 3 miesiące co prawda w innej pracowni, ale wole nikogo nie poganiać bo nie chciałbym łowić krzywym kijem .Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
blackabyss 413 Report post Posted February 4, 2013 Ile to mozna.. to nie na moje nerwy. Ciagle obietnice , ze ukonczone itd. po co sie oklamywac ?? i jeszcze gosc wyjezdza z tekstem, ze nie bylo terminu.. no litosci, byla jak ale sie szanujmy. Skoro nie ma chlopak czasu, to po co przyjmuje zamowienia - a teraz wychodza kwasy eh. Share this post Link to post Share on other sites
Andrzej Stanek 3,325 Report post Posted February 4, 2013 Panowie Zleceniodawcy, szanujcie swój czas i pieniądze... Czytam i zrozumieć nie mogę jak można się godzić wodzeniem za nos w okresie 3-6 miesięcy... Zrobiłem w pracowniach kilkadziesiąt kijów, każdy patyk od momentu uruchomienia - zamknięcia usługi to 2-6 tygodni. Albo mam szczęście albo Wasze zlecenia trafiły pod zły adres... Share this post Link to post Share on other sites
tofik 1,131 Report post Posted February 4, 2013 Ja bym spojrzał na to w inny sposób........ile filmów "zaj..tych" powstało w tym czasie z udziałem pana Matusiaka. Share this post Link to post Share on other sites
joza67 336 Report post Posted February 5, 2013 Trochę to przykre ale widocznie zalazłeś mu mocno za skórę i teraz cię wozi. Share this post Link to post Share on other sites
Jeziorm 1 294 Report post Posted February 5, 2013 Joza67 tak powaznie to chyba sam nie wierzysz w to co piszesz - blackabyss zalazł Piotrkowi za skóre i ten go ściemnia w ramach zemsty :) to sie kupy nie trzyma mam tylko nadzieje że sprawa dobrze sie zakonczy bo Piotrek to artysta ale o klienta dbac trzeba ! Share this post Link to post Share on other sites
blackabyss 413 Report post Posted February 5, 2013 Kontakt z Piotrem mialem caly czas w miare dobry, no ale w koncu konczy sie moja cierpliwosc. Wczoraj mialem telefon, ze niby wszystko bedzie oki - ja nie wierze, ze tak bedzie, a WIEM Poki co nie mam, ani patykow, ani informacji o konkretnej potwierdzonej wysylce. To co wyslalem, kase, blanki do mnie wroci w postaci pieknych customow - bo jesli niee, to juz bedzie problem pana Matusiaka, nie moj. Moj problem jest taki, ze co chwile dostaje informacje, ze kije sa gotowe i czekaja do wysylki - tak od konca listopada. Dlatego zdecydowalem tutaj opisac, jak to jest byc przyjemnie klientem Piotra Matusiaka. Share this post Link to post Share on other sites
joza67 336 Report post Posted February 5, 2013 Jestem pewien że wszystko dobrze sie zakończy, ja z pod ręki Piotra mam kilka bardzo fajnych patyków i nigdy nie było żadnych problemów z terminami itp sprawami, dlatego tymbardziej dziwi mnie cała sprawa. Share this post Link to post Share on other sites