Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

Recommended Posts

inserty sa a dokładniej beda skonczone w tym tygodniu zostało polerowanie ale narazie jeszcze nie ma kolorowych ,a jaki kolor chcesz z tego nowego

może coś w czerni albo czerwieni? by się znalazło? chyba że wysłałeś już Zbyszkowi coś to wtedy nie zawracam już głowy...

Obie części klasa przynajmniej teraz wiem jak powstają moje wędki. Gratulacje Piotrek

Oglądałem wszystkie odcinki z udziałem @Matusiak-a i muszę przyznać, że wszystkie są pierwsza klasa. Pomijając wartość poznawczą jaką ze sobą niosą to kolega jest w każdym odcinku "sobą" nie zmusza się sztucznie do ubarwiania rzeczywistości czy stosowania wyszukanych terminów a przecież nie jest aktorem. Bardzo cenię ludzi, którzy wykonują fachową robotę a do tego potrafią o tym pięknie opowiadać, nagrywajcie, nagrywajcie i jeszcze raz n...

Bardzo sie ciesze ze sie podoba nastepne odcinki przygoda na lodzie ,potem pstrag na woblery i koguty,w planach jazie i klenie z wisłoka

Wejdź @Voldemord na stronę TV Trwam zakładka video|Stream i kategoria  Z wędką nad wodę.  Tam znajdziesz wszystko. B)

[quote name='matusiak' timestamp='1358168890' post='1198666']Bardzo sie ciesze ze sie podoba nastepne odcinki przygoda na lodzie ,potem pstrag na woblery i koguty,w planach jazie i klenie z wisłoka[/quote] O to jak z wisloka to daj znać kiedy i gdzie to wpadnę... niby przypadkiem :lol:

Bardzo sie ciesze ze sie podoba nastepne odcinki przygoda na lodzie ,potem pstrag na woblery i koguty,w planach jazie i klenie z wisłoka

Z kim i na jakim odcinku Wisłoka planujecie łowić?

Bede łowił z Konradem ,odcinka jeszcze nie typowaliśmy bo nie znam tej wody ale oto chodzi świeża woda i emocje 

Edited by matusiak

...loozik, myślałem, że wyleciało Ci z głowy ;) ...

tak ot . Chyba jedyny wędkarski program telewizyjny, który mi odpowiada. Szkoda tylko, że na stacji na T jest tylko. No ale od czego jest internet :)

Piotrku gratulacje bycia sobą i fajnych odcinków. (oglądam sobie wszystkie po kolei :P) Bo niestety wypady na lód to nie dla mnie :P 

tak ot . Chyba jedyny wędkarski program telewizyjny, który mi odpowiada. Szkoda tylko, że na stacji na T jest tylko. No ale od czego jest internet :)

Haaaa tfu, "w stacji na T"?!?  :o   Całe szczęście, że jest jeszcze internet, bo na multiplexie nie uświadczysz..  ^_^

Piotr, bardzo fajny materiał, chociaż chętnie pooglądałbym jeszcze bardziej szczegółowe, techniczne aspekty budowania. Rozumiem, że dla szerszej widowni i tak to mogło być za dużo na raz w krótkim programie i tak sobie tylko "kcem". Odcinek sumowy to już klasyk! Powiedzonka prowadzącego z "telewizji na T"  :ph34r: jak niektórzy mawiają, też przechodzą do kanonu  :P Bardzo sympatyczna inicjatywa, której mocno kibicuję, bo dobre rzeczy tam promujecie poza rodbuildingiem i sposobami łowienia, ale też C&R. Brawa i oby tak dalej!

Pozdrawiam

Grzesiek

W tym sezonie jest plan nakręcić łowienie sumów z brzegu lub  brodzonego zależy od miejscówki  ,wisła lub warta ,i myślę ze zrobimy coś o brzanie bo to też fajna ryba do łowienia na spining a jakoś tak omijana i traktowana jako przyłów

Sumy na Warcie z brzegu- jestem za :D 

Panie Piotrze- czapki z głów za całokształt. Mam ogromny szacunek do ludzi, którzy potrafią połączyć swoją pasję z zawodem, dzieląc się przy tym swoim doświadczeniem z szerszą publiką. Oby tak dalej!

Sumy na Warcie z brzegu- jestem za :D

Panie Piotrze- czapki z głów za całokształt. Mam ogromny szacunek do ludzi, którzy potrafią połączyć swoją pasję z zawodem, dzieląc się przy tym swoim doświadczeniem z szerszą publiką. Oby tak dalej!

A masz jakieś miejscówki na twoim odcinku to moze wpadniemy

Tak naprawdę dopiero uczę się szukania sumów na Warcie, w zeszłym sezonie robiliśmy ze znajomymi rekonesans na pewnym odcinku powyżej Poznania (celowo nie napiszę dokładnej lokalizacji), mamy dwa ciekawe miejsca z czego jedno nazwał bym bankówką tylko trzeba trafić na odpowiedni stan wody. Jeżeli jest Pan zainteresowany to jak najbardziej zapraszam, chętnie poobserwował bym mistrza w akcji :) 

Edited by OlekD

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...