matusiak 467 Report post Posted December 22, 2011 @mifek bylem pewien ze to powiesz ,,czerwien ,, jak będą gotowe to wstawię foty zobaczysz czy kolorek odpowiada A tu kompleciki na pianie Share this post Link to post Share on other sites
mifek 1,620 Report post Posted December 22, 2011 widzisz... bo ja strasznie monotematyczny jestem... czerwien, czern... i tak w kolko... czasem tylko ten lad zakluci chec posiadania luny czy innego antka... ten z prawej wyglada ok. ale to chyba juz na prv bedziemy dogrywac... jak sie czerwien pojawi wiesz mi nawet oryginalne uchwyty pasuja... tylko te zatyczki... Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted December 22, 2011 OK nie ma problemu coś wymyślimy Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted December 24, 2011 Najserdeczniejsze życzenia radosnych Świat Bożego Narodzenia dla wszystkich zaglądających do mojego wątku Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted January 22, 2012 Parę nowych insertów i gała z bambusa tygrysiego Share this post Link to post Share on other sites
Forecast 3,383 Report post Posted January 22, 2012 Nawet takiemu dziwolągowi jak ja się podobają Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted January 22, 2012 Gały czeczot ,bambus tygrysi ,wenge Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted January 22, 2012 [quote]Nawet takiemu dziwolągowi jak ja się podobają [/quote] I bardzo mnie to cieszy Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted January 22, 2012 Wow, tuningowy zawrót głowy po prostu Share this post Link to post Share on other sites
patu 8,491 Report post Posted January 22, 2012 @matusiak, kozak jesteś. Chylę czoła przed Twoim kunsztem... Share this post Link to post Share on other sites
patu 8,491 Report post Posted January 22, 2012 BTW, mifek, przemaluj tego wstrętnego badyla ...wszystkie pstrągi ze strachu dają dęba do dopływów ... Share this post Link to post Share on other sites
blackabyss 413 Report post Posted January 22, 2012 Od czasu do czasu zerkam na te inserty i.. kiedys chcialbym takie cos miec ;] tzn. uchwyt + stylizowany uchwyt do krecka, taak dla wlasnej proznosci ;p Koledze Matusiak wypada tylko pogratulowac takiej inwencji niespotykanej na krajowym rynku jak i rowniez moralnego obowiazku bronienia swoich racji. Dla mnie te wyroby sa zajebiaszcze ;/ Share this post Link to post Share on other sites
mifek 1,620 Report post Posted January 23, 2012 [quote]BTW, mifek, przemaluj tego wstrętnego badyla ...wszystkie pstrągi ze strachu dają dęba do dopływów ... [/quote] powinienes sie cieszyc, bo uciekaja ode mnie - a plyna w Twoja strone... w sumie to mi powinienes cos odpalic za te robote Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted January 23, 2012 Dzieki panowie za miłe słowo,w przeciągu 2 tygodni będzie jeszcze więcej kolorów,dopasowuje insert kolorystycznie do blankow CD,zobaczymy jak to wyjdzie Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted January 23, 2012 [quote]Dzieki panowie za miłe słowo,w przeciągu 2 tygodni będzie jeszcze więcej kolorów,dopasowuje insert kolorystycznie do blankow CD,zobaczymy jak to wyjdzie [/quote] Czyli coś pod Blue Rapida ? Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted January 23, 2012 Coś pod Blue Rapida i XLS Share this post Link to post Share on other sites
Dąbek 111 1,422 Report post Posted January 23, 2012 Super te inserty ,a jeden szczególnie przypadłby mi do gustu Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted January 25, 2012 [quote]@matusiak, kozak jesteś. Chylę czoła przed Twoim kunsztem...[/quote] Dzieki bardzo w tym roku wybieram sie w twoje okolice, będzie okazja razem połowic i poznać się osobiście Share this post Link to post Share on other sites
Darc 1 Report post Posted January 26, 2012 @matusiak,co to za czerwony egzotyk? Szukam właśnie czegoś podobnego. pozdr. Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted January 26, 2012 To czereśnia amerykańska dodatkowo farbowana podczas stabilizacji ,ale poszukaj ,,PADOUK,,jest czerwono wiśniowy z czarnymi rysami , ładnie wygląda Share this post Link to post Share on other sites
Darc 1 Report post Posted January 26, 2012 Dzieki, właśnie o Padouk'u myślałem, ale z ciekawości pytam. pozdr. Share this post Link to post Share on other sites
kondzio 77 1,113 Report post Posted January 27, 2012 Jak zwykle Pietrku mnie zaskakujesz Piękne arcydzieła Pamiętaj o tych korbeczkach dla mnie.A z ostatniej normalnie jestem szczęśliwy że jestem jej posiadaczem Share this post Link to post Share on other sites
ginel 131 Report post Posted January 27, 2012 Ja natomiast nie mogę się doczekać mojego następnego MHX-a z nowym insercikiem i koreczkiem:) Piotr super robota. Share this post Link to post Share on other sites
Predatorhunter 1,813 Report post Posted January 28, 2012 Naprawde piekna robota, chyle czola! Share this post Link to post Share on other sites